Gidip Gelip Ahşap Ev Yapabileceğim Arsa Arıyorum
-
wordros bunu yazdı
akçakoca-ereğli-sakarya nın ilçeleri güzel. izmitin de güzel ilçeleri var. hem çok uzaklaşmamış olursun hem de doğa bazı yerler de deniz. çevrende 2 saat uzaklıkta bir sürü yer var hocam. iznik tarafları da olur oralara da yerleşim gitti baya.
Akçakocada ev yapabileceğin bu fiyatlara yer çok zor bulursun, bulduğunda çok uzak köylerde olur. İstanbul Avrupa yakasından ulaşması 3 saatden aşağıya pek olmaz. Benim atadan kalma yerler Akçakocada evde var tarla vs filanda var. Ama öyle her hafta geleyim diyorsan her gidip gelme işi yakıt otoban filan 5 bini buluyor onu göze alarak almalısın. Benim burda yerim olmasa imkanımda olsa önce köprüyü geçmeden Karaburun taraflarına bakarım (aradığın fiyatlara olmaz) orda eski evler var ufak tefek tadilatla iş görür. Olmadı şileden veya ağvadan öteye geçmem. Bana göre her cuma akşamı çıkıp pazar akşamı dönebiledeğin yer maksimum 1 saatlik olmalı. Her aklına estiğinde gidebileceksin. Bu arada deniz için düşünüyorsan şilede ağvada karasuda Kocaalide Akçakocada çok uygun yerler değil. Ne zaman yağmur yağar ne zaman deniz yasağı çıkar belli olmaz ama yeşili güzel işte. Enazından İstanbul gibi şehirde yaşayanlar için güzel.
-
-
GodKlaus bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
İstanbula max 3 saat mesafede min 200 m2 üzerine yasal (değilse de belediyenin yıkmayacağı bir yapı) yapabileceğim bir arazi arıyorum.
Ama arsa tarla işleri ne kadar karmaşık. Uzun bir eğitim danışmanlık gerekiyor sanki.
Bu işlerden anlayan birinden tavsiye arıyorum.
şubaşında köy içinde hisseli 250küsür metrekare arsamız var, satalım hemen sana :D
İstanbul/Çatalca/Subaşı/111ada 76parsel.
%50si bizim, %50si kuzenin.
%100 hisse için olur fiyatını yazarmısın.
-
efsane_212 bunu yazdıGodKlaus bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
İstanbula max 3 saat mesafede min 200 m2 üzerine yasal (değilse de belediyenin yıkmayacağı bir yapı) yapabileceğim bir arazi arıyorum.
Ama arsa tarla işleri ne kadar karmaşık. Uzun bir eğitim danışmanlık gerekiyor sanki.
Bu işlerden anlayan birinden tavsiye arıyorum.
şubaşında köy içinde hisseli 250küsür metrekare arsamız var, satalım hemen sana :D
İstanbul/Çatalca/Subaşı/111ada 76parsel.
%50si bizim, %50si kuzenin.
%100 hisse için olur fiyatını yazarmısın.
kuzen satma taraftarı değil, ailevi problemlerden ötürü iş inada bindi. o yüzden yanaşmaz yani satışa falan.
-
Senin aradığın yer İstanbul baraj çevresi.
-
Kocaeli'nin Kandıra ilçesi yazdığın kriterleri karşılıyor. Hatta Seyrek'te dereye sıfır denize 200 metre satılık yerler var. Tekne alıp arazinin önüne nehre çekip istediğin zaman denize açılabilirsin, daha uygun bütçeli olsun dersen Kandıra'nın farklı köylerinden bakabilirsin.