Gerçek Burcumu Öğrenmek Bukadar Zormu ?
-
birkovic bunu yazdı:
-----------------------------
Terazi burcusun. Terazi burcunun özelliklerine bak bakalım doğru mu ?
-----------------------------yok hoca yemedi çok benziyor denebilir ama değil
aslında hepsini okuyup araştırıyorumda hergün fikrim değişiyor kafam karışıyor :)
-
neonell bunu yazdı:
terazi burcusun sende benim gibi :D benden iki gün sonra doğmussun hatta, geçmiş olsun kanka fena bi burç, bu burcla ve özellikleriyle yaşamak özellikle çok zor :D
-----------------------------hiisediyorum hoca kova burcuyum manyak hayal kurarım yıllardır kendimi şanslı hissediyorum bi baltaya sap olamadım
teknik servis oldum çıkdım
hahah kendırmışım kendimi :D
ama gerçeği örenme vakti müritler yardım ederse
edit: 67 yaşına olmak nasıl bir dugu hahah :)
-
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
terazi burcusun sende benim gibi :D benden iki gün sonra doğmussun hatta, geçmiş olsun kanka fena bi burç, bu burcla ve özellikleriyle yaşamak özellikle çok zor :D
-----------------------------hiisediyorum hoca kova burcuyum manyak hayal kurarım yıllardır kendimi şanslı hissediyorum bi baltaya sap olamadım
tamam terazi de hayalcidir zaten, aynı tarihte doğmusuz diyorum kova burcuyum diyosun :Dteraziler genelde tutarsız ve dengesiz olur.Mesela ben, sabah sana a derim, öğlen değişirim b derim, lanet olsun bu yüzden kimse sevmiyorum beni yeaa :d
edit: 67 değilim la sallama orası, 25 yaşındayım
-
neonell bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
tamam terazi de hayalcidir zaten, aynı tarihte doğmusuz diyorum kova burcuyum diyosun :Dteraziler genelde tutarsız ve dengesiz olur.Mesela ben, sabah sana a derim, öğlen değişirim b derim, lanet olsun bu yüzden kimse sevmiyorum beni yeaa :d
edit: 67 değilim la sallama orası, 25 yaşındayım
-----------------------------hoca aynı dediğin gibi sabah a akşam b
yoksa gerçekmi :S
iyice kafam karıştı
-
terazisin tarih aynı kanka :D