folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gençlik Nereye Gidiyor

Gençlik Nereye Gidiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    ulan bunların anaları babaları yokmu terbiyesiz bunlar yaw denilecek laf yok Allah dinden imandan kurandan ayırmasın...Hepimiz kardeşi war onlarında başıona gelmeden yoldan çıkmadan tedbirini almak lazım

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    yaw bende bu zipler neden crc hatasi veriyo amk bi türlü anlayamadım bilen varsa cvplasın??!

C:\Documents and Settings\ADM\Desktop\colejli___t_rlar.rar: colejli çıtırlar.wmv dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
    ! C:\Documents and Settings\ADM\Desktop\colejli___t_rlar.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Gençlik nereye gidiyor ? sorusuna ancak "bok yoluna gidiyor abicim" diye cevap verebilirim. başka çarem yok ...

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    pyron yaw bende bu zipler neden crc hatasi veriyo amk bi türlü anlayamadım bilen varsa cvplasın??!

bir daha indir ...yeniden dene

Selam ve dua ile...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    crc hatası hee.Bir yol vardı komut istemine crc kodunu yazıp extract yapılabiliyor.Ama unuttum o kodu.Hocalar zipli dosya serverda kala kala bozuldu belki :))) Şaka bir yana ama normal olarak indiren biri sadece içindeki dosyayı upload edebilir,o zaman crc hatası olmaz

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    Gercekten ıcler acısı.Benım ülkem de,topragını kanıyla sulayan dedelerın torunları.
    Onlar olmek ıstedıler,sımdı yasamak gununu gun etmek ısteyen bır toplum var.
    ACABA NERDE YANLIŞ YAPTIK?...

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ben bura1m valla bi yere gitmiom haaa bak x4l0 diosan obi i_ler çevirior ama bilemem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    x4lo nereye gidiyor?
    takılmış bi kızın peşine ölee gidior=))

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    dedelerimiz atalarımıza layık olamıyoruz arkadaslar..şuraya bakın..dedelerimiz millet yol ortasınıda s... sin diyemi canını bu vatan için verdiler..söleyin bakalım..ne yapcağız elimizden bişi gelmiyor..Özenti üstüne özenti...Avrupalı hippi lere benzemek için ellerinden geleni yapıyorlar..diyeceğim şu durki..biz bu kafayla fazla yürüyemeyiz..gençlik BİTTİ. benim ümidim yok zaten..

BİRDE ŞUNU DÜŞÜNÜYORUM ÖLE TİPLER GÖRÜYORUM Kİ LAN DİYORUM BİR SAVAŞ ÇIKSA BEN BUNUNLAMI CEPHEDE SAVASCAM..AKLIMI YİYİYORUM A.K..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    walla bi kaç seneye kadar ew kızı bulamayacaz en iyisi şimdiden bi tane bulup ewlenmek yoksa hepsi delinecek son kullanma tarihleri geçmeden yaş küçük müçük demeden...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 3874 Toplam Mesaj: 31