folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Genelkurmay Başkanlığından Açıklama



Genelkurmay Başkanlığından Açıklama

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    derin devlet meselesinde hükümetlerin suçsuz olduğu söylenemez.hatta büyük suç hükümetlerindir.kendilerini belli emirlere uymaya zorlayan her türlü yapıyı deşifre etmeleri lazımdı şimdiye kadar.
    -----------------------------

     Bu söylediğin olay hocam Adnan menderesin iktidar oluşunda başlıyor işte o zaman amerikayla geliştirilen ticari ilişkileri baz aldığımızda anlarız kendilerini bu emirlere zorlama olmamaıştır ta en başından hükümetler kendileri kabul etmiştir bu olayı daha sonra bu olay alıp başını gitmiştir günümüzde ise amerika istediği dışında hükümetler hiçbir şekilde hareket edemez olmuşlardır Amerikanın  ve diğer dış güçlerin etkinliği bariz ortadadır. derin devlet denilen günümüz adıyla heryerekon olay amerikanın ya da dış güçlerin olayı olsaydı şayet bugün dış güçler bu olaya susarak bakacak değildir eminim değildir bu olayın ortaya çıkmaması için her türlü yaptırım gücünü kullanır ve kapatırdı demek ki amerikanın olayı diye birşey değil bu adamlar gerçekten vatansever milletçi insalar bu admaların mücadelesi amerika karşıtı Cumhuriyet yanlısı olduğu içindir vaziyet  bunu gösteriyor.

    Türkiyede bu kadar etkinliğe sahip güçlerin kendilerinin deşifre olmalarına göz yumacaklarını ses çıkarmayacaklarını mantıklı buluyorsan diyecek bir şeyim yok


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ergenekondan kasit yani yaratilan medya , Avrupada Nato yapilanmasi olan , Gladyodur.

    Sorunun temeline inersen , Turkiye nasil natoya girmis , natoya girmek icin turkiye hangi savasa girmeyi goz almis , arastirirsan anlarsin (cemaatci isi).

    Bu arada ergenekon artik bir karalama kampanyasina donustu. Ergenekoncular demissin ama  , su ana kadar ergenekondan goz altina alinanlardan kac kisi ceza almis , yargilandigi suclardan ? ( kimse , Erdal sarizeybek'i bile ergenekoncu diye suclamislardi . Bi tarafimla gulmustum ) .

    yani turkiyede iki kutup var,

    a ) amerikanci olan cemaatci ve kemalist yapi. ( son 20 yildir CHP nin adi yoktu nerdeyse, akp geldiginden beridir CHP Ataturkcu partisi oldu , ana muhalefet oldu, burdan kiyaslamak en basit ornek olucaktir)

     

    b ) birde herseye ragmen ayakta duran ataturkcu yapi  ( turkcu derin devlet , kurd ozali indiren vatanseverler )

    Sozun asli ister fetullahci olun , ister kemalist. Sizi , bizi yoneten amerika olucaktir sonunda da . Vatanini sevenleri goruyoruz , hemen susturuluyorlar ( Sadettin tantan, Esref bitlis orneklerinde oldugu gibi ). Amerika yeri geldi Nato muhendisi Erbakani kullandi , sonra ciller , sonra yilmaz sonra robert mezunu ecevit . Sonra geldi basimiza hukumetin ustunde koydugu Kemal dervis gorduk. Kemal dervis fazla durmadi , sadece kalkinma diye bize siyonistlerin dayattigi ekonomik politikayi yedirdi. Millet dunya bankasi unvanini duyunca zaten , adami kahraman olarak gordu. Tabi dervis su anda Birlesmis milletlerde (amerikan kurumu) de gorev yapiyor. Onun yerine tayyip geldi, DErvisin bize verdigi ekonomik "onlemleri" bir bir uyguladi AKP . Su anda turkiye amerika ile ayakta .Yani iyice amerikan kolesi olduk ( diger deyisle , avrupanin cin'i )


    -----------------------------

     

    Türkiye'nin Nato ya girmesiyle cemaat arasında nasıl bir bağ tespit ettin merak ettim ?

    Malum cemaat fetullahın cemaati, fetullahın bölgesel görevleri bırakıp daha etkin olmasıyla başladı.fetonun doğum tarihi 27 nisan 1941 miş sitesinde yazıyor.

