folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Gerçek Hackerler Basit Şeylerle UĞRAŞMAZLAR.. (2)

Gerçek Hackerler Basit Şeylerle UĞRAŞMAZLAR.. (2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delete54
    Delete54's avatar
    Erkek

Evet arkadaslar ilk yazımda bana göstermiş olduğunuz desteğinizden dolayı heppinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum..Yazım büyük bir yankı yaptı ve(forum genel"de)2100 okunma sayısıyla kısa zamanda büyük bir traj yakaladı..Yanlız çekemeyen bir operatör arkadaşımız,bu konuyu iki yerde yazdım diye hemen forumu kilitledi eğer kilitlemeseydi daha ne cevaplar gelecekti belli değil??!!Bunu anlamış olmalı ki fazla olay alevlenmeden hemen forumu kilitledi!Sebebi ise iki kere yazmam mışşş o doh"un yaptığına ise hiç bir sey yok...!Yani adam bize sanki babasının sitesindeymiş gibi şerefsiz diyor hakaret ediyor milleti tehdit ediyor kanalın operatörlerinden biri kalkıpta sen ne diyorsun diyemiyor?!!!Kardesim biz bir aile değilmiyiz?Heppimiz bu ailenin feryatları değilmiyiz?Neden haksızlığa uğrayanı kollamıyorsunuz??İsteyen istediğine her kötülüğü yapabilir mi burda?Eğer yapar diyorsanız sitenin adresine burası "Teksas" diye ekleyin bari bilirizde ona göre kendimizi kollamaya çalışırız!Sanırım burda birileri "doh" u kolluyor!Bir söz vardır "it iti ısırmaz" diye sanırım bunlarınkide o mantığı taşıyor.Şimdi bu mesajı okuyan bir operatör veya burda sözü geçen bir yetkili yazdıklarımdan rahatsız olabilir olsun kardesim ben açık açık düşüncelerimi yazıyorum isterse forumumu tekrar kitlesin,isterse üyeliğimi sona erdirsin.Kusura bakmayın ama ben haksızlığa gelemiyorum,kuru gürültüyede papuç bırakmam!DOH denen yaratık sana gelincede kusura bakma sana yaratık diyorum çünkü senin insanlıkla bir alakan yok tam bir yaratığa benziyorsun şimdiye kadar hiç bir şekilde insanca yaklaşım göstermedin sanırım şifrelerimi geri vermeyeceksinde al o şifreleri bir tarafına.........!Kınasıda benden

foruma kavga etmeye geldigi icin banlanmistir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    street23
    street23's avatar
    Erkek
    abi helalin var takdir ediyorum seni o doh denen kişininde allah belasını versin.Holybaba nerdesinnnnn gel bir bak neler oluyor

Seni sevmeye mahşere kadar yeminim VAR!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palmiyeagaci
    palmiyeagaci's avatar
    Erkek
    BIRADER YANLIZ DEGILSIN BENDE SENI DESTEKLIYORUM BURDA HEPPIMIZ BIRIZ KIMSE KIMSEYE USTUNLUK TASLAMASIN SANA SAHIP ÇIKMAZLARSA BENDE DÜŞMAN OLURUM HEPSINE BIR ISTEGIN OLDUMU BANA ULAS YARDIMCI OLURUM SANA.ŞU DOHMUDUR BOKMUDUR NEDIR SANADA İKİ ÇİFT SÖZÜM VAR ANNENLE AKRABALIK KURMAMI İSTEMIYORSAN AKILLI OL YOKSA AKLINI ALIRIM KOÇUM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Korkulu61
    Korkulu61's avatar
    Erkek
    yaw delete ben bu doha o kadar seslendim sms attım bir türlü çıkmıyor karşıma itt bi çıksa anasından emdiği sütü burnundan getirecem saklanıyormu ne bir daha sesleniyorummmmmmmmm duy ulan beniiiiiii bak buradayım tırım tırım seni arıyorum nerdesinnnn dürzüüüüüüüü milletin canını yakacağına gel benimle uğraş bak bakalım elalemin şifresini çalmaya benziyor mu sana dar ederim buraları herkesten çok ben ayar oldun sanaa bekliyom lan çık karşıma kardes sende bana e-mail adresini ver elimden geleni yapıcam.

