Geometri Hocanıza Aşık Olsanız Ne Yaparsınız ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

evet.. şimdi benim uzmanlık alanım :)

herşeyden önce bi ilişkisi varmı kontrol et.. gerekirse takibe al...

ilişkisi varsa bırak o işi.. çünkü öğretmenlerin ilişkisi uzun sürer muhtemelende o insanla evlenir :)

eger yoksa... dın dın dın :) 

öncelikle.. kesinlikle ağır başlı bir öğrenci olacaksın. o sınıfa girdiğinde tanınmaz bi insan olacaksın... ve dersi çok iyi takip edeceksin... edeceksinki ona soru sorabilesin.. ders hakkında soru soracaksın.. amaç önce dikkat çekmek.  ve onun gurur duyabileceği bir öğrenci olmak...

kesinlikle gözlerinden hariç başka bi yere bakarken yakalanma.. gözlerinin içine çok dikkatli (mal mal deil) biçimde bak.. ama bunun pür dikkat ders dinleme amacıyla olduğunu ona hissettir...

bunları yaparsan 1nci aşama bitmiş demektir...  sonra bana hangi burçtan olduğunu, basitçe tipi, boyu kilosu, ten rengi hakkında bilgiyi pmle at.. ben sana olayı bitirici taktikleri veriim :) nelerden hoşlandığını, huyunu suyunu anlatiim sana :)

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Erkek
    valla sayısal ögretmenleri duygusuzdur dıyeyım bızım bır bayan geometrıcı vardı en sonunda mudure kadar bırbırımıze hakaret ederek gıttık.gercı en sonunda bırbırımıze kus ve dusman oldugumuzu sandıgım bır sırada tek basına oturdugu evıne benı cay ıcmek ıcın goturmustu ama sabaha ıctıgım cayın etkısıyle ne olduysa sudyenı baglasana dıye benı operken gordum...ama senın sansın yuzde 20.hem sen yakısıklımısın desıgner hıc onu sormadı...hocalar ınek gıbı calısan ogrencılerden hoslanacagını da hıc sanmıyorum desi.mesela ben hıc calıskan bır ogrencıye asık olan bır kız gormedım..emme!!!!!!senın ders calısma tarzın bu ınsanlardan kurtulmak ılerıye gıtmek ve ossyı kazanmak ortada kalıp ele muhtac olmamak gıbı gorunsun...:)fakır ama gurulu ve azımlı genc ol.bır sabah geometrıcının tum olculerını almıs olarak uyandıgında kadın senın namusun elden gıttı,sana yaptıklarım ıcın affet benı dıye senıtessellı etsın:):)

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Benim geometri hocalarımın %30 u fosil , %50 si kare , küp , dikdörtgen ebatlarda , %19 si adını dahi hatırlamam. Ankara Yöntem Dersanesinde 1 tane vardı , etüt alırdım o güzeldi bak ama evlendi.. Yalan oldu gitti oda..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocayla zaten samimiyiz.. arkadaş gibiyiz bi ilişkisi olsa zaten bana söylerdi.. yok yani..

inek değilim inek olsam burda bu postu atmak yerine ewde ders çalışıyor olurdum..

dur bakalım @Designer abi ne dicek ben su istedikleri söyliyim : =)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

istemeye giderdik.
    ilgisi yoksa da unut unutamam diyosan kaçır kaçıramam diyosan intihar et edemem diyosan e daha ne diyeyim.

Adsense Gelirli Siteler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

yalandunya bunu yazdı:

valla sayısal ögretmenleri duygusuzdur dıyeyım bızım bır bayan geometrıcı vardı en sonunda mudure kadar bırbırımıze hakaret ederek gıttık.gercı en sonunda bırbırımıze kus ve dusman oldugumuzu sandıgım bır sırada tek basına oturdugu evıne benı cay ıcmek ıcın goturmustu ama sabaha ıctıgım cayın etkısıyle ne olduysa sudyenı baglasana dıye benı operken gordum...ama senın sansın yuzde 20.hem sen yakısıklımısın desıgner hıc onu sormadı...hocalar ınek gıbı calısan ogrencılerden hoslanacagını da hıc sanmıyorum desi.mesela ben hıc calıskan bır ogrencıye asık olan bır kız gormedım..emme!!!!!!senın ders calısma tarzın bu ınsanlardan kurtulmak ılerıye gıtmek ve ossyı kazanmak ortada kalıp ele muhtac olmamak gıbı gorunsun...:)fakır ama gurulu ve azımlı genc ol.bır sabah geometrıcının tum olculerını almıs olarak uyandıgında kadın senın namusun elden gıttı,sana yaptıklarım ıcın affet benı dıye senıtessellı etsın:):)

bi kere sen hiç bi skimden anlamıyosun anlattığında yalan.. zaten nickinde yalan dünya.. :)

gelelim sorci ye..

