General Mobile Discovery Mi Htc Desire 500 Mi?
-
Discovery kullanıyorum nerdeyse ilk çıktığından beri. Düzgün şuana kadar hiç sorun yaşamadım. zaten güncelleme alıyor sürekli, işlemci falan hayvan gibi. Ama kılıfsız kullanmamak lazım o ayrı :D
-
Pire için yorgan yakmaya ne kadar meraklı insanlar var be abi ? Hocam General Mobile Discovery kullanıyorum neredeyse 6 ay oldu 1 kere sorun yaşamadım 5 yıldız bi telefon kesinlikle tavsiyemdir.
-
Merhabalar ürün aldık ancak güncelleme sorunu yaşıyoruz.Ağ bağlantınızı kontrol edin diyor.Sürüm de 4.2.a diyor son sürüm nedir ne yapmamız gerek ? storeOID e de girmiyor.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Merhabalar ürün aldık ancak güncelleme sorunu yaşıyoruz.Ağ bağlantınızı kontrol edin diyor.Sürüm de 4.2.a diyor son sürüm nedir ne yapmamız gerek ? storeOID e de girmiyor.
Storeoid kapandı diye biliyorum.
-
Mustafa bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Storeoid kapandı diye biliyorum.
peki hocam sende durum ne güncelleme yapabiliyor musun ?
-
TheKorsans bunu yazdı
Discovery kullanıyorum nerdeyse ilk çıktığından beri. Düzgün şuana kadar hiç sorun yaşamadım. zaten güncelleme alıyor sürekli, işlemci falan hayvan gibi. Ama kılıfsız kullanmamak lazım o ayrı :D
senin kılıf ne hocam ?biz flip cover düşünüyoruz ama tercihimiz ne olmalı sence.