folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gidip Gelip Ahşap Ev Yapabileceğim Arsa Arıyorum

Gidip Gelip Ahşap Ev Yapabileceğim Arsa Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

istanbuldaysan aradığın arazı Kocaeli kandıra nın ağva sınırına yakın köylerde. mesela yağcılar köyü avdan köyü. buralarda yer bol ve bahsettiğin fiyatlara yerler mevcut(imarsız) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

artık arsa almak mantıklı değil bunun yerine elektrik su aboneliği olan numaratajı olan virane olmuş köy evi almak daha sonra kafana göre tadilat yapıp kullanmak.

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

artık arsa almak mantıklı değil bunun yerine elektrik su aboneliği olan numaratajı olan virane olmuş köy evi almak daha sonra kafana göre tadilat yapıp kullanmak.

bütçeme uygun aha bunu buldum :D

İhtiyaçtan Satılıktır. - Satılık Müstakil Ev İlanları sahibinden.com'da - 1266809732

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

+1 kesinlikle bu

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

İhtiyaçtan Satılıktır. - Satılık Müstakil Ev İlanları sahibinden.com'da - 1266809732

Adam açık açık yapı kayıt belgesi ruhsatı yani iskanı yok yazmış. İskan olmayınca alacağın elektrik ve su şantiye elektrik ve suyu olur ki normal elektrik ve sudan daha pahalıdır. Buranın yıkılması sana gıcık olan birinin bir Cimer şikayetine bakar. Kaldı ki ona bile gerek kalmayabilir bir sabah kapına zabıta kepçeyle gelirse şaşırma. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

Adam açık açık yapı kayıt belgesi ruhsatı yani iskanı yok yazmış. İskan olmayınca alacağın elektrik ve su şantiye elektrik ve suyu olur ki normal elektrik ve sudan daha pahalıdır. Buranın yıkılması sana gıcık olan birinin bir Cimer şikayetine bakar. Kaldı ki ona bile gerek kalmayabilir bir sabah kapına zabıta kepçeyle gelirse şaşırma. 

Mkyb abi ne bileyim anlamiyorum su oneri nasil yapilir birine illa parani yak demek bu. Bela satın al demek

Bu tip köy evi ince cizgide yurumek gibi bir durumda, yapiyi ne gibi tadilat ya da santiye kacak yapi durumuna dusurur çok detayli ve belirsiz işler. Yarin oburgun hangi ibne seni sacma sapan bir sey icin sikayet edip projenin orasına burasına yikim cikartirtir yine belirsiz.

( Şükrü Erbaş köylüleri niçin öldürmeliyiz şiiri ) Köylük yerde insan insana sebepsiz cabucak takiyor, en ideali kasaba ya da merkeze yakın mahalle.

Enteresan enteresan yatirim onerileri , hayretle okuyorum.

Ya minimum 5,5+ donum tarla alacaksin belli haklar kazanimi icin bu önemli, sadece 5,5+ ta yetmez resmi(kadastral) yol da olmalı çevresinde ki sen kulube kondurabilesin baş ağrisiz ustune o tarlanin gibi bir ton detay.

Ondan ben Tarla da önermiyorum kimseye , çiftçi adam işi ya da ciddi sermayeli adam işi bu tarla mefhumu.

Ya da su an imar izni olan ve gelecegi de umutlu, projeli gozuken bir alandan şu anda İMARLI arsani alacan hiiic bir daha sorun yasamayacaksin. Belli yerlerin imar izni artabiliyor cevresindeki projelerle 1,5 kat alirsin 10 seneye 3,5 kat a evrilir gibi gibi.

Oyle seneye imar gelecek 3 seneye imar geliyor işleri de safi hasta eder adamı zira. İmarı vaat etmeyen mevcutta sunan yer, Mevcudu imar izinli almak gerek. Baş ağrısız yaşamak için.

Birinden hissesini zaten asla satın almamalı, soylemeye bile gerek yok.

LaNCeLoT tarafından 25/Tem/26 03:45 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

akçakoca-ereğli-sakarya nın ilçeleri güzel. izmitin de güzel ilçeleri var. hem çok uzaklaşmamış olursun hem de doğa bazı yerler de deniz. çevrende 2 saat uzaklıkta bir sürü yer var hocam. iznik tarafları da olur oralara da yerleşim gitti baya.

alektamovikmovik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paramyok
    paramyok's avatar
    Erkek

istanbula yakın bazı köyler var ismi lazım değil satarken dededen kalma tarlaları çatır çatır satarlar ev bark yapayım desen lanet edersin yerlisi olmadığın için burnundan gelir. lan nasılsa ayda bir gidecem kafa dinlemeye dersin gidersin one la diktiğin elektrik direği devrilmiş elektrik yok, su çekersin boru patlamış, depo koyarsın depo delinmiş, çit çekersin çit yıkılmış. iyisimi ata toprağın neresiyse oradan alıp yapmak ya da sıcak denizlere inmek.

param yok
Toplam Hit: 586 Toplam Mesaj: 19
tarla