folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Get İle Alışverişte Dolandırmaya Çalıştılar

Get İle Alışverişte Dolandırmaya Çalıştılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    elminster bunu yazdı
    kasv4 bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Bana da benzeri oldu, nasıl yaptıysa pezevenk kargo da işin içindeydi. RC Helikopter sipariş ettim, eleman kargoladı, kargo kodunu bana verdi, kontrol ettim sıkıntı yok. bana doğru gelen bi kargo var. Eleman durmadan mesaj atıyor, arıyor, paraya ihtiyacım var, onayla, para hesabıma geçsin, kargonu verdim bilmemne. Çok ısrarcı olduğu için işkillenip onaylamadım. Ertesi gün kargo falan gelmedi ama kontrol ettiğimde bulunduğum ilçedeki şubede gözüküyordu kargo. Arayıp sordum bugün yarın gelir dediler. Neyse ertesi gün geçerken uğrayayım dedim şubeye. Bi baktık ki kargo falan yok şubede, sözde kaybolmuş, nasıl olduysa artık. Durumu fark ettiğimde eleman da kayboldu. Onay vermediğim için durumu anlattım, teslim alamadığım sistemde de gözüktüğü için iade geçildi fiyat. 

Çok enteresan yöntemler buluyorlar valla.

Sen şapkayı mapkayı geri yollama, mikrofonu falan da verme hatta, sadece kabloyu geri yolla amk, sen onu tokatla :D

şimdi görüştümde sahibinden.com müsteri hizmetleriyle kendilerine durumu izah ettim ben kredi kartıyla 3 taksitle almıştım parayı biz direk iade ediyoruz ama banka size parayı 3 taksitte iade ediyor dediler şimdide gülsem mi ahlasam mı bilemedim vallahi billahi ya :(

valla bana kalsa oro***** cocuguna hiç bişey yollamıcam ava giderken avlancakta işte sonra param yatmıcak falan ne olucak bilmiyorum ama tutanak olayını yarın gönderirken yapıcam böyle şeerefsizlik olmaz insanlar hepten kahpe olmuş.

Gittigidiyordan god of war oyununalmistim ben de.

Kutu is yerine gelmis tabi ben gelene kadar teslim alinmis kargocudan.

Neyse bi actim kutunun ici bos bildigin oyun cdsi yok.

Adama anlattim boyle boyle diye tutanak tuttunuz mu ben cd yi koyarak yolladim falan dedi.

Acik acik anlattim tutanak tutulmadi zaten sekreterya teslim almis falan.

Yok adam illa tutanak yoksa bisey yapamam dedi, gittigidiyorda ayni sekilde zerre yardimci olamadi.

Velhasil en son adama hakkimdir helal etmiyorum dedim tinlamadi bile, gitti 50TL 

Diyecegim o ki ne kahpe insanlar var demekle sonuna kadar haklisin..

keşke boş CD koyup iade etseydin :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    blackmir bunu yazdı
    elminster bunu yazdı
    kasv4 bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Bana da benzeri oldu, nasıl yaptıysa pezevenk kargo da işin içindeydi. RC Helikopter sipariş ettim, eleman kargoladı, kargo kodunu bana verdi, kontrol ettim sıkıntı yok. bana doğru gelen bi kargo var. Eleman durmadan mesaj atıyor, arıyor, paraya ihtiyacım var, onayla, para hesabıma geçsin, kargonu verdim bilmemne. Çok ısrarcı olduğu için işkillenip onaylamadım. Ertesi gün kargo falan gelmedi ama kontrol ettiğimde bulunduğum ilçedeki şubede gözüküyordu kargo. Arayıp sordum bugün yarın gelir dediler. Neyse ertesi gün geçerken uğrayayım dedim şubeye. Bi baktık ki kargo falan yok şubede, sözde kaybolmuş, nasıl olduysa artık. Durumu fark ettiğimde eleman da kayboldu. Onay vermediğim için durumu anlattım, teslim alamadığım sistemde de gözüktüğü için iade geçildi fiyat. 

Çok enteresan yöntemler buluyorlar valla.

Sen şapkayı mapkayı geri yollama, mikrofonu falan da verme hatta, sadece kabloyu geri yolla amk, sen onu tokatla :D

şimdi görüştümde sahibinden.com müsteri hizmetleriyle kendilerine durumu izah ettim ben kredi kartıyla 3 taksitle almıştım parayı biz direk iade ediyoruz ama banka size parayı 3 taksitte iade ediyor dediler şimdide gülsem mi ahlasam mı bilemedim vallahi billahi ya :(

valla bana kalsa oro***** cocuguna hiç bişey yollamıcam ava giderken avlancakta işte sonra param yatmıcak falan ne olucak bilmiyorum ama tutanak olayını yarın gönderirken yapıcam böyle şeerefsizlik olmaz insanlar hepten kahpe olmuş.