Ölüm olsa ne yazar,bırakmayız haklıyız sonuna kadar hackeriz!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rangers564
    Rangers564's avatar
    Erkek
    bende yanındayım Delete54 davanda yanlız değilsin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kNigHt
    kNigHt's avatar
    Erkek

davanda sonuna kadar haklısın

bu olay hakkında elimden geleni yaparım

böyle ibneler her yerde olurlar birtek yaptıkları vardır oda Havlamak

FATİH"in İSTANBULU fet ettihi yaştayım......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Ne delete54 ü tanırım ne Doh u.Kardeş kimse kimseye durduk yere ceza vermez.Eger Doh denen kişi seni uyarmıştır..Sende burda yazdığın gibi hakaret ettiysen cevabını almışsındır.Olayları çarpıtmadan anlatın,anlatılsın.Konuyu kilitliyorum.Doh denen arkadaş kimse bulsun beni cevabını yazsın son kez konuyu kapanmıştır.

Bu arada konu başlığı dikkatimi çekti gerçek hackerlar küçük şeylerle uğraşmazlar..Kardeşim küçük müçük zevk , hobi olarak görüyorsan mutlulula yaparsın.Geçen cigide Blo nickli bir arkadaş bana hakaret etti elinde ne var ne yok aldım :) Basit bir işti o yüzden gerçek hacker değilim :)

Bu arada neden IP leriniz aynı , Kendi yazdıklarına cevap yazmak kişilik sorunlarına yol açar.Bu şekilde polemik taşımayın lütfen forum huzuru için.Bu arada gerçek hacker IP değiştirir..Böyle gerçek hacker olmayan insanlar yakalamasın diye.

Saygılar

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DeCaMeRoN bunu yazdı:

Kendi yazdıklarına cevap yazmak kişilik sorunlarına yol açar.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

Ne delete54 ü tanırım ne Doh u.Kardeş kimse kimseye durduk yere ceza vermez.Eger Doh denen kişi seni uyarmıştır..Sende burda yazdığın gibi hakaret ettiysen cevabını almışsındır.Olayları çarpıtmadan anlatın,anlatılsın.Konuyu kilitliyorum.Doh denen arkadaş kimse bulsun beni cevabını yazsın son kez konuyu kapanmıştır.

Bu arada konu başlığı dikkatimi çekti gerçek hackerlar küçük şeylerle uğraşmazlar..Kardeşim küçük müçük zevk , hobi olarak görüyorsan mutlulula yaparsın.Geçen cigide Blo nickli bir arkadaş bana hakaret etti elinde ne var ne yok aldım :) Basit bir işti o yüzden gerçek hacker değilim :)

Bu arada neden IP leriniz aynı , Kendi yazdıklarına cevap yazmak kişilik sorunlarına yol açar.Bu şekilde polemik taşımayın lütfen forum huzuru için.Bu arada gerçek hacker IP değiştirir..Böyle gerçek hacker olmayan insanlar yakalamasın diye.

Saygılar

ya yalakalık olarak algılanmasın gerci konu coktaaan gecmiş bir konu o da var ama

deca ya mukemmel oturtmuş bir cvp gelmiş helal olsun diyorum oturur 3-5 kez okurum ben bu cvp ı helal olsun yani

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

abi oyle demeyin tesadüftür belki ayni internet cafede tesadüfen yanyana oturmuslardir gecenin bir körü...

lütfen arkadaslar insanları bu şekilde yargılamayalım, cok ayip sizin yaptiginiz tesadüftür yoksa bu güzel arkadasimiz neden yapsin boyle birseyi di mi:)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

hoca fazla iyimsersin yaa

bilmiyorum yorum yapmamak gerek adam hakkında ama olmaz şey de degil hani var boyleleri..

Kendi yazdıklarına cevap yazmak kişilik sorunlarına yol açar.Bu şekilde polemik taşımayın lütfen forum huzuru için.Bu arada gerçek hacker IP değiştirir..Böyle gerçek hacker olmayan insanlar yakalamasın diye.

ben bu sozden sonra saygı duyarım ya bu kadar kayıtsız ama bir o kadar da ti ye alan bir cvp gormedim hayatımda adamın buna cvp verme gibi bir lüksü olmaz bu saatten sonra artık

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
Toplam Hit: 5067 Toplam Mesaj: 17