Gençlik Filmleri [İstek]
-
October Sky (Ekim Düşü)
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------
October Sky (Ekim Düşü)
-----------------------------bunuda izledim de hocam böyle değil ya yani sosyal mesaj vermeyecek çılgınlık falan bok püsür güldürsün eğlendirsin beni zaten bütün gün düşünüyoruz
-
Dediğimi yap, yaptığımı yapma
-
Avrupa Muhabbeti Penthouse Good Luck Chuck Arkadasimin Aski Alfie American High School Yeniden 17 Van Wilder aklıma arsıvde bulabıldıklerım veya aklıma gelenler bunlar hocam . bunlarında hepsini izlediysen at kendini yani :)
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------
Avrupa Muhabbeti Penthouse Good Luck Chuck Arkadasimin Aski Alfie American High School Yeniden 17 Van Wilder aklıma arsıvde bulabıldıklerım veya aklıma gelenler bunlar hocam . bunlarında hepsini izlediysen at kendini yani :)
-----------------------------bunun gibi ergen gençlere hitap eden bişey de olmayacak hocam,
penthouse, van wilder, dediğimi yap yaptığımı yapmaya bakıyorum
-
Avrupa Muhabbeti – EuroTrip
-
GhostBusters
Galaxy quest
Cool as ice
Cotoye ugly
Cilgin dersane
17 again
Ayakta kal
Ask tutulmasi
18 again
Joe dirt
Last action hero
masum hamleler
Water boy
-
@apontek, izledim hocam
@irem, sağol birkaç tane var izlemediğim
-
Harold and Kumar serisi
-
Amerikan lise hayatından beş ayrı klişe karakter kendilerini, cezalı oldukları cumartesi gününü okul kütüphanesinde geçirmek üzere bir arada bulurlar: bir sarışın, bir anarşist, bir inek, bir sporcu ve bir entel! Disiplin delisi lise müdürünün manasız testesteron gösterileri karşısında hem kendi kendilerini, hem de ne çok ortak yönleri olduğunu keşfedecekleri bir güne dönüşecektir bu!
Kahvaltı Kulübü – The Breakfast Club (1985) Türkçe Dublaj – Tek Link
ADRESLERİ
( http://www.fileserve.com/file/kuvqEBN )
( http://www.uploadstation.com/file/qnxK3J9 )Film tam anlamıyla 80 ler amerikan gençliği ruhunu yansıtıyor . Filmin konusu çok basit ama konunun işlenişi mükemmel . bir grup gençin okul sonrasında cezaya kalmasını anlatıyor . Bu grupta klasik amerikan gençlik filmlerinde sık rastladığımız sporcu , serseri , loser , ponpon kız ve asosyal olan toplam beş kişiden oluşuyor . Eğer sizde 80 ler hastasıysanız kaçırmamanız gereken bir film .
23.02.2011 tarihinde saat 07:20 sularında demiş ki;
Filmdeki en çok hayranı olduğum karakterden beni etkileyen diyalog sırasında hafif müzik eşliğinde Allison Reynolds(Ally Sheedy)'un ağzından çıkan "Büyüdüğün zaman, kalbin ölüverir" anlamlı bir replikti film için gelecek hakkındaki görüşlerini istiraf eden bu 5 isim bu sohbette birbirinden anlamlı sözler söylüyor birbirine bunlarla beraber hiç şüphesiz en iyi gençlik film oldu Kahvaltı Kulübü gençlik filmleri üzerine bundan iyisi yapılamaz demekte içimden gelmiyor değil "kült" yada "başyapıt" gibi kelimeleride kullanabiliriz bu film için gerçekten eşsizdi benim için tekrar tekrar izlenebilir. Tavsiye ederim. İyi seyirler...
Puanım 10/8.2
http://www.sinemalar.com/film/4290/Kahvalti-Kulubu/
glammorous
31.01.2011 tarihinde saat 17:15 sularında demiş ki;