Gitar Önerisi İstiyorum
-
Elektro gitar alacaksa adam bırakın elektro gitar alsın, klasik gitarla başlanmaz ikisi çok farklı enstrüman.
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hepsiburada.com/Liste/jwin-xeg-3901-elektro-gitar-setcanta-hediyeli/productDetails.aspx?productId=musicmega11&categoryId=19018199&SKU=MUSICMEGA11
arkadaşlar bende başlamayi düşünüyorum hiç bilmiyorum :D fakiriz bu nasıl acaba para biriktirip almayi deniycem ?
-----------------------------bu gitarı sakın alma bu gitar falan değil hacı
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Brown bunu yazdı:
-----------------------------ben direkt akustik gitar al demek istiyorum fakat kolunu incitirsin çalayım derken, yeni başlarken her türlü klasik alman gerek :) onunda tel ve gövde arası boşluğu tam ayarlı olsun işini görür. klasik gitarlarda marka takıntın olmasın akustik ve elektroda telafi edersin diye düşünüyorum
MaxeL elektro alma hocam sende dandik bi klasik gitar al önce, at koşturmuyosa arkandan tabi. :)
-----------------------------katılmıyorum eğer içinde elektro gitar çalma aşkı varsa al başla zaman kaybetme.
bunu bana diyen kayserinin en iyi gitar-elektro gitar- bağlama hocası
-----------------------------kolaydan başlayıp zora gitmek mi mantıklı, zordan başlayıp öğrenmeye çalışmak mı ?
bizde biliyoruz hocam farklı kulvarlar fakat akustik ile elektro gitar yaptığın müziğe göre örtüşebilir. fakat böyle diye elektro gitarla başlayıp acı çekmek mantıklı değil. öğrenirsin öğrenmesine fakat yaratıcılığı köreltir. ben bu düşüncedeyim. referans verilmesi gerekiyorsa bu dediğimi diyen kayserinin en iyi hocasından daha sıfatlı kişiler çıkar. Eğer illa elektro gitarla batı müziği yapılacaksa akustik gitarla başlamak zor olsada daha mantıklı geliyor bana.
kararı alan arkadaş versin
-
Yamaha c40 klasik gitar oneririm baelangic icin mukemmel gitardir.fiyatinin karsiligini fazlasiyla verir. Edit. İlla klasik gitarla baslamak zorunda degolsin elektro falan apayridir.elektro oner dersen ibanez bak.cort mort sakin alma ben aldim sen alma.
-
yamaha c-40 mıydı a-40 mıydı neydi klasik gitar var. tonları baya temiz oluri başlangıç için iyidir biraz öğrendikten sonra elinde yavan kalmaz yıllarca memnun olarak kullanabilirsin. 100 tl lik lagunaymış bilmem neymiş sikten soktan markalar alıp sonradan bu beni kesmedi diyip tekrar bir şey almak zorunda kalacaksın öyle yapacağına direk 200-250 lik bir şey al yıllarca kullan.
-
Brown bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------ben direkt akustik gitar al demek istiyorum fakat kolunu incitirsin çalayım derken, yeni başlarken her türlü klasik alman gerek :) onunda tel ve gövde arası boşluğu tam ayarlı olsun işini görür. klasik gitarlarda marka takıntın olmasın akustik ve elektroda telafi edersin diye düşünüyorum
MaxeL elektro alma hocam sende dandik bi klasik gitar al önce, at koşturmuyosa arkandan tabi. :)
-----------------------------katılmıyorum eğer içinde elektro gitar çalma aşkı varsa al başla zaman kaybetme.
-----------------------------kolaydan başlayıp zora gitmek mi mantıklı, zordan başlayıp öğrenmeye çalışmak mı ?
bizde biliyoruz hocam farklı kulvarlar fakat akustik ile elektro gitar yaptığın müziğe göre örtüşebilir. fakat böyle diye elektro gitarla başlayıp acı çekmek mantıklı değil. öğrenirsin öğrenmesine fakat yaratıcılığı köreltir. ben bu düşüncedeyim. referans verilmesi gerekiyorsa bu dediğimi diyen kayserinin en iyi hocasından daha sıfatlı kişiler çıkar. Eğer illa elektro gitarla batı müziği yapılacaksa akustik gitarla başlamak zor olsada daha mantıklı geliyor bana.
-----------------------------hocam yaratıcılığı göreltir mi :) güldürme beni :D
arkadas galiba klasik istiyor ama ben hala elektro baslayacakların klasikle zaman kaybetmemelerini öneririm :)
-
ben ilk gitarımı 130 liraya aldım çin malıydı , ilk etapta çok işimi gördü acemiliğimi fazlasıyla aldı..halen de kendi çapında çok iyi durumda.ama ilk etap için yamaha'nın
c30 c40 ları var. nispeten daha düzgün.100 lira fazla verip zamanında onu alıyım dedim gerek yok demişlerdi .. 'bence gerek varmış' ..kullanımı daha rahat
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------hocam yaratıcılığı göreltir mi :) güldürme beni :D
arkadas galiba klasik istiyor ama ben hala elektro baslayacakların klasikle zaman kaybetmemelerini öneririm :)
-----------------------------deneyen görsün hocam gülünecek birşey yok ben çok örneklerini gördüm bilmeden konuşmam istisnalar kaideyi bozmaz tabi. disiplin işidir sonuçta.