Gitme Diye Yalvarış.
-
"İnsanın kendini berbat hissetmesi, mutlu olup olmadığına önem verecek kadar boş zamanı olmasından ileri gelir." demiş üstad Bernard Shaw.Bence kendi içini bu kdar çok dinleme,salla gitsin.umursama yani.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
ezme değilde insan içindekileri anlatmak ister .. kimi arkadaşına kimi sağa sola
aynen dertten muzdaripiz hoca .. içim içimi yiyior gitmesin kalsın diye ..
giderse ne ben eskisi gibi olabilirim ..
nede bıraktığı hatıralar ..
-----------------------------insanın gönlü kaç kere yanar bilinmez, yanan bilir ancak yaktığı kadarını. geriye kalanlar anlamaz gidenin halinden, gitmek kolaydır velakin sen birde kalana sor.
-
Free_Mans bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
ezme değilde insan içindekileri anlatmak ister .. kimi arkadaşına kimi sağa sola
aynen dertten muzdaripiz hoca .. içim içimi yiyior gitmesin kalsın diye ..
giderse ne ben eskisi gibi olabilirim ..
nede bıraktığı hatıralar ..
-----------------------------insanın gönlü kaç kere yanar bilinmez, yanan bilir ancak yaktığı kadarını. geriye kalanlar anlamaz gidenin halinden, gitmek kolaydır velakin sen birde kalana sor.
ne diyeyim ki hocam :/ içim parçalanıyor lan içim .. :|
her gideceğim dediği an koparıyorlar içimden cımbızla cekiyorlar sanki ..
yeri geliyor dayanamıyorum , arkadaş diye içkiye sarılıyorum
derdimi leyla'da arıyorum ama nafile ..
gidiyor işte .. varmı dönüşü ?
yok . . -
Realist bunu yazdı:
hacı gidenin arkasından böyle şeyler yapman çocukca :)
-----------------------------arkadasın ruh halini cok iyi anlıyorum, böyle seyler yazarak adamın canını hepten sıkmayın..
-
aof :D hiç yakıştıramadım sana :D etrafın kız dolu değer mi 1 isi için booyle :) dahada bi taraflarını kaldırıyorsun şahsın :) bırak gitsin ßßßß la :)
-
lan çoğu kişi anlamadan salak salak konuşmuş
çevrem isteği kadar kız dolu olsun abazalardan değilim.
benim bok yemelerimden gitti.
hiç bir yanlışı olmayan çççok iyi niyetli harika bir kızdı.
kaçırırsam gurur yapıp şimdi gitme derseö enayiliğin daniskasını yaparım.
o zamnında bana o kadar çok yardımcı olduki.
şimdi geri dönmese bile yaptıklarımdan utanmam.
bu anneme yalvarmak gibi birşey elin kızı değil çünkü
-
patates bunu yazdı:
lan çoğu kişi anlamadan salak salak konuşmuş
çevrem isteği kadar kız dolu olsun abazalardan değilim.
benim bok yemelerimden gitti.
hiç bir yanlışı olmayan çççok iyi niyetli harika bir kızdı.
kaçırırsam gurur yapıp şimdi gitme derseö enayiliğin daniskasını yaparım.
o zamnında bana o kadar çok yardımcı olduki.
şimdi geri dönmese bile yaptıklarımdan utanmam.
bu anneme yalvarmak gibi birşey elin kızı değil çünkü
Allah kavuştursun inşallah tez zamanda kardeşim..Ben de senden ne bir eksik ne bir fazlayım, gerçi benim bir bok yediğim yoktu ama.. Hatasız değiliz elbet benim de 1 ayı yeni yeni geçti ayrılalı beri.. 2 yılda neler yaşadık, 20 yıllık çileyi.. İlk kezdi ve son kez de olacaktı.. olmadı.. neyse kardeş Allah yardımcın olsun..
ama unutulmuyor
-
edit: amma uzatmışım , hocam samimi sekilde yaşamaya bak her anını , ölç biç öyle davran ..
-
parça sağlam
-
Bence bırak gitmek istiyorsa gitsin. Emin ol kalırsa ne sen sen olarak hayatına devam edebilirsin ne de o eskisi olabilir. İşler daha sarpa sarmadan rahat bırak derim. Akıllısan eğer biraz aklına hükmet kalbini tutsun. Büyük üstad ne demiş? Ben böyle aşkın ızdırabını .... Öldürmeyen şey güçlendirecektir bak bunu yazdım buraya, zamanı gelince okursun. Gün gelecek neydi o günler be diyeceksin... Hade eywallah!