Gitar Konusunda Biraz Yardım
-
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2.5 senedir gitar çalıyorum ve değiştirmediğim gitar kalmadı. Önce klasik gitar aldım ve 2 ay sonra sattım. Ardından ibanez elektro aldım, onu da 1 ay sonra aşırı zararına sattım. Daha sonra yamaha klasik gitar aldım, onuda zararına sattım. Şimdi fender elektro akustik var. Yani bu gitar işlerinden sabırsızlığım yüzünden baya zarar ettim.
Artık kesin olarak elektro gitar gitar almaya karar verdim, eğer yine maymun iştahlık yaparsam diye satmıycam şimdiki akustiğimi. :D Neyse başlangıç olarak basit bi gitar almak istiyorum. Benim aklımdan Washburn X12 QVS geçiyor ve iyi diye bilirim. Tabi sizinde düşünceniz önemli, ama sakın cort demeyin, özellikle x2. Sevmiyorum cort markayı. Fenderin alt sanayi Square'lere baktım onların başlangıç düzeyi için ucuz olan gitarlarıda 21 perdeli. Birde floyd rose, akor kilidi tremolo kolu gibi özellikler varmış. Tremolo kolu gibi özellikleri başlangıç için kullanmam diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız, sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Alta almayı düşündüğüm washburn gitarın resmini koydum,

-
GÜzel gitar ama sana PRS Santana tavsiye ederim ondaki tonlamaları hiç bir gitar veremiyo
-
sen ibanez gitarı zararına sattın olemi :| hLL olsun vala ne diim ben gitarsızlıktan kıvranıorum :D senin gitarı da araştırıom yarın veririm cvp ama daha ii bilen arkiler varsa önce davranırlar saten...fiyatı ne kadardı bunun ?
-
usta sana benim gitarı önereyim ibanez s470 çok memnunum has japon bizzat babam gidip kendi aldı gitarı bana tonları harika
-
Bu 250 felan da 12 ay taksitle 300e alıcam taksitle. zaten 1.5 sene sonra mezun olucam o zmn alıcam 4 milyara bi esp :D
Yav kardeş demeyin öyle 1 milyarlık felan gitar, başlangıç için şöyle 300 son olarak düşünün her tarafını oynıycam gitarın, pahalı alırsam, orasını burasını kurcalamaya kıyamam
-
hajı ben 5 yıldan beri gitar çalıyorum.Klasik falan alcaksan valencia'lar en iyisi her modeli iyidi şöle bi 150 liraya falan güsel şeyler var elektroda cort orta seviye ve güzel ama ibanezler çok iyi efekler falan süper artıq sen bilirsin
-
şöle söliyim gitar işi ne kadar ekmek okadar köftedir. sana önerim 400-500$ lık ibanezlerden alman. hem daha uzun ömürlü olur. washburn lerde iyidir ama hiç kullanmadım ama fiyata bakaraktan pek memnun kalacağını söliyemem :( sana tavsiyem www.tayfmusic.com a da bakman burası ibanez in distribütörüdür. fiyatlarda makuldur.
-
Alacağın gitarı sana kesinlikle tavsiye etmiyorum. 250 milyona alacağın Washburn den hayır gelmez. Alacağın fiyata uygun gitar bence Cort x-2, cort z42,cort g2 10d, modelleri sana daha iyi olur. Seçtiğin Washburn ün dışı güzel sadece. Dış güzelliğine önem veriyorsan B.C. Rich leri öneririm. Dış görünümleri çok güzel :D
-
"Fernandes" marka elektro-gitarları bir araştırmanı tavsiye ederim. Resimde gösterdiğiin gitarı az çok biliyorum, ben pek sevemedim.
-
sana ibanez gitarların prestige serisinden bir gitar öneririm... rg1570 modeli hardcase'de mevcut üstünde zaten, fiyatınıda kesinlikle hakkeden bir gitar... onun haricinde sana ibanez'in prestige serisi haricinde bir ibanez almanı önermem çünkü fiyat performansı açısından pek tatmin edici değil... fiyat performans açısından en ii gitarları cort üretir, tabi almak istersen.. sana bi tavsiyede bulunayım yenisin belli bence gerekli kurslara gidip gitar tekniğini geliştir, işte o zaman çaldıkça gitardan anlayıp haz duyacaksın...
-
Aga bak bende ibanez grg 170dx peşin 300e felan bulursun taksitle bilmiyorum artık,güzel bi gitar baya zamandır kullanıyorum