    Türkiye'nin Nato ya girmesi 18 şubat 1952.Yani feto 11 yaş civarındayken.Bu feto 11 yaşında süper örgütlenme kurarak Natoya girişi sağladıysa mükemmel bir zekaya sahip demektir :)

    Demekki Nato ya girmeyi devlet içindeki güçler istemiş.

    ergenekondan içeri girenlerin kaçı ceza almış diyorsun.İyi de dava bitmediki,nasıl bir mantıkla ceza almamış diye savunuyorsun ?

    Bitince görecez kim ne kadar ceza alacak...

    Herkes ergenekonculuğu şöyle sanıyor.Birileri karanlık planları kötü olduğunu bilerek hazırlıyor ve diğerleri de bunu uyguluyor.

    Burda bilinmesi gereken bir konu var.Ergenekoncuların yöneticileri dışında herkes vatan kurtardığını sanıyor.Yani tamamen saf vatansever duygularla hareket ediyor.E haliyle her türlü suçu işler devlet adına.Nitekim geçmişte de böyle olmuştur.

    Devleti koruduklarını söyleyenler aslında Nato emrinde Gladionun operasyonlarını yapmışlar haberleri yokmuş..

    2 gruba ayırdığın genelleme tümüyle yanlış.

    Yine benim dediğim gibi Türkiye de etkin 3 grup var.Gerisi anlayana...

    "birde herseye ragmen ayakta duran ataturkcu yapi " :) Dikkat ettiysen ergenekoncu sevgi ereneroldan ele geçirilen "derin ergenekon" belgelerinde kendileri çevrelerindeki saf insanları "Atatürk'de bizim örgütten" diyerek kandırmışlar ve yanlarına toplamışlar.

    Türkiyede şu anda en güçlü durumdaki grup demokrat gruptur.Bu grup tıpkı ergenekon gibi çekirdek olarak tsk içindedir.Uzantıları yine aynı ergenekon gibi diğer platformlardadır.Ve benim kanaatimce gerçek derin devlet nitelemesini hakeden grupta sadece bu gruptur.Cemaat belli bir kesimi temsil ettiğinden asla derin devlet olamaz.ergenekonda sadece belli bir kesimi temsil ettiğinden derin devlet olamaz.

    Ayrıca "derin devlet" cinayet işlemez.Yasaların dışına çıkan herkes hesabını verir.Trugut Özal ı amerikancı gladio öldürmüştür.Gözünü açta bak..

    Öldürülme sebebi de Ortadoğuda etkin güç olma isteğidir.

    Evet önceden amerikan destekli olarak büyümüştür,fakat sonra boynuz kulağı geçti misali amerikayı da geçerek büyük güç olmak istemesiyle öldürülmüştür..

    Bu arada eşref bitlisin de tıpkı gaffar okkan gibi aynı mantıkla şehit edildiği söyleniyor.Bu durumda iki kahramanı da aynı grup öldürmüş oluyor.Bu da ergenekon işi olduğunu açıkça belirtiyor..Eşref bitlisin şehit olduğunda ardından yapılan araştırmaların hiçbiri bir sonuca vardırılmamıştır.Tıpkı muhsin yazıcıoğlunu taşıyan helikopterin neden ve nasıl düştüğünün hala tesbit edilememesi gibi..Bazılarına göre muhsin yazıcıoğlu ergenekonda gizli tanıktı ve amerikan yapılanmalarını tümüyle deşifre edebilecek kişiydi.Zaten kendisi Abdullah Çatlıyla yakın bir işim.Çok önemli bilgilere vakıf olduğu biliniyor...

    " Su anda turkiye amerika ile ayakta" zuahahahaa :)

    Amerika doğuda sözde kürdistan devleti kurduramadığı için planda bir değişiklik yaptı ve Türkiye'nin bölünmesi yerine daha da büyümesi gerektiği sonucuna vardı..Çünkü ortadoğuda kendisiyele müttefik ve gündem belirleyen bir gücün olması diğer etkin olmak isteyen güçlere karşı bir alternatif olacaktır..

    Herkes hala eski kafalı olarka amerikanın iran ve rusyaya karşı durduğunu sanıyor.Yok böyle birşey.Amerika hem rusya hemde iranla zaten müttefik...

