Gezegenlerin İnsanlar Üzerinde Bir Etkisi Varmıdır
-
Yildizlar ve gezegenlerin insan vucuduna etkisi olabilir diye dusunuyorum ahmet marankinin anlattigi bir sacmalik vardi Foton cagi diye tabi bir kehanetten oteye gidemez ama kafa aciyor o kesin oyle bir anlatiyorki hem kendini inandiriyor hemde izleyenleri bize sadece bekleyip gormek kaliyor 29 aralik 2012 ye kadar hayatta kalmayi basarirsak hep birlikte bir got olus izleyebiliriz :) ---------------------------------------------------------------------- Astrolojiye göre 12 gezegenin etkisi dünyamıza yani 4 unsura toprak, ateş, hava ve suya devamlı etki ederken bunlar biz 12 delikli insanları da etkileyerek yönlendirir ve etki altına alır. Bunların sonucunda denizler dalgalanır, dalgalar buharlaşır, buharlaşan zerreler bulutu, o da yağmuru oluştururken yağmurlar sel olur, derelerle denizlere yani "aslına" ulaştırılır. Eskiden insanlar hayat planlarını yaparken birtakım sebeplere sarılır, astrolojik hesaplar yaparlardı. Buna göre hareket ederlerdi. Mesela 25 Eylül tarihinde doğdunuz. O günde yaratılanlar da var. İnsanoğlu yaratıldığında , kainatta o gün ve o ay içinde yaratılanlardan ve kainattaki her şeyden dolayısıyla etkilenir. Kaynak: http://www.maranki.com/905_Astroloji’nin-Kozmik-Bilincteki-Yeri.html
-
vardir dunya gezegeni dogmamda buyumemde buyuk rol oynadi
HeadBanger tarafından 09/Ağu/12 01:22 tarihinde düzenlenmiştir -
HeadBanger bunu yazdı
vardir dunya gezegeni dogmamda buyumemde buyuk rol oynadi ancak yillik izninde yada hafta sonlari bu tur seyler ile ugrasabilir
hahahaha :ÇD:D:D:D:Dsmhkahfjks
-
insan "her" şeyden değişik yönlerde etkilenir. gezegenlerin de bir şekilde etkilediğine inanıyorum
-
çekim kuvvetiyle alakalı olabilir
-
az biraz fizik biyoloji biliyorsan hiç bi alakası olmadığını da bilirsin.
Gelgitte denizde boğulmuyorsan,
Jüpitere bakıcam derken pencereden yuvarlanmıyorsan problem yok.
-
Kesinlikle Manyetik Güçleri vesilesi ile Etkilediklerini Düşünüyorum. Çekimsel Alanları Bir Enerji oluşturuyor.
Toplam Hit: 2221 Toplam Mesaj: 18