General Mobile Discovery Mi Htc Desire 500 Mi?
-
kulaklık nasıl uymuyor?
-
hocam tabi ki htc al. saglamligi ve kalitesiyle kafani rahat ettirirsin babanin. gmyle falan kiyaslanacak bir marka degil htc
-
rapidhacker550 bunu yazdı
kulaklık nasıl uymuyor?
uymuyor derken hatırladığım sony experia ve bir iki kulaklık daha denemiştim hepsinde ses boğuk ve alttan geliyordu. illaki uyumlu kulaklık vardır sadece ben çok araştırmadım hani bilen biri varsa,başka birinin kullanıp tavsiye edecegi ürünü almak daha mantıklı.
konuya gelincede ben üründen çok memnunum fiyata bakınca kusuru yok. yalnız şarz soketinden problem yaşayanların sayısı oldukça fazla. belirli bir seri sorunlu çıkmış.
-
sertacgs bunu yazdı
hocam tabi ki htc al. saglamligi ve kalitesiyle kafani rahat ettirirsin babanin. gmyle falan kiyaslanacak bir marka degil htc
doğrudur ancak özellikler bakımından gm üstün değil mi?
-
Ben gm discovery kullanıyorum gayet memnunum şarj sıkıntısı da ilk çıkan modellerde var diyolardı bende 16 gb olandan var herhangi bir sıkıntısı yok. Özellik olarak discoverynin farkı ekranı filan büyük video izlerken zorluk çekmezsin ben işe giderken serviste filan rahat rahat dizi izliyorum. Radyosu var google playde. kulaklıktan çalışıyo sıkıntı yok. Ama diyosan ki kalite olsun htc al tabii. sana kalmış.
-
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/General-Mobile-Discovery-vs-HTC-Desire-501
-
ben gm discovery kullanıyorum 16lık değil de 4lük aldım 2.5 i sistem dosyalarıymış e müzik de yükleyince pek bişey kalmıyo hafıza kartı şart oldu ondan başka bi sorunum yok fiyat/performans olarak bakınca çok güzel telefon bence kamera kalitesi çok iyi ön kamerası bile 2mp şarj konusunda da bazen sıkıntı olabiliyo da telefonu sürekli kullanıp yeterli şarj etmememe bağlıyorum onu htc hakkında pek fikrim yok :)
slanger tarafından 28/Nis/14 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Vay be discovery mtk işlemci kullanıyormuş yeni öğreniyorum. Hocam Htc al sonuçta baban kullanacak. Baba dediğin sıkıntı, sorun, dakika başı servise göndermek istemez. Taktı mı beline onu en az 5-6 yıl kullanır.
-
GMD Kullanıyorum şuana kadar ne bir şarj sıkıntısı ne bir kulaklık sorunu nede bir ölü piksel sorunu yaşadım.
Oyun,Uygulama v.b alanlarda s3le yarışıyor %100 gmd al derim.Ayrıca sarj problemı ileride yaşamak istemiyosan orjinal sarj aleti değilde eski bir samsung sarj aleti filan kullanabilirsin..
-
Açıkçası GMD'nin orijinal ROM'u berbat. Onu hemen değiştirdim ve ColorOS ile şu an mutlu mesut yaşıyorum. Ayrıca kulaklık kullanan biri değilim müziği müzik çalardan dinliyorum ki siz de dinleyin telefondan müzik dinlenilmez fotoğraf çekilmez sırf onlar için telefon almayın. Fotoğraf çekeceksen git taşaklı bir fotoğraf makinesi al diğeri için diğerini al neyse konu dağıldı.
Benim tek sorunum şu ki; şarj cihazını prize taktığım zaman eğer telefonu bağlamazsam ufak biz zivleme sesi geliyor. O çok saçma bir şey. Eski telefonum HTC idi onu tuğla ettim bıraktım o yüzden mecburen bunu aldım ve performans konusunda yada telefonun gövdesi ile (telefonun tasarımı filan çok güzeldir ayrıca hafif ve ince ama plastik hissiyatı hat safhada tıpkı Samsung gibi) herhangi bir sıkıntım olmamasına karşılık yine de HTC'yi arıyorum çünkü ilk göz ağrımdı o benim. :) HTC kimsenin elinde yoktur mesela -çünkü birinin elinde senin telefonun aynını görünce sinir olabilirsin ki ben oluyorum neyse- ayrıca gövdesi filan süperdir ama bana sorarsan biraz da donanımsal özelliklere bak derim. Dediğim gibi herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama orijinal ROM'u direkt silmen lazım çünkü çok berbat bir şey.
Caliber tarafından 28/Nis/14 19:50 tarihinde düzenlenmiştir