    Burda sorun avrupa.Ve Türkiye'deki bu gidişata karşı çıkanların başında avrupa geliyor..Bu reşadiye saldırısı da gizli serviş işiydi..

    Yine herkesin yanıldığı bir noktada dünyadan soyutlanmış bir Türkiye'nin yaşayabileceğini sanmaktır.Bu çok yanlıştır.Dışarıya kapalı hiçbir ülke yaşayamamıştır.

    Osmanlı'nın yıkılma sebeplerinden biri de budur.

    Türkiye yapılan planlar gerçekleştiği zaman dünyada amerikadan sonraki en güçlü 2.ülke olacak.Gerek askeri bakımdan gerek diğer bakımlardan bu potansiyele sahip.Sadece önünün açılması gerekiyordu o da yapıldı..Önemli olan bu gücü bağımsız bir şekilde kullanabilecek mi ? Burası önemli..

    Yoksa ki çok güçlü olmuşuz ama kendimiz gündem belirleyemiyoruz bunun bir faydası olmaz...Bu bakımdan da amerikadan bağımsız başka bir gücün devlet içinde olması gerekli.Bu da demokrat yapıdır ve olması gereken de budur..

     

     

     


    -----------------------------

     

    :) komik olma , kendi sorunun cevabini kendin vermissin .

    1952 de Turkiyenin basinda kim vardi basbakan olarak?

    Esref Bitlis , Cekic Guc (kimi cemaatciler cevik 1 le karistiriyor :D )  yani Amerikanin PKK ya gpnderdigi tirlar ve havadan destekliu muhimmat yardimini ortaya cikarmistir .

    Tantan'a gelince , Anavatandan ic isleri bakani olmasina ragmen , beyaz enerji yolsuzlugunu cokertmesi ile kendi Partisinin dusmesine sebep olmustur . Bunu yapabilecek kac kisi var ? Goz gore gore indirdiler adami.

    Ozal neden olduruldu arastir !

    ben sana ornekleri ile verdim !

    kerkuk musul hikaye , ozamanlar Talabani ve Barzani Turk ordusunun kopegi idi , pkk ya karsi mike mike TSK nin yanindaydilar .

    Ozal Turk devletlerini gezmis , Turkbirligini kuracakmis ? Semra ozal neden " kocam fetullahci yapiyi yeni kurtulmus turki devletlere sokmaya calisiyordu " demiyorda , kim akil vermisse Turk birligi demis :D Ozalin kitabindan alintida yaptim " turkiye avrupa ulkesidir , torunum egenin adi bile yunan  adidir " diyen adam mi Turki cumhuriyetini kurucak ?

     

    1990 Amerika gezisinde , Ozalin Bush ile yaptigi gorusmede neler konusuldugunu arastir ! Ali Bozer neden goturulmedi istifa etti. Ozalin irak savasini bahane ederek , Turkiyeye soktugu 1.5 milyon kurddu anlatmadim bile , nedense bu kurdler daha turkce bile bilmezken batiya goc ile yerlestirdiler.

     

    Ergenekon konusunda dedigim gibi , ergenekondan kasit gladio dur. Gladio  Italyadaki vatikan muhafizlaraina verilen eski bir isim . Nato yapilanmasi icin kullanilmis sonrasinda . Konun kaynagi natodur . Bana turkiye natoya nasil girmis , turkiye hangi savasa girmeyi goze almis , bunun icin turkiyeye hangi amerikan baskani dahi gelmis arastir . 1950'de basa gelip amerikan kopekligi yapan , halka amerikan bayraklari tasitan , " Turkiye kucuk amerika olucak " diye pankartlar , sarkilar ne zaman yazilmis arastir.

     

    Nedense 1950 deki , 1983 ve 2002 hukumetleri ayni cizgidedir.

    Bak ergenekondan , simdi orduya gectiler. Bulent arica " comak soktuk " diyor. Ordu seni oldurmek istese baska biseyler sokar adama ama .... anliyana .

    he birde deyinmeden gecemiycem. koskoca devlet cokertme plani cepten cikiyor :D ordudaki cyripto teknolojilerini arastir . o tarzda planlar cepte degil criptolarda gezer , gizli yerlerde saklanir . Buna ancak 10 yasindaki cocuklar inanir .

