Gitar Piyasasından Anlayanlar (Fiyat)
-
Şu gitarın fiyatı uygun gibi geldi : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380219719262
99 dolar gitar +80 dolar kargo
fiyatlar hakkında hiç bilgim yok türkçe sitelerde de pek fiyat bilgisi bulamadım
acaba fiyatı kalitesine göre iyimidir yoksa başka alternatiflere de bakalım mı?
(Not: Bu arada yeni başlayanlar için 2 dolara gitar + 40 dolar kargo ücreti ile güzel gitarlar var bu sitede, ben 6 yıl önce dandirik bir çin gitarina 70 TL vermiştim)
-
FREE shipping
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
FREE shipping
-----------------------------amerikaya free, bize 80 dolar kargo :D
-
amerikaya gitgel daha ucuza gelir, pahaliymis kargo, cinden nasil bedava yolluyorlar acaba..
-
7-19 bunu yazdı:
amerikaya gitgel daha ucuza gelir, pahaliymis kargo, cinden nasil bedava yolluyorlar acaba..
-----------------------------abi 2 dolara gitar var orda, kargoyu geçtim 2 dolara nasıl mal ediyorlar, ne manyakça bi yaşamdır bu :)
edit:
http://cgi.ebay.com/New-38-HOT-PINK-Acoustic-Guitar-Set-Kit-Pack-Lessons_W0QQitemZ320509083900QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9fd480fc
-
elektroda yardım edebilirim bence elektro düşün :}
-
BlackSadistic bunu yazdı:
elektroda yardım edebilirim bence elektro düşün :}
-----------------------------böyle iyi hocam, ilerde belki bass gitara geçerim :P
-
bu 2$ lık olana gitarmı dıyon uste gorunce mıdem bulandı :D bildigın tahta o :D kıslık gıtar o hem ısınmaya yarıyo at sobaya ohh :D
-
insan teline dokunmadan sesini duymadan nasıl gitar alır anlamış degilim ya teneke sesi çıkartır ise ne yapcan gerimi yollucan?
-
insan teline dokunmadan sesini duymadan nasıl gitar alır anlamış degilim ya teneke sesi çıkartır ise ne yapcan gerimi yollucan?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yeap buda ayrı bı durum gıdecen gıtarı bı dıngırdayacan bı oksayacan oole alacaksın usta yoksa parayı cope atarsın farzı misal 2 $ olsa bıle
-
Telli çalgıların hiçbiri denenmeden alınmaz.Alınmamalı.