Genel Sağlık Sigortası (GSS Sistem Değişti) Gelin Anlatıyorum.
-
ArmadA bunu yazdı
GENEL TOPLAM 537.54
Aile İçinde Kişi Başına Düşen Gelir Miktarı (TL)
hani bi bok değişmemiş gene aynı gözüküyor ? belki sadece öğrenciler içindir. amk ben o dönemde örenciyim ama ailemle yaşıyorum. sikerim böle muhabbeti millet amk mercedes arabaya biner gider yeşilkart imzalatmaya eskiden! o piç lerin yüzünden bunca millete yük oldular.
gidip tekrar gelir testi yaptırdın mı?
sistem değişti diye direkt borcu düşürmüyorlar.. biraz koş peşinden. -
nereye gidicez ?
-
Yigit bunu yazdıArmadA bunu yazdı
GENEL TOPLAM 537.54
hani bi bok değişmemiş gene aynı gözüküyor ? belki sadece öğrenciler içindir. amk ben o dönemde örenciyim ama ailemle yaşıyorum. sikerim böle muhabbeti millet amk mercedes arabaya biner gider yeşilkart imzalatmaya eskiden! o piç lerin yüzünden bunca millete yük oldular.
sistem değişti diye direkt borcu düşürmüyorlar.. biraz koş peşinden.çalışıyorum hocam ben şimdi tekrar ettirsem onun belkide 5 10 karını ister şerro lar benden :D
-
ek bilgi ben vereyim. evdekilerin ikametini başka yere yollayın mümkünse. Evde ki gelire de bakıyorlar. ben öyle yeşil kart aldım.
-
ArmadA bunu yazdıYigit bunu yazdıArmadA bunu yazdı
GENEL TOPLAM 537.54
sistem değişti diye direkt borcu düşürmüyorlar.. biraz koş peşinden.çalışıyorum hocam ben şimdi tekrar ettirsem onun belkide 5 10 karını ister şerro lar benden :D
hocam sigortalı çalışıyorsan ödememen gerekiyor :) sigortan zaten yatıyor.
-
Yigit bunu yazdıArmadA bunu yazdıYigit bunu yazdıArmadA bunu yazdı
GENEL TOPLAM 537.54
hocam sigortalı çalışıyorsan ödememen gerekiyor :) sigortan zaten yatıyor.
o dönemde çalışmıyordum sonradan başladım yaklaşık 1 senelik bir zaman dilimi zaten borç faizi falanı bu kadar çıkıyor. hea bi tarafımda olurmu olmaz şimdilik tabi :) ö.s.s var şirketten ondan orayı hiç kullanmadım daa :|
-
verdiğin dilekçeleri kaydettiysen koyabilir misin nerelere nasıl gönderdiğinle ilgili bilgiyle beraber.
-
olayın aslını tam olarak öğrenen yok sanırım yarın bi SGK ya telefon edip durumu öğrenirim sonrasında buraya yazarım
-
Bugün gidemedim yoğunluktan telefon ettim. Değşşen bir .şey yok sanırım yani o bahsedilen yasa daha yürürlüğe girmemiş değişen tek şey eskiden evdeki herkesin geliri toplanıormuş kardeşlerde dahil sonra kişi sayısına bölünüp bşr meblağ çıkarıtlıyor imiş. Şimdi sadece anne-baba gelirleri toplanıp bölnüp kişiye ödemesi gereken sigorta bedeli çıkarıldığını söyledi belli olmaz belki buradakiler haberide yoktur gidio yüzyüze konuşup ayrıntılı bilgi almak lazım.
-
Dün bu konu sayesinde bakmıştım borcum varmı diye. Geçen hafta askerden yeni geldi kısa dönem olarak yapmıştım. Bi baktım ki yerleştirmişler 7 aylık borcu. Bimer e yazdım dün gece bugün hemen sonuçlandı ve mail geldi.

Sonuç o ki; bimerle hızlı ve kesin çözüm. 240tl borcu sildiler.