Gerçekten Çok İlginç Bir Video (Bu Bir Secca De) Muhakkak Sonuna Kadar İzleyin.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------Treasure bunu yazdı:
-----------------------------
O bez bile kılıyo ya siz!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------peki sen kılıyonmu? ikide bi fasulye yion osurmaktan abdest alamıondur :P:P
-----------------------------hay ya off:D yıkıldım ya:D:D
-
Adamların yaptıĞı yorumlara bi baksanıza 2-3 çakal böyle bi videoya nasıl cevap yazmışlar . Ne olmuş bu insanlara böyle :S ...
-
metafizik olayı.. ama neden kimse dokunmuyor? birde net değil.
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------madalyana kurban :D
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------hoca görmeden duymadan bilmeden konuşmamakta fayda var. nerden biliyorsun buradaki bazı kişilerin namaz kılıp kılmadığını yada namaz kılmıyorsa günahlarını sen mi çekiceksin ? size ne milletin işinden sizi ilgilendiriyor mu ? balık gibi oltaya takılmamak lazım.
-
oooo buda bişeymi benim nevresim takımı arabesk duyunca hüzünlenip salı veriyo kendini :)))))
-
SilenC3 bunu yazdı:
oooo buda bişeymi benim nevresim takımı arabesk duyunca hüzünlenip salı veriyo kendini :)))))
-----------------------------hahahaha süpersin abi........ bncede çok ilginç deil ya böle atatürkün yüzü falan çıkıyo bulutlarda bilmem ne hani o resimler bile daha ilginç
-
Essan kardeimiz Haklı; Kişi Kendisinden Yukarısına Bakmamalı, Kendisinden Aşağina bakmalıki: haline şükretsin..
Tabi Bunu görmek için , bakmak için Göz lağzım,Yürek lağzım, inanç lağzım'ki: yargılamak yerine, Daha ılımlı bir yaklaşım gösterebilsin...
Öteki Tarafta: Treasure, Beni senmi yargılayacaksın namaz kılmıyorsun diye Rabmi?
Bi Düşün, kıytasla, sözlerini boş , boş sarfetme Emi Güzel Kardeşim..
Birde Notum Var; Bir Önceki Yazımı Silmiş Hangi Arkadaşımız Sildi İse, Yeniden Yazdım.
Silinirse Yorum Bırakmaya Gerek Kalmaz. Zira Doğruyu Söylemek,Yalanı Gözardı Etmekten iyidir...
-
uçan halı :D
-
no comment !!