Geometri Hocanıza Aşık Olsanız Ne Yaparsınız ??
-
selam..
saygı değer büyüklerim bi öğüt verin ne yapalım..
geometri hocası war bizim çok beter vuruldum ben buna..
siz Geometri Hocanıza Aşık olsanız ne yaparsınız bişeyler söyleyinde bende yapıyım..
-
vallaha sorc abü biz bir garip sübyanız anlamayız o işlerden mealesef ama sana tek kelime gerçekten aşık olmuşsan ayvayı yedin :S
-
lan salak aşık olmasam ne yazıyım burda..
-
len manyak.. ewli karıya bakarmıyım o kadarda uzun boylu değil..
yaş farkıda "3" çok fazla yok yani..
-
walla iş boka bın mış sen en ıyısı başka bırını bul yaş farkı çookk bır erkek kızdan buyuk olamaz neyse ben kaçtım
-
ooO iyiymis ozaman 3 yas ne ki :D
hoja yerinde olsam ücgenin ic acilarindan tut türevine integraine kadar bi kapardim geoyu..
yada kestirme yapayim diyosan e parmaginda yüzükte görmüyosan DERT mi! delikanli delikanli acil ama once ufak ufak kendini belli etmeyecek sürprisler öneririm.. ;) kolay gele.. -
OSS birincisi ol.
aşk bu çaba ister -
ben geometri ogretmenime a$ik olsam belki elimden bi$eler gelir.
ama a$ik olan sen olunca i$ dei$iyo, hemen bu sevdadan vazgec derim. sen gel ingiltereye ben sana hayvanat bahcesinden di$i ayi bulurum. -
walla ben olsam ne yaparım bılıyor musun ben hemen açılarını olçerdım olçulerı felan filan olum aşk boş iş sen gel olçulerını olç hojanın walla ben olsam oyle yapardım yanı hıç bır art nıyetım olmaz hojama sadece zuhaaa ( ne yapardım bılmem ha ha ha ha )
-
walla ne yapacağıma aşık olmadan önce karar vermeye çalışırdım yani elimi çabuk tutmaya bakardım bu konuda :D
-
walla bu iş zorr... bence sen elini kullanmaya devam et. muhahaha :) ben benimkine elizabeth diom, artık folofoş oldu.. :p
Toplam Hit: 4210 Toplam Mesaj: 33