folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Giresunda Yaşam.

Giresunda Yaşam.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    tugra bunu yazdı:
    -----------------------------
    BAAL bunu yazdı:

tugra ;

Bulancagın hangi köyünden neresindensin.

icilli köyündenim hocam hayırdır oralardanmısın sende :]

icilli köyünde akrabalarımız var.bizimki de sehmusa adı degişti simdi ataköy oldu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek
    ayteach bunu yazdı:
    BiLGeN bunu yazdı:

amma çok giresunlu varmış konuyu giresunlular diye değiştirelim : )

(bende giresunluyum hopparey)

kalesi var, adası var, denizi var, kuşu, börtüböcüğü, fındığı var

istanbulda yaşayabilen biri karadenizde her yerde rahatça yaşayabilir gibime geliyor(ekonomik şeysinden) 

aynen aga yaw ne cok varmıs hadi msnlerimizi ekleyelim ileri dogru baska giresunlu müridler olrsa bizde bi buluşma ayarlayabilirizzzz :) ceza28@hotmail.com =) NOT: msn adresimin öyle özenti bişi gibi durmasınn nedeni onu benim almamış olmamdan kaynaklanıyo :D

pmle fln halletsek bu konuyu daha iyi(msn şeysi için)

(istanbulda yaşıyorum bu arada öle evden çıkan bi tipte değilim bildiin bilgisayar bağımlısı mutant bi insanım)(anlıcağın öyle buluşma buluşturmaya gelmem söliim : ))

22martta tirebolulu arkadaşlar kadıköyde buluştuydu(façebuk façebuk : ) 

Hoşgörü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    Bana köyümüde milletimi de öğretme genç. Kimi ne kadar tanıdığıma seni ikna etmeme gerek yok, bu genellemeyi benim dışımda yapan binlerce insan mevcut...
    genç olduğumu nerden biliyon çorbacı! sen köyünü milletini bilsen çakal namını yakıştırmazdın, diyom ya çakaldan kastın keşaplılarsa eyvallah ama giresun keşaptan ibaret değil!

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    arkadaşım orda özel eğitim okulunda öğretmen..yanına gittim tek bi caddesi war o da yokuş yukarı:)sosyal hayat tamamen sıfır hiç bişi yapmazsın nereden gittiğine bağlı tabi..büyük şehir görmüş biriysen zaman geçirmen zor olucak..halkı oldukça iyi tutuculuk fazla yok temiz bi yer..zaman öldürmek için trabzona takıl derim:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bende yıllardır giresundayımm 1-2 yıl idare edersin sonra alışınca artık sağa sola dalanırsın.. :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    kim diyor kiralar pahalı diye.. ben debboydayım .. fakultenin karşısında.. 160 ytl kira ödüyorum.. hemde şehir içinde.. iyi araştırmak lazım piyasayı bence.. olur olmadık yere yüksek düşük dememek lazım kiraları..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 8843 Toplam Mesaj: 37