Gezi Parkı Eylemi Davası
-
halat bunu yazdıAyazz bunu yazdı
Müritler bıçağın ruhsatı vardı da benim mi haberim yok ya? Üstelik anayasa hükmünde kesici ve delici alet diye bir kapsayıcı yok mudur? Neyse davayı kamu açıyor sonuçta. Pek bir şey olacağını zannetmiyorum. Efendi gibi giyinsin, hatta şöyle gömlektir pantolondur, kravattır falan. Pişmanım desin biraz ağlasın, sızlansın bırakırlar.
Tatlı su devrimcilerinin erkekliği bu kadar olur işte. Ağlayıp sızlamayla, bukalemun gibi ortama adapte olacak kıyafetlerle hayatlarını sürdürürler. Bu gezizekâlılıkla daha çok çekerler :D
günümüzde ağlayıp sızlanmayı en çok kullananlara google dan ufak bi aramayla ulaşabilirsin aslında :) tartışma yaratmaya gerek yoktuu :)
-
Müritler bıçağın ruhsatı vardı da benim mi haberim yok ya? Üstelik anayasa hükmünde kesici ve delici alet diye bir kapsayıcı yok mudur? Neyse davayı kamu açıyor sonuçta. Pek bir şey olacağını zannetmiyorum. Efendi gibi giyinsin, hatta şöyle gömlektir pantolondur, kravattır falan. Pişmanım desin biraz ağlasın, sızlansın bırakırlar.
Tatlı su devrimcilerinin erkekliği bu kadar olur işte. Ağlayıp sızlamayla, bukalemun gibi ortama adapte olacak kıyafetlerle hayatlarını sürdürürler. Bu gezizekâlılıkla daha çok çekerler :D
Tatlı su müslümanları adamlığını da biliyoruz bir gece adamın dilini değiştirirler gık diyemezsin. 1 gün düzgün giyinmişmiş siz yediğiniz tokatın acısını böyle günlük mastürbasyonlarla 1milyon yılda anca çıkartırsınız kolay gelsin.
-
gezi davasında bende varım kayseride banada açıldı.
yapılan suçlama
polise görevini yaptırmama
izinsiz yürüyüş veya toplantıya silahsız katılma
izinsiz yürüyüş yada toplantıya silahlı yada 23. maddedeki bilmem nelerle katılma
kamu malına zarar verme
hakaret
dağıl ihtarına uymayıp dağılmama
sulh cezada yargılanacaz 200 kişi sanık 2 kişi mağdur 12 kişi şikayetçi belediye magdur olan taraflardan biri
öyle devrimci solcu felan değilim o an gençliğin verdiği bi ateş ve gazla karıştık olaylara..
ama kamu malına zarar vermedim hakaret dediği tayyip şaşırma sabrımızı taşırma sloganı heralde
yürüyüşe sendikalar felan gelmişti polis vardı bize güzergah gösterdiler burdan yürüyün diye nasıl izinsiz oluyor anlamadım.
bu kadar olacağını tahmin etmiyordum olayların hakime yalan söylemeyeceğim gercekten pişmanım vatanı ben mi kurtarıcam bnm geleceğim yanacak sicile işlerse devlette çalışma imkanım kalmayacak.
daha önce sabıkam yok hiç bi oaya karışmadım.
12. ayın 12 sinde dava bakalım ne olacak
-
ağlamak diyince aklıma 3 kişi geldi nedense rte götçek amınç.
-
Hakkinen bunu yazdı
yapılan suçlama
izinsiz yürüyüş yada toplantıya silahlı yada 23. maddedeki bilmem nelerle katılma
kamu malına zarar verme
hakaret
sulh cezada yargılanacaz 200 kişi sanık 2 kişi mağdur 12 kişi şikayetçi belediye magdur olan taraflardan biri
öyle devrimci solcu felan değilim o an gençliğin verdiği bi ateş ve gazla karıştık olaylara..
ama kamu malına zarar vermedim hakaret dediği tayyip şaşırma sabrımızı taşırma sloganı heralde
yürüyüşe sendikalar felan gelmişti polis vardı bize güzergah gösterdiler burdan yürüyün diye nasıl izinsiz oluyor anlamadım.
bu kadar olacağını tahmin etmiyordum olayların hakime yalan söylemeyeceğim gercekten pişmanım vatanı ben mi kurtarıcam bnm geleceğim yanacak sicile işlerse devlette çalışma imkanım kalmayacak.
sicile işlerse devlette çalışma imkanım kalmayacak.
Günaydın hacı.
Bunun olacağını bilmiyor muydun ? Yani oraya gidip izinsiz gösteri yapıyorsan bunu da göze almak lazım.
Gerçi Kayseri de kamu malına zarar verecek kadar olay olmuş muydu yaw
-
Dava açılan arkadaslar sicilinize isler bu dava çünkü bu tarz eylemlerin tekrarlanması planlanıyor ve katılım gösterenlerin öyle elini kolunu sallayarak birşey olmayacağını sanarak polis ihtarına uymadan ortada gezdikten sonra eve dönüp normal hayatına devam edemeyeceğini öğrenmenizi istiyorlar. Çok ceza felan olmaz ama iz bırakır.
-
slim_38 bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
yapılan suçlama
kamu malına zarar verme
hakaret
sicile işlerse devlette çalışma imkanım kalmayacak.
Günaydın hacı.
Bunun olacağını bilmiyor muydun ? Yani oraya gidip izinsiz gösteri yapıyorsan bunu da göze almak lazım.
Gerçi Kayseri de kamu malına zarar verecek kadar olay olmuş muydu yaw
olmadı, kimse esnafın camını kırmadı kaldırım taşı sökmedi ama 1-2 tane sığırın yaptığını tüm adamlara yıkmaya çalışıyor savcı,
bana yöneltilen suçların hiç birine kabul etmeyeceğim sadece eyleme katıldığımı belirtip eylemede sendikalarında geldiğini polislerin yol güzergahı belirleğini görünce yasal diye düşündüğümü söyleyeceğim.
-
Arkadaşlar dava içeriğinin resmini oraya koydum.Evet eylemde alındı içeri ama davanın eylem ile bir alakası yok.Allahtan yok.Sadece bıçak taşımadan ne kadar ceza alabilir ki ? Hem sicilide temiz ve 18 yaşından küçük.Hiçbir ceza-i işlem olmadan atlatma olasılığı yok mu ?