Gençlik Nereye Gidiyor
-
cinsellik ön plana gelio yawaş yawaş her kesimde
-
ula millet azmış a q bee
-
ben pek bi zorlama göremedim videoda ama
-
baba valla hi ben bir şey demiyorum hele o ertanın verdiği video ak kızı o kdar kişi içinde nasıl gösteriyor kaltak ya onun anasını babasını ..... .tobe tobe
-
ilk video da kız da pek sıkılma goremiyorum a.g insan bi bagirir
-
ben pek bi zorlama göremedim videoda ama
---------------------------------------------------------------
yok koko ben gördüm girerken zorlanıyodu :)))
şaka şaka -
a q ne zorlama kiz bakti g.t elden gidiyo zevk alayim bare diyo yada isteyerek veriyo
-
Batı tarzı yaşam heveslisi bir gençlik var.Marka takıntısı almış başını gitmiş.Dilimiz deseniz yerlerde.Giyim kuşam 0.Bu koşullarda bu tür görüntülerin çıkması çok doğal.
Aslında tahribat gençliği olarak hdilimize gereken önemi vermediğimize düşünüyorum.Anti tikky insanlarız sonuçta. Birçoğumuz Türkçe nin hakkını vererek konuşamıyoruz.
"yok" yerinde "yoq", "geliyorum" yerine "geliorum " gibi sözcükler kullanıyoruz.Eğer gençliği tartışacaksak önce kendimizi eleştirmemiz lazım.
Bu videodaki çocukların günahları yok.Tüm suç ailelerinde.Para verip sokağa salarlarsa, bu tür görüntülerle karşılaşmamız çok normal.Dikkat ederseniz zaten böyle şeyler bizim tikky diye tabir ettiğimiz maddi durumları olağandan yüksek olan insanların yaşadığı semtlerde oluyor.Neden diyarbakırda çıkmıyor böyle şeyler.Çünkü bir ekmek davası var insanlarda.Gelecek kaygısı, yaşam savaşı daha bir çok olumsuzluk sayabilirim size.Dediğim gibi bu çocukların günahları yok.Çok yazık.Resmen acınacak haldeler.Acıyorum onlara.Kendilerini çok güzel pazarlıyorlar, aşağılıyorlar.Allah bizi butür sapkınlıklardan korusun ne diyeyim. -
Şimdi bunlarda birde şey var,para var gelecek korkusu pek yok bi çok istediği var yani adamın isteyipte ulaşamadığı şeyler pek az,adamın parası war sabah çıkıyor akama kadar geziyor tozuyor bar pavyon adam bunları 16-17 yaşında yapıyor neyse,e hali ile bir arayışa giriyor yani,bu çocuğa farklı bi şey lazım boş bi insan çünki e böyle saçma sapan işler yapıyorlar
kiiii
marka takıntısı,araba modelinin daha iyi olması olayıda buradaki bu toplumsal statü ezikliğinden geliyor.Adam cahil her şeyi parası ila alabileceğni sanıyor.Atatürk kaç yılında öldü desen bilmez ama lacostun seri seri her modelini bilir.
Kızlar daha nasıl yakışıklı,daha nasıl parası bol erkek bulurum derdinde.Erkekler bi kızı nasıl daha çabuk sikerim derdinde.
Arkadaş çok doğru bir tespit yapmış,doğuda neden yok.Oradaki çocuklar hayat,yaşam cilesi içersinde...
Farklı farklı şeyler engel olmak imkansız. -
Milletimizde malesef ne ar kaldı nede namuss vallahi acıyorum bu milletee öbür dünyada ne yapacaklar acabaa.
adamın kızı osbuluk yapıyor tv lerde kızımla gurur duyuyorum dıyor varmı böyle bişey yavvvv yavaş yavaş içten ve beyin göçüyle batıya özenme sonuçları çıkıyor.yani git gide toplumumuzun ayağı kayıyor. HAA UNUTMADAN MÜRİD KARDEŞLERİM BENİ KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN ARTIK BİR KAÇ YIL SONRA KIMSEE EVLENIRKEN BILE SAĞLAM KIZ BULAMAYACAĞINI DÜŞÜNUYORUM.BUYÜK ŞEHİRLERDEKİ KIZLARIN ÇOĞU artık defolu olmuş kızlıklarını dıktirmeye başlıyorlar.Allah Yardımcımız olsun ne dıyeyım ki
Toplam Hit: 4215 Toplam Mesaj: 31