Gerçekten Çok İlginç Bir Video (Bu Bir Secca De) Muhakkak Sonuna Kadar İzleyin.
-
http://www.youtube.com/watch?v=oA6KwGIMKvY
Seccadeye dikkatli bakılırsa bir bayanın yuz şekli gözüküyor sanki çok ibret verici bir goruntu. Benmiyanlış görüyorum arkadaşlar sizlerde bir bakın yorumlarınızı beliyorum.
-
Tekrardan yazıyorumki bu videoyu göresiniz bana ilgiç geldi sanki bir bayan oturuyor gibi sizlerinde fikirlerini almak isterim.
-
hiç kimse izlemedimi yavv.
-
İbret verici birşey yok videonun daha öncesi olsa bi derece ama şuan benim gördüğüm tek şey seccadeyi o hale getirip koymuşlar çekmişler konum durumu itibariylede yüz şekline benziyor.. bende herhangi bir bezi alıp o hale getirip mucize yaratabilirim.
Asıl sorun bence şu.. Mucizeyi bunlarda mı arıyor insanlar? Gitsin aynada kendisine baksın o kanıtlı mucize.
-
O bez bile kılıyo ya siz!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
fasulyeci varya baslıgı okuyunca kesin Treasure acmıstır dedim ama yanılmısın :D ama genede koparttın beni :D:D:D
-
etkileyici !
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------
O bez bile kılıyo ya siz!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------peki sen kılıyonmu? ikide bi fasulye yion osurmaktan abdest alamıondur :P:P
-
sözde evliya menkıbeleri ile kıvama getirilmiş insanımızı buna da inanırken görmek garipsenmemelidir...
-
Hayır bide buna inandınız dimi :)
Arapların kıcı kadar aklınız yok walla :)
-
İlginç Seccadenin durduğu şekil sanki namaza duran bir kişi gibi, astlantı ilede olmuş olabilir Meleklerde yapmış olabilir bilmemki. Arapların Gıccı kadar beyinlede alakası yok bunun. Mucize olabilirmi olamazmı bilmiyorum ama hoş bir görüntü oluşmuş. :)