Gerçekten Windows 'A Güveniyor Musunuz?
-
Sizi dinlemezler ve sizinle uğraşmazlar inanın bana :) yahu koca koca şirketlerin mamul hammaddelerinin (hammaddeyi dünyada tek şirket üretiyor) yapım proseslerini gondikledim benimle bile uğraşmıyorlar da sizinle mi uğraşacaklar. Kiminle uğraşırlar; Aselsan mühendisiysen önlem al, silah geliştiriyorsan önlem al ne bileyim fizikle ilgili çok ciddi çalışmaların varsa önlem al, ama götü boklu muhasebeciyle, çişli bilgisayar programcısıyla kimse uğraşmaz inan. Yani salınık halde yaşayan insanlarsanız koyun götüne rahvan gitsin.
RETRET tarafından 08/Mar/17 08:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Windowsun amk alayına penguen....
-
Windows yerine tasakli bir linux bulduk.
Facebook yerine?
Twitter yerine?
WhatsApp yerine?
Instagram yerine?
Snapchat yerine?
Google (arama, görsel, adsense, adwords, haber, Android yerine?)
Bana bunların alternatifi yokken direkt Microsoft üzerinden karalama yapmak biraz linux fanboylugu gibi geliyor.
Azıcık kullanıcısı olsun o bahsettigin dağıtımlar da izlemeye başlar. Bkz. Ubuntu.
Velhasıl ne oyunumdan vazgeçerim ne de gizliligimden. Gizliligime tecavüz ediyorlar ona yapacak birşey yok ama telemetri kapatma gibi basit bir kaç eylem dahi linux kullanmaktan daha çok iç ferahlatır.
-
by_Tet bunu yazdı
Facebook yerine?
Twitter yerine?
WhatsApp yerine?
Instagram yerine?
Snapchat yerine?
Bana bunların alternatifi yokken direkt Microsoft üzerinden karalama yapmak biraz linux fanboylugu gibi geliyor.
Azıcık kullanıcısı olsun o bahsettigin dağıtımlar da izlemeye başlar. Bkz. Ubuntu.
Velhasıl ne oyunumdan vazgeçerim ne de gizliligimden. Gizliligime tecavüz ediyorlar ona yapacak birşey yok ama telemetri kapatma gibi basit bir kaç eylem dahi linux kullanmaktan daha çok iç ferahlatır.
baytet, sizi loglayan tek servis telemetri mi ki? :|
-
RETRET bunu yazdı
Sizi dinlemezler ve sizinle uğraşmazlar inanın bana :) yahu koca koca şirketlerin mamul hammaddelerinin (hammaddeyi dünyada tek şirket üretiyor) yapım proseslerini gondikledim benimle bile uğraşmıyorlar da sizinle mi uğraşacaklar. Kiminle uğraşırlar; Aselsan mühendisiysen önlem al, silah geliştiriyorsan önlem al ne bileyim fizikle ilgili çok ciddi çalışmaların varsa önlem al, ama götü boklu muhasebeciyle, çişli bilgisayar programcısıyla kimse uğraşmaz inan. Yani salınık halde yaşayan insanlarsanız koyun götüne rahvan gitsin.
Çişli bilgisayar programcisi :Ddddd
-
end bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Facebook yerine?
Twitter yerine?
WhatsApp yerine?
Instagram yerine?
Snapchat yerine?
baytet, sizi loglayan tek servis telemetri mi ki? :|
Değil işte ben de bunu diyorum. Windows'da sadece telemetri değil, teknolojide de sadece Windows değil.
-
Microsoft değil mesele bütün elektronik cihazlar. Az önce amfide dersten çıktım. Hoca enerji sistemlerini anlattı. Laktoz, glikoz, glikojen, lipidler... Derken şimdi telefonda "Laktozsuz süt" reklamı çıktı.
-
Açık Kaynak Kodlu Yazılım Dısında Hiç Bişeye Güvenmiyorum..
Linux Candir..
DracuLax tarafından 08/Mar/17 14:13 tarihinde düzenlenmiştir -
36 android cihazda yüklü olarak gelen malware durumu çıktı meydana;
http://thehackernews.com/2017/03/android-malware-apps.html
Etkilendiği söylenen cihazlar;
- Galaxy Note 2
- LG G4
- Galaxy S7
- Galaxy S4
- Galaxy Note 4
- Galaxy Note 5
- Galaxy Note 8