Gerçek Hackerler Basit Şeylerle UĞRAŞMAZLAR.. (2)
-
Arkadaşlar çok eski bir konu ama ilk 5 kişinin ip adresinin aynı olduğunu görünce gözlerime inanamadım :)
Belki inanmayacaksınız ama Delete54, street23, palmiyeagaci, Korkulu61 ve Rangers564 üyelerin ipleri aynı :))))
-
berki arkadaştırlar ve aynı internet kafeden bağlanıyolardır . Birazda olumlu yönden düşünün : )
-
Arkadaşlar Kimseyi Dinlemeden Sorgulamadan Yargılamayın
Ben Bu Siteyi Daha Yeni Duydum
Ama Eğer Bu Sitede Birbirimizden Birşey Kapacaksak Bu Gibi Polomiklere Hiç Gerek YOK
DEMUUUUUUUUUU
-
bunlar harbiden çok ayıp şeyler , yapmayın evladım yapmayın. kimi kandıryorsunuz ortaya çıktı işte.
siz siz olun cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın.
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Bu arada neden IP leriniz aynı , Kendi yazdıklarına cevap yazmak kişilik sorunlarına yol açar.Bu şekilde polemik taşımayın lütfen forum huzuru için.Bu arada gerçek hacker IP değiştirir..Böyle gerçek hacker olmayan insanlar yakalamasın diye.
Saygılar
Arkadaşlar Kimseyi Dinlemeden Sorgulamadan Yargılamayın
Ben Bu Siteyi Daha Yeni Duydum
Ama Eğer Bu Sitede Birbirimizden Birşey Kapacaksak Bu Gibi Polomiklere Hiç Gerek YOK
abi deca demiş zaten kişilik sorununu adamın
ayrıca ne var ki lafı dinlemek fazla onemli degil admın savunması her zaman olacaktır sen dna testleri cıktıgında inanmam diyebilirmisin bu ıp nosu ne yani tesaduf mu zuahahaha...
neyse ya cok komik bir konu ama cok uzar boyle giderse
-
Ya Kardeşim Adamlar Aynı İnternet Cafeden Hatta Aynı Mahalleden Bu adamlar Şimdi Farklı ip adresinden Baglanalım diye Simdi Dagılıp Hepsi Ayrı Ayrı Baska Cafelere mi gitsin...!!