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

     

    derin devlet meselesinde hükümetlerin suçsuz olduğu söylenemez.hatta büyük suç hükümetlerindir.kendilerini belli emirlere uymaya zorlayan her türlü yapıyı deşifre etmeleri lazımdı şimdiye kadar.
    -----------------------------

     Bu söylediğin olay hocam Adnan menderesin iktidar oluşunda başlıyor işte o zaman amerikayla geliştirilen ticari ilişkileri baz aldığımızda anlarız kendilerini bu emirlere zorlama olmamaıştır ta en başından hükümetler kendileri kabul etmiştir bu olayı daha sonra bu olay alıp başını gitmiştir günümüzde ise amerika istediği dışında hükümetler hiçbir şekilde hareket edemez olmuşlardır Amerikanın  ve diğer dış güçlerin etkinliği bariz ortadadır. derin devlet denilen günümüz adıyla heryerekon olay amerikanın ya da dış güçlerin olayı olsaydı şayet bugün dış güçler bu olaya susarak bakacak değildir eminim değildir bu olayın ortaya çıkmaması için her türlü yaptırım gücünü kullanır ve kapatırdı demek ki amerikanın olayı diye birşey değil bu adamlar gerçekten vatansever milletçi insalar bu admaların mücadelesi amerika karşıtı Cumhuriyet yanlısı olduğu içindir vaziyet  bunu gösteriyor.

    Türkiyede bu kadar etkinliğe sahip güçlerin kendilerinin deşifre olmalarına göz yumacaklarını ses çıkarmayacaklarını mantıklı buluyorsan diyecek bir şeyim yok

     


    -----------------------------

     

     

    amaç toplumu kutuplaştırmak ve kutupları daha kolay yönlendirmekse bundan daha fazlasını bile yaparlar ve yapıyorlar..

    sadece görebilmek önemli..

    amerika bu kişileri kullanmış yıllarca..senin düşündüğün gibi düşünürsek " vay be amerika bunları tasfiye etmeye çalışıyor demekki harbi vatansever herifler" demek düz mantıkla gitmektir.Durum o kadar karmaşıktır ki düz mantık çözmek yerine zora sokmaktadır.Bu mantıktan vazgeçmek lazım..herkes vatan kurtarsaydı kurtaracak vatan kalmazdı...

    amerikayla ticari ilişkilerin gelişmesi iyi güzel destekliyorum.ama amerika bu ilişkilerde uyuşturucu trafiğini kontrol altında tutmak ve yeni yollar aramak gibi şerefsizlikler yaparak buna engel olmak isteyenleri harcarsa iş orda değişir..ticarete tamam şerefsizliğe hayır...

    şimdi o vatansever milliyetçi dediğin insanların terörist başıyla koyun koyuna resimleri çıktı,pkk nın birçok eylemini "vatansever milliyetçiler" in yaptırdığı çıktı ve danıştay s < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> aldırısı cumhuriyet gazetesine bomba atılması ve tanırım bizim çocuklar meseleleri....çook var.

    savunulacak bi tarafları yok nerden tutsak elimizde kalıyor bu gladiocuları...

    kısaca hocam amerikanın hesaba katmadığı bir olayın olmadığı ortada.adamlar toplum mühendisleri yetiştiriyor bu olaylar için..

    kutuplaşmayı engellemeye çalışırsak bir bakıma planlarını bozmuş oluruz.terör örgütü de tasfiye edilirse Türkiye çok rahatlayacak.bu rahatlamayla beraber daha kolay mücadele edilebilir....

    Edit : maximus 

    iddiaların komik ötesi ve cevap verilecek bir değer taşımıyor.bahsettiğin kişileri derin devlet diye geçinenler amerika adına öldürmüştür.

    tabi sen arka planı anlayamadığın için Türk derin devleti dersin.onların da gladio ya hizmet ettiğini bilmezsin.

    feto 11 yaşında süper örgütlenme kurarak başbakanı ele geçirdiyse ben daha hiçbirşey bilmiyorum ve susuyorum :D

    valla gülüyorum sana :D

    eğer o kadar analizci sanıyorsan kendini darbelerden sonraki ekonomik yapıları araştır..

    bak bakalım ergenekoncu denen kişiler bağımsızlık adına bişiyler yapabilmiş mi yoksa hepsi palavra mıymış

    eee ne de olsa bizim çocuklar başarmış değil mi amerika başkanı :D

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    elebaşıyla çekilen resimlerin açıklamalarını 50 defa yaptım araştırdım bu konuyu bu forumada belki 50 kere yazdım bunu o resimler neden hep yandaş medyalarda damburdüdük onu düşündün mü hiç? insalara öyle bir izlenim vermeleride amerikanın tezgahı olma ihtimali yok mu o admaları yu kaka etmek için o resim zamanında perinçeğin dergisinde yayınlandığında duyulmadıda günümüzde neden duyuluyor onuda hesaba katın mı?

