Gerizekali Komsum
-
dostum arabası varsa not bırak üstüne arabanı seviyorsan yüksek sesle müzik dinleme de :) belki işe yarar
-
Esconda bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Kapısının önüne kağıda sarılı bir mermi koy kağıt içindede notalar yazsın anlar yavşak eşek değilse, :)
Adam zaten Polonyanın ünlü edebiyatçılarından, ne diyosun abi sen,komşusu(inglizce bile bilmiyor olabilir)
Evrensel dil konuşuyorum ben nota ve mermi, :D
-
joe_black bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
ben intikam icin bizim burda bi cingeneye para verip bina kapisini actim dedim git su kapiya sic :D adam bildin sicti kapinin onune :D 2 defa tekrarlattim :D inan cok buyuk keyif alirsin :D
ahahahhaha manyakmısın lan :D
hacım polis de bişey yapmıyosa sen de aç ses yardır :| kim erken bıkarsa artık
polislerin seyinde deil ya 22 den sonra gels enolur adam butun gun kafani sikio nerde adalet ? bende kendi isimi kendim hallettim 2 gun ust uste sictirttim kapisina beni her gordugunde guluodu :D
-
adam yahudiyse kapısana nazi işareti yap, altına sıçar :D
Belki adam hatunla sevişiyor, ses gitmesin diye açıyor müzik sesini.
-
Tengri bunu yazdı
adam yahudiyse kapısana nazi işareti yap, altına sıçar :D
Belki adam hatunla sevişiyor, ses gitmesin diye açıyor müzik sesini.
hatun sesi kadar güzel müzik varmı ? :)
-
valla faz faz versen ne güzel olurdu ya bütün elektrikli cihazlar ayvayı yerdi. En kötü ihtimal sigortayı bile indirebilsen güzel olurdu.
-
şu konuda 4. sayfada yapılması gerekenden bahsetmiştim: http://tahribat.com/Forum-Pic-Nasil-Olunur-Vol-1-158374/
-
Adamın evine giren elektrik kablosunu bulabilirsen (buat içinde falan) içeriye giden nötr kablosunu ana hattan gelen nötrden ayır faz ile birleştir. :p
-
hacı 22 saat boyunca ankara havası çal beynir kaynar ibnenin vazgeçer :D
-
Adamın arabası varsa geceden iki adet havalandırmasına(ön camın başladığı yerde) yumurta kır :) hele birde sabah araba çalışmazda o kurursa o adamın o arabayı satması lazım :) Ama gerçekten çok çok çok uyuz olduysan be başka bir çaren kalmadıysa dene :)