sorci sen hata affetmeyen birisin.. bunu bi kere geç.. hatunu elde edeceksen onu bi kenara bırak..

ikincisi bana özelliklerini verdiğin hatun lükse düşkün bi bayan olmalı.. yani maddi durumu yettiğince iyi giyinir telefonu falanda iyi modeldir yanılmıyosam..  bu cinsler gezme hastasıdır... bu tabi ilerki aşama... ve seçicidir... o yüzden yaş farkını önemseyebilir.. diyelimki önemsemiyo..

muhtemelen aranızda gecerse kısa süreli bir ilişki yani sexe dayalı bişey geçecek.. yani o hatun sana aşık olur ama ideallerine yenik düşer.. çünkü yaş farkı var... bu yüzden sende kaliteli elit biri olarak ona gözükeceksin veya öyleysen belli edeceksin... ilişki olursa kesinlikle seni aldatmaz buna emin ol  kıskançlık yapmana gerek yok... Başarılı erkeği çok sever ve sevgilisiyse gurur duyar...

bi ilişkisi var ise eger onu unut derim ben.. çünkü ilişkileri uzun sürer...

ilk post ta yazdıklarımı baştan uygula.. seni uyarmazsa veya ters yapmazsa devam et.. o seni yalnız gördüğü bi yerde soracaktır "hayırdır" diye....

ona "sizi 1 hafta önce rüyamda gördüm.... ama bunu anlatamam de" ve hemen yanında uzaklaş.... bunu söylerken sanki onu rüyada çok kötü ne bilim ölürken veya başına kötü bişey gelirken gördüğünü belli et... başını falan öne eğ...  maksat kafa karıştırmak...

o sana lütfen anlat cart curt dersede anlatma!.... uygun bi zamanda ben anlatıcam de....  bingo.. artık seninle ilgileniyo :)

eger konunun üstüne düşerse (ki düşecektir) ona bunu ancak telefonda anlatabileceğini söyle... kanka gibi davran... ve telefonunu bi kağıda yazıp ver... sen isteme! o isterse arasın...

eğer konunun üstüne düşmezse bakışlarını ve ona olan ilgini rahatsız etmeyecek şekilde devam ettir...

ararsa güzel bir senaryo ile (içinde senin olmadığın) rüyayı anlat... bunu artık sen düşün a.k... bana sorma :)

bu olaya çok üzüldüğünü ve ona ne kadar değer verdiğini çoğu geceler uyuyamadığını söyle...

bu anlattıklarımı uygularken ağırbaşlı 30 yaşında bi adam gibi davran..  boş boş bakma yani.. dolu gözlerle bak... ilerleme olursa pmle haber ver. devamı o zaman...

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nedim
    nedim's avatar
    Erkek
    bence hiç uğraşma abi geometri hocaları biraz kıldır ne yapancan biliyon onun dersini iyi çalişmanlan lazım ve onun gözüne girmenlazım sana bol şans kardaş

KARANLIK ŞEHİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    Designer bunu yazdı:

evet.. şimdi benim uzmanlık alanım :)

herşeyden önce bi ilişkisi varmı kontrol et.. gerekirse takibe al...

ilişkisi varsa bırak o işi.. çünkü öğretmenlerin ilişkisi uzun sürer muhtemelende o insanla evlenir :)

eger yoksa... dın dın dın :) 

öncelikle.. kesinlikle ağır başlı bir öğrenci olacaksın. o sınıfa girdiğinde tanınmaz bi insan olacaksın... ve dersi çok iyi takip edeceksin... edeceksinki ona soru sorabilesin.. ders hakkında soru soracaksın.. amaç önce dikkat çekmek.  ve onun gurur duyabileceği bir öğrenci olmak...

kesinlikle gözlerinden hariç başka bi yere bakarken yakalanma.. gözlerinin içine çok dikkatli (mal mal deil) biçimde bak.. ama bunun pür dikkat ders dinleme amacıyla olduğunu ona hissettir...

bunları yaparsan 1nci aşama bitmiş demektir...  sonra bana hangi burçtan olduğunu, basitçe tipi, boyu kilosu, ten rengi hakkında bilgiyi pmle at.. ben sana olayı bitirici taktikleri veriim :) nelerden hoşlandığını, huyunu suyunu anlatiim sana :)

Yuhh abi yuh bunun okulunu okumuş gibi konuştun valla bi kurs açalım bilgeadam gibi Aşık adam mesela sen hoca olursun orada hem belli mi olur bakarsın öğrencinin biride sana aşık olur. :)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    Designer abinin ikinci dediklerini bence de uygula ondan sonra hala okulda öğrenciysen devamınıda anlatmasını iste bence :))))))))

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yarın dershane yok pazartesi yapim bakalım.. sağolasın @designer abi..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
Toplam Hit: 4212 Toplam Mesaj: 33