    Cumhuriyet gazetesi bombalanıyor  ne hikmetse aynı davada cumhuriyet gazetesi yazalararıda yargılanıyor bu nasıl oluyor bunu düşün mü ? adamlar kendilerinide bombalıyorlar vay anasını yaa

    hükümet kanadına gelince zora sokarak düşünüyoruz da bu adamlara gelince neden zora sokarark düşünmüyoruz ?


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

    elebaşıyla çekilen resimlerin açıklamalarını 50 defa yaptım araştırdım bu konuyu bu forumada belki 50 kere yazdım bunu o resimler neden hep yandaş medyalarda damburdüdük onu düşündün mü hiç? insalara öyle bir izlenim vermeleride amerikanın tezgahı olma ihtimali yok mu o admaları yu kaka etmek için o resim zamanında perinçeğin dergisinde yayınlandığında duyulmadıda günümüzde neden duyuluyor onuda hesaba katın mı?

    Cumhuriyet gazetesi bombalanıyor  ne hikmetse aynı davada cumhuriyet gazetesi yazalararıda yargılanıyor bu nasıl oluyor bunu düşün mü ? adamlar kendilerinide bombalıyorlar vay anasını yaa

    hükümet kanadına gelince zora sokarak düşünüyoruz da bu adamlara gelince neden zora sokarark düşünmüyoruz ?


    -----------------------------

    o resimlere mantıklı bir açıklama bulabilen "insanlara" hayret ediyorum ve benimle beraber bütün Türk Milleti hayret ediyor.

    resimleri tekrar hatırlatmak isterdim ama insanların değişebileceğine pek inancım kalmadı.

    sana ne desem boş.neyse uzatmayım.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    @ats30

     

    komikmi ?

    bence sen anlamaya calismadigin icin boyle goruyorsun . Kaynaklari nereden izledigin belli . Ben yeni turetilen olaylara degil, kaynagina bakarim.Madem bu orgutun var olduguna inaniyorsun , bu orgutu kim kurmus . Nato kurdusya bizi natoya sokan kim ?

    2000 lerde de kriz cikarilmisti , 1950 lerde de kriz cikarilmisti .

    1950 lerde Turkiyeye amerikan baskani kahraman olarak gelmisti , Krizden cikaracak umut olarak. Yani kahraman Marshall olusturulmustu Turk halkinin beyninde.

    2000 oncesi gelen American baskani .  Gene turkiyeye umut dolu AB uyeligi , guclu muttefiklik, ortak ekonmik istikrar yalanlari sikmisti .

     

     

    Ayrica ne gariptirki Incirlik ussu amerikaya yine 1951 de verilmistir ( 1950 hukumetinin vukuatlarindan ) , su anda pek lafi gecmiyor ama Obamanin geldiginde Trabzonda incirlik tarzi bir ust istedigi soylenmekte.

     

    herneyse konu dagilmasin , amerikanin el atmadigi yer yok .

     

    donemler belli , 1950 , 1983 , 2002 hukumetleri .

     

    Ozali amerika neden oldursun , Ozal hapsurdugunda dahi amerikaya tedavi diye giden , Amerikaya karsi bizi 190 milyar $ borclandiran . Musul kerkuk icin soyledigi soz , saddama karsi soyledigi sozdur , " damarlarimda kurd kani vardir " dedigi konusma . Sanayi devrimi yapmis deniyor ozal (sanayi devrimini ilk yapmaya calisan Abdulhamit II handir, bunu gerceklestiren Ataturktur )  , ben sana soyliyeyim . Ozalin yaptigi Turk milletini , avrupanin pis ve agir islerini yaptirdigi bir amele millete cevirdi. Ozalin kalkinmasina bak , birde japonlarin 1960 larda uyguladigi kalkinma veya korenin kalkinma planlarina bak.

    herneyse ozal devleti bolmeden once indirilmesi iyi oldu. Cemaatci yapiyida guclendiren ozaldi.

