Gitar Alacağım Yardım
-
kardeş elektro çalıcam diyosan elektro al direk. 2. çalama gözüyle bakıosun gitar mitar alma hiç bişi çalmazsın,
1000 lira vericen gitara 300'lük gitar alma şevkin kırlır bilmem ne hocam adam yeni başlıcak istersen eline 5 bin liralık gitar alsın o gitarın halini düşünebiiliyorum şimdiden :D
adamın bütçesi oysa o kadar parası varsa ona göre gitarını alır. sonra ileride değiştirir :)))
-
Ben daha çok metal müziğe meraklıyım. Ibanez yada yamaha almayı düşünüyorum.
Şu gitar olabilir mesela
http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=307&yamaha-erg121gpiibl-elektro-gitar-paketi -
hocam dandik gitarla başlamanı tavsiye etmiyorum. sonra değiştirmesi sorun oluyo, almışken iyisini al ve onla alış..
orta kaliteli gitarlar 750+ dır.
bütce kısıtlıysa çok temiz bulursan 2. el alabilirsin.
-
Metal çalacam diyorsan Cort marka gitarları tavsiye ederim. Başlangıç için gayet kaliteli ve uygun fiyatlı bence. Ibanez'in biraz daha üst seviye gitarları işe yarar oluyor. Başlangıç gitarları dandik geliyor bana. Link'te verdiğin yamaha'nın tonları bana daha çok 80'lerin rock'ını anımsattı ama metali de götürecek bir gitar gibi görünüyor. Şimdiden hayırlı olsun.
-
ben pahalı gitar tavsiye etmiyorum kardeşim. ( ha tabi ki iyi olur o ayrı da, başlangıçta milyar yatırmanın anlamı yok bence)
300-600 lira arası bir gitar alacaksan
ibanez grg170dx tek önerim. ama bide amfi alacaksan yanına o zaman bütçe artar.
o yüzden strat kasa cort g110 alınabilir (HSS) dizilimli. her tarzı müziği yaparsın yanına da bi 10 W laney yada boston amfi alırsın on numara 600 liraya her türlü dizersin seti
-
vayy amele döktürmüşün :D
kardeş 600 tl arası sadece elektro mu alıcaksın amfi almıcan mı ?
madem 2. el bul kendine bi tane daha ucuza mal edersin.
-
amele_2 bunu yazdı
ben pahalı gitar tavsiye etmiyorum kardeşim. ( ha tabi ki iyi olur o ayrı da, başlangıçta milyar yatırmanın anlamı yok bence)
300-600 lira arası bir gitar alacaksan
ibanez grg170dx tek önerim. ama bide amfi alacaksan yanına o zaman bütçe artar.
o yüzden strat kasa cort g110 alınabilir (HSS) dizilimli. her tarzı müziği yaparsın yanına da bi 10 W laney yada boston amfi alırsın on numara 600 liraya her türlü dizersin seti
Kesinlikle katılıyorum. İbanez grg170dx yeni başlayacak biri için gerçekten ideal bi gitar.. Hem arkadaş metal müzik yapıcam diyoda ben çok biliyorum metal müzik diye başlayıp blues a dönen insan :)) Çalmaya başlamadan milyar yatırma tarzını iyice belirle sonra yatır bence.. Dinlemekle çalmaktaki keyif arasında fark var kanımca :))
-
Ibanez grg 170dx var bende siyah kasa oldukça temiz. Bir aralar bir hevesle almıştım sonra fırsat olmadı öyle süs gibi duruyor çantasında.
Grg170 + marshall amfi var ikisini 450 ye veririm. Tam olarak piyasasını bilmiyorum fiyatı tahmini yazdım ama duruma göre bir ayar çekeriz fiyata.
Birazdan işe gitcem akşama foto da koyabilirim istersen.
-
peace sana uygun fiyata kaliteli bir gitar bulur hocam ona bi danış sen