folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Get İle Alışverişte Dolandırmaya Çalıştılar

Get İle Alışverişte Dolandırmaya Çalıştılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

hayatımda böyle yüzsüzlük görmedim 3 gün önce rode nt1a mikrofon aldım sahibinden.com'dan arkadaş kendini akıllı sanıyor bana yanlış kablo yollamış taşşak geçer gibi günde 20 kere arıyordu bugun kargo elime geçti okulda sunum yapıyordum 63 kere aramış birde kutuyu bi açtım şok oldum sipariş verdigim mikrofonu yollamış kablosunu jak'lı yollamış bide şapka yollamış kutuda ne mantıksa birde üste çıkmaya çalışıyor arkadaş yok öyle bişey paramı vericeksin gibisinden böyle bi yüzsüzlük yok  neyseki get ile almıştık sabah iade yapıcam yolladıklarını herhangi bir sıkıntı çıkarmı benım yolladıklarımı yollamamış gibi itiraz etme hakkı varmı arkadaşın ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Inşallah ürünü aldığında kargo görevlisine tutanak tutturmuşsundur. Yoksa o ürünü aldığında benim yolladıkarım şunlardı bana bunlar gelmiş diye tutanak tutturursa bi şey ispat edemezsin 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı

Inşallah ürünü aldığında kargo görevlisine tutanak tutturmuşsundur. Yoksa o ürünü aldığında benim yolladıkarım şunlardı bana bunlar gelmiş diye tutanak tutturursa bi şey ispat edemezsin 

Aynen başıma geldi adam yollamadığı halde bunun faturası yok iade almam diye tuttumuştu Gitigidiyor'da. Zar zor iade ettim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı

ne alaka ben adamın yanında kargomu açmak zorunda mıyım yok öyle bir şey. o dediğin kutu hasarlıysa mevzusu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    ehlikeyif bunu yazdı

ne alaka ben adamın yanında kargomu açmak zorunda mıyım yok öyle bir şey. o dediğin kutu hasarlıysa mevzusu.

Var. Satıcı kargocuya ben ürünü böyle yollamadım alıcı içine başka bir şey koyup yollamış diye tutanak tutturabilir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

bu tür alışveriş yöntemleride çok güvenilir değil. sakatlık yapmak isteyen her türlü yapar. mümkünse sahibinden.com ile telefonla iletişime geçip durumu izah et. bilmiyor ayağına yat. satıcı böyle böyle yanlış ürün göndermiş napabilirim de.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

tutanak tutturmadım arkadaşla konuştugumuzda düzgün mal yollucaktı mikrofonu yollamış kablosunu yanlış yollamış şimdide diyor kablo yolluyum sana ödemeyi beklet ama yarın sabah ararım durumuda izah ederim yolladıklarınıda resim çektim bu durumda ben madurum burda güvenilir diye get ile alışveriş yaptım başıma böyle bişey gelcegini nerden biliyim bu saaten sonra zaten ikinci el mal almam siteler üzerinden ucuza mal alıcaz diye dolandırılcaktık böyle bişey yok birde beni salak yerine koymaya çalışıyor eleman birde üstüne küfür yedim bunlarında resimlerini çektim birde malı yollarım para mı iade etmezler diyede korkuyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bana da benzeri oldu, nasıl yaptıysa pezevenk kargo da işin içindeydi. RC Helikopter sipariş ettim, eleman kargoladı, kargo kodunu bana verdi, kontrol ettim sıkıntı yok. bana doğru gelen bi kargo var. Eleman durmadan mesaj atıyor, arıyor, paraya ihtiyacım var, onayla, para hesabıma geçsin, kargonu verdim bilmemne. Çok ısrarcı olduğu için işkillenip onaylamadım. Ertesi gün kargo falan gelmedi ama kontrol ettiğimde bulunduğum ilçedeki şubede gözüküyordu kargo. Arayıp sordum bugün yarın gelir dediler. Neyse ertesi gün geçerken uğrayayım dedim şubeye. Bi baktık ki kargo falan yok şubede, sözde kaybolmuş, nasıl olduysa artık. Durumu fark ettiğimde eleman da kayboldu. Onay vermediğim için durumu anlattım, teslim alamadığım sistemde de gözüktüğü için iade geçildi fiyat. 