     

    Ekleme : Ocalan devletin ajaniydi . Abdullah catli gibi insanlarla bu yuzden fotograflari vardir. Unutma saddam ve ladinde amerikanin sovyetlere karsi bolgelerinde yetistirdigi adamlaridir .

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Din ile kullanılan eşektir.neyzen tevfik in sevdiğim sözlerinden.ha bu böyle gider mi gitmez.bu AKP halkı dinden de soğutacak az kaldı.ne zaman bu atkafalı koyun halk uyandığında arkasından AKP bafilenmesinden kurtulabilirse bu mümkündür.yoksa 7 ceddimizi ergenekon diye temize geçerler.bütün amerika o zaman akrabamız olur senaryo şu an oynananlar.Atatürk 1919 yılında tokatlıyan otelinde garsondan pilav üstü fasulye ve komposto istemiş.garson o zamanlar istanbul da olan ingilizleri göstererek ne olacak bu memleketin hali gibisinden dediğinde Atatürk te geldikleri gibi giderler demiştir.1929 yılında yine o otele giderek o garsona bu sozlerini teyit etmiştir büyük türk milliyetçisi Atatürk.Bu ülkenin sınırlarına tecavüz olduğunda neler yaptığını bilmeyenler öğrenmeli öğretilmeli.Şeyh Sait ve Dersim olaylarında.Bunu ingiliz de böyle yapar Amerika sıda.Ama bir şey için zamanı yetmemiş.kürd Sait in kellesini asmak için.umarım bu kara günler memleketimin başından hemen gider.yoksa çocuklarımıza anlatacak anılarımız olmayacak.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------


    -----------------------------

     

    senin anlayamadığın nokta gerçekten amerikadan %100 bağımsız bir yapılanmanın olduğuna inanmandır.Bugün dünyanın hiçbir yerine bu gücün karşısına çıkabilen yoktur olamaz kısa zamanda..

    bu işi herzaman böyle vatan millet adına yapanlar amerikan karşıtı görünenler arka planda hep amerikanın oyuncağı olmuştur ama birileri de hala amerikan karşıtı sanmaktadır.

    durum aynı aydın doğan ın medyası gibidir.doğan ın amerikancı olduğunu bilmeyen yoktur.amerikanın medyayı kullandığını bilmeyen yoktur.dolayısıyla süper amerikancı bir gazetede amerikan karşıtı yazılar çıkması gerçekten o yazarı ya da gazeteyi amerikan karşıtı yapar mı ? hayır yapmaz çünkü danışıklı dövüş vardır.

    birileri hep bağımsız bir örgütten söz eder ama arka planda hep amerika olmuştur.bazı paşalar vatan millet adına darbe yaptıklarını sanmışlardır ama hep "bizim çocuklar" olmaktan kurtulamamıştır.

    birileri hep vatan millet adına kurşun sıkmış adam öldürmüş ve gerçekten bağımsız bir şekilde yaptıklarını düşünmüştür...bu hep böyle olmuştur.

    Atatürk'ten sonra öldüğü dakikadan sonra gerçek vatansever kalmamıştır Türkiye'de...eski amerikan mandacılarının marifetlerini saysam yaza yaza yıllar alır...

    çok merak ediyorsan söyleyim nato da onların işidir..

    uzatmayalım..

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------


    -----------------------------

     

    senin anlayamadığın nokta gerçekten amerikadan %100 bağımsız bir yapılanmanın olduğuna inanmandır.Bugün dünyanın hiçbir yerine bu gücün karşısına çıkabilen yoktur olamaz kısa zamanda..

    bu işi herzaman böyle vatan millet adına yapanlar amerikan karşıtı görünenler arka planda hep amerikanın oyuncağı olmuştur ama birileri de hala amerikan karşıtı sanmaktadır.

    durum aynı aydın doğan ın medyası gibidir.doğan ın amerikancı olduğunu bilmeyen yoktur.amerikanın medyayı kullandığını bilmeyen yoktur.dolayısıyla süper amerikancı bir gazetede amerikan karşıtı yazılar çıkması gerçekten o yazarı ya da gazeteyi amerikan karşıtı yapar mı ? hayır yapmaz çünkü danışıklı dövüş vardır.

    birileri hep bağımsız bir örgütten söz eder ama arka planda hep amerika olmuştur.bazı paşalar vatan millet adına darbe yaptıklarını sanmışlardır ama hep "bizim çocuklar" olmaktan kurtulamamıştır.

    birileri hep vatan millet adına kurşun sıkmış adam öldürmüş ve gerçekten bağımsız bir şekilde yaptıklarını düşünmüştür...bu hep böyle olmuştur.