Kutu is yerine gelmis tabi ben gelene kadar teslim alinmis kargocudan.

Neyse bi actim kutunun ici bos bildigin oyun cdsi yok.

Adama anlattim boyle boyle diye tutanak tuttunuz mu ben cd yi koyarak yolladim falan dedi.

Acik acik anlattim tutanak tutulmadi zaten sekreterya teslim almis falan.

Yok adam illa tutanak yoksa bisey yapamam dedi, gittigidiyorda ayni sekilde zerre yardimci olamadi.

Velhasil en son adama hakkimdir helal etmiyorum dedim tinlamadi bile, gitti 50TL 

Diyecegim o ki ne kahpe insanlar var demekle sonuna kadar haklisin..

keşke boş CD koyup iade etseydin :)

adam ile konusurken kargocu yanimda simdi tutayim tutanagi gibi bir cumle kullanip, hemen kargocu ya durumu izah etsen cogu kargocu durumu anlayisla karsiliyip yaninda acmissin gibi kabul eder.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hocam bir soruştur get diye göt'e gelme :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

mikrofon geldi dimi hocam? dolandırıcı olsa rod nt 1 i niye yollasın sana. muhtemelen karşıdaki salak heyecan yapmış sana ulaşamayınca kablo sorunu hallolur sen mikrofonu almışsın sadece jack ve kablo yanlış sen nye bu kadar sıkıntı çıkarttın ki

adama de jackıda yollasın yoksa onaylamam de bitti anlamadım ben seni

benmi durumu yanlş anladım yoksa hocalar adam mikrofonu yollamamış mı?

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Tutanak diyonuz da hadi kargocuyla beraber actik paketi, icinden dogru mikrofon ve kablo cikti diyelim.

Ya bu mikrofon bozuksa ? Kargocuya karaokemizi dinlemesi icin israr edemeyecegime gore siteye bu nasil ispatlanip para geri alinir ?

Ben sahibindene guvenmiyorum. Birsey alacaksaniz dhde referansi yuksek adamlardan alisveris yapin.

Sahibinden o kadar sacma ki gecen ay urun aldim aldiktan sonra memnun kalmadim olumsuz yorum yapayim dedim urunun ilani kapanmis yorum yapamiyorum.

Satici profiline de yorum yapamadim.Boyle sacma bir sistem sahibinden...

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

malesef canım ülkemde böylesine sanal alişverişte boşluklar var siz siz olun bilmediginiz kurum kişiden birşey almayın.

Arkadaşlar bir çogunuz demişki kargocu ile aç , diyelim açtın istemedigin bir ürün gelmiş eminim ki kargocunun yanında raport tutanagı vs. yoktur... en fazla tekrar verir geri gönderirsiniz.

ve öyle böyle iade etsenizde olan sizin değerli zamanıza olur.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

umarım sorun yaşamazsın. insan dediğin dürüst olmalı ya bizim insanımız gerçekten dürüst değil. geçenlerde get ile bende ram sattım ama sorun yaşamadım. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

sahibinden get ile alışveriş yapacaksanız benden size bir tavsiye, kargocuya tutanak tutturmadıysanız eğer kendiniz kutuyu açmadan önce video kaydı alın bandroller isimler adresleri belirgin bi şekilde çekin kutuyu açıp aletin sorunsuz olduğunu anlayana kadar videoyu kaydedin sahibinden.com bu durumlarda kanıt istiyor biz bu şekilde 2 kez paramızı kurtardık.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

son 4-5 alışverişimin hepsinde tokatlandım tokatlayanlarda tr nin en büyük firmaları

boyner hb morhipo

defolu ürün satanı mı dersin 4 aydır ücret iade etmeyeni mi böyle fırsat sitelerinden felan aldığınız ürünlerin %80 i defolu gelen ürünleri çok iyi inceleyin kendi müşteri hizmetleri dahi kabul etti defolu sattıklarını

Bu şekilde tüketici mağdur ediliyo ancak zkleyen yok 

ayrıca kargoyu siz almadıysanız kargonun anasını zkebilirsiniz senin imzan yoksa istediği kadar tutanak desin sende ürün gelmedi kime teslim ettin kardeşim dersin olur biter

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 2289 Toplam Mesaj: 20
#get