Çok enteresan yöntemler buluyorlar valla.

Sen şapkayı mapkayı geri yollama, mikrofonu falan da verme hatta, sadece kabloyu geri yolla amk, sen onu tokatla :D

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Bana da benzeri oldu, nasıl yaptıysa pezevenk kargo da işin içindeydi. RC Helikopter sipariş ettim, eleman kargoladı, kargo kodunu bana verdi, kontrol ettim sıkıntı yok. bana doğru gelen bi kargo var. Eleman durmadan mesaj atıyor, arıyor, paraya ihtiyacım var, onayla, para hesabıma geçsin, kargonu verdim bilmemne. Çok ısrarcı olduğu için işkillenip onaylamadım. Ertesi gün kargo falan gelmedi ama kontrol ettiğimde bulunduğum ilçedeki şubede gözüküyordu kargo. Arayıp sordum bugün yarın gelir dediler. Neyse ertesi gün geçerken uğrayayım dedim şubeye. Bi baktık ki kargo falan yok şubede, sözde kaybolmuş, nasıl olduysa artık. Durumu fark ettiğimde eleman da kayboldu. Onay vermediğim için durumu anlattım, teslim alamadığım sistemde de gözüktüğü için iade geçildi fiyat. 

Sen şapkayı mapkayı geri yollama, mikrofonu falan da verme hatta, sadece kabloyu geri yolla amk, sen onu tokatla :D

şimdi görüştümde sahibinden.com müsteri hizmetleriyle kendilerine durumu izah ettim ben kredi kartıyla 3 taksitle almıştım parayı biz direk iade ediyoruz ama banka size parayı 3 taksitte iade ediyor dediler şimdide gülsem mi ahlasam mı bilemedim vallahi billahi ya :(

valla bana kalsa oro***** cocuguna hiç bişey yollamıcam ava giderken avlancakta işte sonra param yatmıcak falan ne olucak bilmiyorum ama tutanak olayını yarın gönderirken yapıcam böyle şeerefsizlik olmaz insanlar hepten kahpe olmuş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Taksitli iade olayı tüm sitelerde var hocam yapcak bir şey yok.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek
    kasv4 bunu yazdı
    noname bunu yazdı

şimdi görüştümde sahibinden.com müsteri hizmetleriyle kendilerine durumu izah ettim ben kredi kartıyla 3 taksitle almıştım parayı biz direk iade ediyoruz ama banka size parayı 3 taksitte iade ediyor dediler şimdide gülsem mi ahlasam mı bilemedim vallahi billahi ya :(

valla bana kalsa oro***** cocuguna hiç bişey yollamıcam ava giderken avlancakta işte sonra param yatmıcak falan ne olucak bilmiyorum ama tutanak olayını yarın gönderirken yapıcam böyle şeerefsizlik olmaz insanlar hepten kahpe olmuş.

Gittigidiyordan god of war oyununalmistim ben de.

Gittigidiyordan god of war oyununalmistim ben de.

Kutu is yerine gelmis tabi ben gelene kadar teslim alinmis kargocudan.

Neyse bi actim kutunun ici bos bildigin oyun cdsi yok.

Adama anlattim boyle boyle diye tutanak tuttunuz mu ben cd yi koyarak yolladim falan dedi.

Acik acik anlattim tutanak tutulmadi zaten sekreterya teslim almis falan.

Yok adam illa tutanak yoksa bisey yapamam dedi, gittigidiyorda ayni sekilde zerre yardimci olamadi.

Velhasil en son adama hakkimdir helal etmiyorum dedim tinlamadi bile, gitti 50TL 

Diyecegim o ki ne kahpe insanlar var demekle sonuna kadar haklisin..

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
Toplam Hit: 2288 Toplam Mesaj: 20
#get