General Mobile Discovery Mi Htc Desire 500 Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek

    kulaklık nasıl uymuyor?


    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Şubat/2011
    Erkek

    hocam tabi ki htc al. saglamligi ve kalitesiyle kafani rahat ettirirsin babanin. gmyle falan kiyaslanacak bir marka degil htc

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Kasım/2003
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

    kulaklık nasıl uymuyor?

    uymuyor derken hatırladığım sony experia ve bir iki kulaklık daha denemiştim hepsinde ses boğuk ve alttan geliyordu. illaki uyumlu kulaklık vardır sadece ben çok araştırmadım hani bilen biri varsa,başka birinin kullanıp tavsiye edecegi ürünü almak daha mantıklı.

    konuya gelincede ben üründen çok memnunum fiyata bakınca kusuru yok.  yalnız şarz soketinden problem yaşayanların sayısı oldukça fazla. belirli bir seri sorunlu çıkmış.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı

    hocam tabi ki htc al. saglamligi ve kalitesiyle kafani rahat ettirirsin babanin. gmyle falan kiyaslanacak bir marka degil htc

    doğrudur ancak özellikler bakımından gm üstün değil mi?


    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakayser
    burakayser's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    Ben gm discovery kullanıyorum gayet memnunum şarj sıkıntısı da ilk çıkan modellerde var diyolardı bende 16 gb olandan var herhangi bir sıkıntısı yok. Özellik olarak discoverynin farkı ekranı filan büyük video izlerken zorluk çekmezsin ben işe giderken serviste filan rahat rahat dizi izliyorum. Radyosu var google playde. kulaklıktan çalışıyo sıkıntı yok. Ama diyosan ki kalite olsun htc al tabii. sana kalmış.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2008
    Erkek

    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/General-Mobile-Discovery-vs-HTC-Desire-501


    ..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2010
    Erkek

    ben gm discovery kullanıyorum 16lık değil de 4lük aldım 2.5 i sistem dosyalarıymış e müzik de yükleyince pek bişey kalmıyo hafıza kartı şart oldu ondan başka bi sorunum yok fiyat/performans olarak bakınca çok güzel telefon bence kamera kalitesi çok iyi ön kamerası bile 2mp  şarj konusunda da bazen sıkıntı olabiliyo da telefonu sürekli kullanıp yeterli şarj etmememe bağlıyorum onu htc hakkında pek fikrim yok :)

    slanger tarafından 28/Nis/14 13:47 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek

    Vay be discovery mtk işlemci kullanıyormuş yeni öğreniyorum. Hocam Htc al sonuçta baban kullanacak. Baba dediğin sıkıntı, sorun, dakika başı servise göndermek istemez. Taktı mı beline onu en az 5-6 yıl kullanır.


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pasific
    Pasific's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    GMD Kullanıyorum şuana kadar ne bir şarj sıkıntısı ne bir kulaklık sorunu nede bir ölü piksel sorunu yaşadım.

    Oyun,Uygulama v.b alanlarda s3le yarışıyor %100 gmd al derim.Ayrıca sarj problemı ileride yaşamak istemiyosan orjinal sarj aleti değilde eski bir samsung sarj aleti filan kullanabilirsin..


    qwerty123
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Erkek

    Açıkçası GMD'nin orijinal ROM'u berbat. Onu hemen değiştirdim ve ColorOS ile şu an mutlu mesut yaşıyorum. Ayrıca kulaklık kullanan biri değilim müziği müzik çalardan dinliyorum ki siz de dinleyin telefondan müzik dinlenilmez fotoğraf çekilmez sırf onlar için telefon almayın. Fotoğraf çekeceksen git taşaklı bir fotoğraf makinesi al diğeri için diğerini al neyse konu dağıldı.

    Benim tek sorunum şu ki; şarj cihazını prize taktığım zaman eğer telefonu bağlamazsam ufak biz zivleme sesi geliyor. O çok saçma bir şey. Eski telefonum HTC idi onu tuğla ettim bıraktım o yüzden mecburen bunu aldım ve performans konusunda yada telefonun gövdesi ile (telefonun tasarımı filan çok güzeldir ayrıca hafif ve ince ama plastik hissiyatı hat safhada tıpkı Samsung gibi) herhangi bir sıkıntım olmamasına karşılık yine de HTC'yi arıyorum çünkü ilk göz ağrımdı o benim. :) HTC kimsenin elinde yoktur mesela -çünkü birinin elinde senin telefonun aynını görünce sinir olabilirsin ki ben oluyorum neyse- ayrıca gövdesi filan süperdir ama bana sorarsan biraz da donanımsal özelliklere bak derim. Dediğim gibi herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama orijinal ROM'u direkt silmen lazım çünkü çok berbat bir şey.

    Caliber tarafından 28/Nis/14 19:50 tarihinde düzenlenmiştir

    Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 3880 Toplam Mesaj: 28