    Atatürk'ten sonra öldüğü dakikadan sonra gerçek vatansever kalmamıştır Türkiye'de...eski amerikan mandacılarının marifetlerini saysam yaza yaza yıllar alır...

    uzatmayalım..


    -----------------------------

    "arakadasim sen STV cimisin"  derim adama  . Erdoganilk basbakan oldugunda ilk hangi medya patronu ile resimleri vardi bana anlatirmisin ?

    komik olma ya :D bana savundugun adamlara bak ...

    Ataturk oldukten sonra, 11 kasimda Ismet Inonun gizli mini capta darbesi olmustur . Ben hep derim 1938 den beridir adam akilli bir Turk gelmedi . Inonu bile kurd kokenliydi . Bunu erdal inonu yani oglu soylemistir .

    Ama bana kalkipta ozal , menderes , tayyip gibi adamlari savunman cok sacma !

    sen daha gercekleri goremiyorsun , tayyip basa nasil geldi . Bu tayyibin daha siyasi yasagi kalkmadigi halde 2001 de beyaz sarayda hangi sifatla ne isi vardi ?

    Sunu ornek vericem , Erdal Sarizeybek Ergenekoncu ise bende ergenekoncuyum ! bu adamin emrinde gorev yapmis jandarma komando komsu abim vardi . Erdal pasa turk ordusundaki en cesur boluk komutanlarindanmis . onun tabiri ile " bazen onden bizi gondermez , gerektiginde kendi giderdi "diyerek anlatirdi . Hatta Erdal pasanin ,siyaset meydani programinda ; ergenokon ile nasil suclandigini anlatiyordu , ama ali kirca lafini kesmisti. istersen programi parca parca netten izliyebilirsin.

    Tekrar diyorum ,vatansever  Erdal pasa ergenekoncuysa , bende  ergenekoncuyum . Ayrica bu vatana ne kadar ihanet eden varsa cezasini cekmeli . Fakat bu ergenekon kadar sacma olmadi .

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

    Forumda okuduğunu anlayamayanları ve anlamadığı şekilde uyduranları banlamak lazım.

    arkadaşım.

    ben nerde tayyibi savundum ya da nerde sarızeybek e ergenekoncu dedim ? 

    sana kim öğretti demogoji yaparak üste çıkmayı ? doğru düzgün yazsana, doğruları yaz iftira atma !

    her iftiraya cevap vermek zorunda bırakma beni.anlamadan yazma.yazmadan önce de 100 kere oku ne yazdığını..

    Edit : tv izlemiyorum dolayısıyla stv yi de izlemem teknik olarak imkansız.imkansız olduğunu kanıtlamam gerekirse adresimi vereyim...

    Ayrıca bu söylediklerinle aydın doğan a gıcık olan herkesi tayyipçi ilan ediyorsun bilmeden ne kadar çok yere maydonoz oluyorsun...

    bu forumda yüzlerce insan vardır doğan ı sevmeyen onlar da mı tayyipçi ? bu kadar basit düşünmeyin lütfen...

    maximus terörist başına devletin ajanı diyerek onu aklamak çabasına düşmüşsün.söyler misin sen pkk lı mısın ? kimi savunuyorsun.

    terörist başının karısının mit muhbiri olduğu söyleniyor.bu bakımdan terörist başı devlete hizmet etti diyerek devlete ihanet etmiş oluyorsun.

    çünkü devlet terör örgütü kurmaz teröristle savaşır.onu yapan kişiler bugün ergenekondan yargılanmaktadır.hala onları savunuyorsan demekki sende pkk yı devletin kurduğuna dolayısıyla suçsuz olduğuna inanıyorsun demektir.yani sen kime hizmet ediyorsun ?

     

     

     

Toplam Hit: 4797 Toplam Mesaj: 58