Gitar Nasıl Akord Edilir?Teknikleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Arkadaslar gitar nasıl akord edilir anlatabilcek varmı ?Mesela ben söyle bisiy dudum üst kalın tellerden ortadaki telefonun mesgul sesi gibi sora onun 5. tabı alttakinin sesiyle aynı olcak vs. vs .vs böyle seyler yani .Evet bilen varsa yardım edebilirmi cesitli teknikleri ?

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Babalar bilen varsa iyi olur benim tel s60 series oldugu icin programla yapıorum ama tabii kulakla yapmak isterim :D

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kardeş Ap TUner var indir tak mikrofonu akord et

ama yok illa ben kulaktan edecem diyosan sanırım telefon tuşlarından biri La sesini veriyor ona göre 2. kalın teli La ya çek diğerlerinide 4. 5 . perdelerden aynı sesleri ara

anlamadın ama neyse

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    OBAA beyler buldum

http://www.mygitar.com/dl_info.asp?id=3

tek gereken sey mikrofon harika oldu falla gitar herkese tesekkürler yardımları icin.Programı acın direk en üstteki tele vurun o kendisi buluyo tam ordaki en soldaki en kalın tel ona göre vurdugunuz teldeki sesle o cubugu getircek ordaki yerlere cubugu en ortaya getirmeye calısıyonuz cok harika.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Kreston abi senin dediginde doru onu ark anlatmıstı ama anlamamıstım .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kardeş eğer istiyosan ayrıntılı olarak da anlatabilirim gerçi çok ayrıntıda yok ama karar sesi olarak ben Mi yi kulanıyorum önce bi telefondan veya şurdan burdan bi yerden sabit bulduğum Mi sesini duyuyorum sonra en alt tel (ve en üst tel) i o mi sesine çekiyorum
    sonra Mi nin üstündeki 5. perdeye basıp aynı Mi sesini duyacağımızdan dolayı onuda Mi ye çekiyoruz

2.tel de akord olduktan sonra bi üst teldeki 4. perdeye basıp 2. teldeki sesi duymaya çalışıyoruz. ve 3. teldeki 4. perdeyi 2. telin sesine çekiyoruz. 3. telde bittikten sonra 4. telde 4. perdeden 3. telin sesini duyuyoruz bu böyle 6. tele kadar gidiyo

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can_aksoy
    can_aksoy's avatar
    Erkek
    bunu elektroda denedim sapıttı

gökten üç elma düşmüş tabi gökten düştükleri için atmosferde erimişler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Can programı diyosan elektroyu amfiye baglamadan gitar modunda yap cok yaklastır mikrofona yoksa olmaz bencede amfiden.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Kreston abi anlattıkların icin cok saol herkesin isine yarıyacaktır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can_aksoy
    can_aksoy's avatar
    Erkek
    amfiden diil zaten bilgisayarın mikrofon in ine taktım kafayı yedi

gökten üç elma düşmüş tabi gökten düştükleri için atmosferde erimişler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Gitarı bilgisayaramı bagladın abi nasıl becerdin a. q :D olm mikrofona tutcan gitarı :D

Toplam Hit: 5112 Toplam Mesaj: 19