Giden Arama Engelleme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    Her sürümde çalışacak diye bir kaide yok .

    Şöyle ki Androidin 2.0 versiyonunda belki böyle bir özellik yoktur. X bir özellik her sürümde stabil olarak çalışmaz. Sürümde sürüme farklılık gösterir.

    Örneğin (Tam net hatırlamıyorum) 6.0 dan sonra Android'e yetkileri açma kapama özelliği geldi . Bunun öncesnde bu yoktu. bu şekilde düşün. 

    Senin aramalarını izlemek için işletim sisteminin ve senin iznin olması gerekiyor. Bu izni almadan işlem gerçekleşmez. Şayet bahsettiğin android sürümünde bu özellik yoksa zaten bunu eklemek imkansız dahi olabilir.

    Ek olarak bu uygulamanın şarj yemesini düşünmüyorum arka planda ek servis calısıyor olabilir. (Bahsettiğim şey birden fazla özellik)

    Adamlar gayet stabil ve iyi bir uygulama yazmış hocam. Onları kullanabilirsin ek uygulama yazdırmani tavsiye etmem. Uygulamanın servislerini kapatırsan şarj yemeyecektir emin ol.


    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2014
    Erkek

    halledildi hocamızda sağolsun löseve ödemeyi geçti


    Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
Toplam Hit: 1880 Toplam Mesaj: 13
android android apk