Gerçek Burcumu Öğrenmek Bukadar Zormu ?
-
İyi akşamlar mürit ve mürideler
Kimlikteki doğumum 28.09.1988
söylenenlere göre bu gerçek doğumum değil(bütün akrabalarıma sordum tek tek)
anne ben nezaman doğdum?
cevap: oğlum tam hatırlamıyorum ama koyunlar yavrulama döneminde iken :D
baba tahmini nezamandı iyice düşün önemli mesele
babam : hmm valla olm sanki daha mısır tarlaları yeni biçiliyordu ozamanlar deden traktörn lastiğini yeni değiştirmişdi :D
olay bu kıymetli sanal arkadaşlarım
Gerçek doğum tarihimi öğrenmek istiyorum ve çok merak ediyorum bunun kesin yolu nedir?
teşekürler
edit: aslında tarih doğru ay farkı var ben gerçek burcumu çğrenmek için uğraşıyıyorum :)
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
İyi akşamlar mürit ve mürideler
Kimlikteki doğumum 28.09.1988
söylenenlere göre bu gerçek doğumum değil(bütün akrabalarıma sordum tek tek)
anne ben nezaman doğdum?
cevap: oğlum tam hatırlamıyorum ama koyunlar yavrulama döneminde iken :D
baba tahmini nezamandı iyice düşün önemli mesele
babam : hmm valla olm sanki daha mısır tarlaları yeni biçiliyordu ozamanlar deden traktörn lastiğini yeni değiştirmişdi :D
olay bu kıymetli sanal arkadaşlarım
Gerçek doğum tarihimi öğrenmek istiyorum ve çok merak ediyorum bunun kesin yolu nedir?
teşekürler
-----------------------------bizim köyün %80 i 1 ocak tır, kimse gerçek doğum tarihi bilmez, onu geç adı farklı olan var, büyükbabam kimlikte kadir yazar ama herkes onun adının dursun ali olduğunu bilir (hikayesi tam komedide uzatmayayım)
-
tüm burçların özelliklerine bak, sana en yakın olan senin burcundur. %100 garantili kesin yöntem
-
yok benimki okadar abartılı değil ama ay olarak büyük yazdırmışlar niye öyle yazdırıyorsalar
ama internette bunun çözümünü birtürlü bulamadım
hani bir sınav yapsınlar öna göre senın burcun bu desinler :)
edit:NoktaliVirgul hocam o dediğini yıllardır araştırıyorum ama yükselen uymuyor kova çok benziyor ama yok
3 burç arasında kalıyorum tam tutturamıyorum dediğin çok güzel ama tam tatmın edici değil teşekürler
-
baba ne zaman tarlayı nadasa bıraktın de üzerine 10 ay koy.
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
yok benimki okadar abartılı değil ama ay olarak büyük yazdırmışlar niye öyle yazdırıyorsalar
ama internette bunun çözümünü birtürlü bulamadım
hani bir sınav yapsınlar öna göre senın burcun bu desinler :)
-----------------------------nüfusa geç kayıt ettirdiğin zaman çocuğu ceza yersin, belki nedeni odur
-
şimdi 88 li olmak vardı ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
gerçek doğum tarihini bilmemek evet büyük bir eksiklik ama burcunu bilmemek pek de önemli sayılmaz
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------bizim köyün %80 i 1 ocak tır, kimse gerçek doğum tarihi bilmez, onu geç adı farklı olan var, büyükbabam kimlikte kadir yazar ama herkes onun adının dursun ali olduğunu bilir (hikayesi tam komedide uzatmayayım)
-----------------------------Aynen hocam hangi akrabaya sorsam ocağın biri der :) 28 yıllık teyzemin,halamın ve amcamın gerçek adlarını geçen hafta öğrendim :D
@zalımadam doğduğun hastaneyle konuşabilme imkanın varsa bi danış kıyıda köşede doğum belgesi vardır..
-
Terazi burcusun. Terazi burcunun özelliklerine bak bakalım doğru mu ?
-
terazi burcusun sende benim gibi :D benden iki gün sonra doğmussun hatta, geçmiş olsun kanka fena bi burç, bu burcla ve özellikleriyle yaşamak özellikle çok zor :D