Gitar Alacağım Yardım
-
Arkadaşlar bu aralar elektro gitara merak saldım. Daha önceden bir bilgim yok ama bazıları klasik gitar öğrenmeden elektroyu çalamayacağımı söyledi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Klasik çalmadan elektro çalamazmıyım?
Bu arada Elektro gitar öneriniz varsa alabilirim. Fiyat aralığı 300-600 arası bişey olsun . -
çalarsın. ama genede eğitim alman şart özellikle direk elektrodan başlıyacaksan.
-
hacım şahsi görüşüm klasik gitar çalmadan elektro çalamazsın yanılgısı bir çok yeni başlayanda var. Elektro ile de başlasan klasik ile de başlasan çalarsın. Belli başlı farklılıklar dışında sonuç aynıdır.
Elektro çalabilmek için klasik şart değildir tavsiyem başlangıç seviyesinde bir elektro bulman.
Ama dersen ki klasik ve akustik çalıcam o apayrı bir keyiftir yine şahsi görüşüm elektrodan daha çok emek ister..
-
elektro gitar çalmak istiyorsan direk elektro gitar al
-
idare eder durumdaki eski Fernando marka gitarımı satabilirim istersen? Stüdyo dino da kullanılmıştı o yüzden eski ama sağlam gitardır, anısı var diye tutuyorum elimde ama paraya ihtiyacım var. Pm ini bekliyorum :)
-
her tarza yatkındır. epiphone les paul lp100 + marshall mg15
1000 lira civarı tutar.
300 liraya alacağın gitardan hayır gelmez şevkini kırarsın yok yere.
ha illa kötü bi gitar alıp ilerde iyisini alcam diyosan. iyi amfinin yanına kötü bi gitar al.
-
jacksonlara bak hocam ikinci ellere. elektro alacaksan jackson alaceksın.
-
gitarda marka model kavgasi bitmez.dinledigin gruplar ne tarz caliyor, hangi gitarlari caliyor. stra, tele, lespaul vs. sen ne tarz calacaksin. bunlar hep onemli
-
hangi tarz çalacaksın o çok önemli bildiğimiz üzere her gitardan her ses çıkmaz
-
hangi gitarı çalacaksan onunla başla o inanış nereden yayılmış bilmiyorum ama yok öyle birşey artısından ziyade eksisi olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle anlayan birisiyle git al mümkünse bir kaç enstruman eskitmiş olsun buradan tavsiye vermekle olmaz
-
http://www.benbirmuzikotoritesiyim.com/mevzuat/gitar-calmaya-en-iyi-darbuka-calarak-baslarsiniz/
zamanında bunu yazmıştım cuk diye oturdu konuya =)