General Mobile Discovery Mi Htc Desire 500 Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Discovery kullanıyorum nerdeyse ilk çıktığından beri. Düzgün şuana kadar hiç sorun yaşamadım. zaten güncelleme alıyor sürekli, işlemci falan hayvan gibi. Ama kılıfsız kullanmamak lazım o ayrı :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Pire için yorgan yakmaya ne kadar meraklı insanlar var be abi ? Hocam General Mobile Discovery kullanıyorum neredeyse 6 ay oldu 1 kere sorun yaşamadım 5 yıldız bi telefon kesinlikle tavsiyemdir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar ürün aldık ancak güncelleme sorunu yaşıyoruz.Ağ bağlantınızı kontrol edin diyor.Sürüm de 4.2.a diyor son sürüm nedir ne yapmamız gerek ? storeOID e de girmiyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Merhabalar ürün aldık ancak güncelleme sorunu yaşıyoruz.Ağ bağlantınızı kontrol edin diyor.Sürüm de 4.2.a diyor son sürüm nedir ne yapmamız gerek ? storeOID e de girmiyor.

Storeoid kapandı diye biliyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

Storeoid kapandı diye biliyorum.

peki hocam sende durum ne güncelleme yapabiliyor musun ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

Discovery kullanıyorum nerdeyse ilk çıktığından beri. Düzgün şuana kadar hiç sorun yaşamadım. zaten güncelleme alıyor sürekli, işlemci falan hayvan gibi. Ama kılıfsız kullanmamak lazım o ayrı :D 

senin kılıf ne hocam ?biz flip cover düşünüyoruz ama tercihimiz ne olmalı sence.

Toplam Hit: 3714 Toplam Mesaj: 28