Giresunda Yaşam.
-
Gözüm ne yapacaksın orada, biraz bilgi ver. Ben sana yardımcı olayım. Giresun istanbuldan daha pahalı bir şehirdir. Ben giresunluyum ve sürekli giderim. Sana daha kolay bir yol söyleyeyim. Giresun a en yakın olan ilçe keşaptır.Orada ev tut, daha ucuza gelir. Mükemmel bir hayat yaşarsın, seni kuzenlerimlede tanıştırırım sana yardımcı olurlar.
Sen ne konuda bilgi istiyorsan bana pm ile yolla ben sana gerekli açıklamaları yaparım. Ama şunu bil ki Türkiyede yaşanabilecek en güzel yerlerden birisine gidiyorsun.
Not:Tek kötü tarafı erkekleri çok çakal ve kavgacı yapıya sahiptir, kızlardından da korkulur :)
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------Giresuna yerleşiyorum. Yaşam nasıldır, merkezinde veya sdatın valiliğin orada ev kiraları ne alemdedir? Sosyal çevre nasıldır? vb.
Giresun hakkında bilgi istiyorum. Ayrıca google Earth da het değil giresun ili. Başka yolu varmı?
-----------------------------
KArdeşim valiliği oralar yeni yeni şehirleştiği için binalar çoğunlukla lüks ve kiraları yüksek, ancak Giresun öyle gözünü korkutacak bir şehir değildir, elbet bütçene uygun bir ev bulursun, Giresun güzel yerdir ve dışardan gelen çoğu kişi bir süre sonra temelli yerleşmeye karar verir, şimdiden hoşgeldin.. -
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Not:Tek kötü tarafı erkekleri çok çakal ve kavgacı yapıya sahiptir, kızlardından da korkulur :)
-----------------------------
Bu genellemeyi hangi verilere dayanarak yapabiliyosun birader! Giresun uşağı kavgacı değildir çabuk parlar sadece ki bu Karadenizlinin tabiyatında vardır, çakallık meselesine gelince sen Giresun'a gelince hep Keşap'ta kalıyon anlaşılan! eğer öyleyse katılıyorum yok değilse yanılıyosun. Kızlarına gelince ise Giresun kızı kadar ehli namus yoktur Türkiye'de vesselam. -
giresunda alkol tuketimi baya fazla:D bide cok yokus genellikle karadeniz illerinin merkezleri yokustur bkz trabzon giresun birazda samsun
-
Giresun alucralı olan var mı ?
-
Giresun 10 numara yerdir. Merkezi özellikle çok güzeldir.
Tirebolu ve Espiye'ye gitmiştim. Gerçekten harika yerler. Heryer yemyeşil.
-
Bana köyümüde milletimi de öğretme genç. Kimi ne kadar tanıdığıma seni ikna etmeme gerek yok, bu genellemeyi benim dışımda yapan binlerce insan mevcut...
-
3 kuruşluk beynim vardı, o da iptal oldu. Kimi istabuldan pahalıdır diyor kimi yok ucuzdur. Ev bulabilirsin diyende var, bulursuna ama pahalıdır diyende.
Bekarım, yanlızım, kısaca tek başına bir sapım. Gidip göreceğiz artık hanyayı konyayı. Bu arada uyduda TV si yokmu bu memleketin yav.
-
aga bende giresunluyum.gercekten yasanacak yer fakat kalabalık bi yerden geliyorsan burası sana biraz sıkıcı gelebilir acıkcası.senin o söyledigin yerlerden bulabilecegin max ev kirası 300 ytl dir dostum burda evler sudan ucuz kiradan dolayı canını sıkma bence.üstelik baska konulardan da sorun yasarsan benimle irtibata gecmen yeterli.ben merkezde kalıyorum.cevrem oldukca geniştir.ev bulma konusunda da yardımcı olabilirim.hatta su anda 300 ytl kiraya sana giresunun en cix mekanı olan gazi caddesinden de bi daire ayarlaya bilirim istersen PM at konusalım...
EDİT: tempo TV
Edit: alkol olayına aynen katılıyorum memleketin insanları gercekten 10 numara alkolik :) içki tüketimi oldukca fazla.ama nedense gece hayatı yok.insanlar işlerinden cıkınca sagda solda sahilde yol ortasında veriyo kendini alkole.eee disco bar olmadıgı zaman ne yapsınlar:D NOT: aslen trabzon/sürmeneliyim ama sadece 2 kez gittim :)
-
Alkol olayına katılıyorum, bizim köydeki imam bile içiyor :D