Gitme Diye Yalvarış.
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
Bence bırak gitmek istiyorsa gitsin. Emin ol kalırsa ne sen sen olarak hayatına devam edebilirsin ne de o eskisi olabilir. İşler daha sarpa sarmadan rahat bırak derim. Akıllısan eğer biraz aklına hükmet kalbini tutsun. Büyük üstad ne demiş? Ben böyle aşkın ızdırabını .... Öldürmeyen şey güçlendirecektir bak bunu yazdım buraya, zamanı gelince okursun. Gün gelecek neydi o günler be diyeceksin... Hade eywallah!
durumların farkındayım ayrılık uzadıkça yabancılaşıyor insan kendine onada hep onu söledim süreç uzadıkça geri dönsen bile ne sen eski sen ne ben eski ben olurum başka bir ilişki olur o diye.ve dönemk istemiyor.bende onu sevdiğim için benimle mutsuz olacağına beni inandırdığı için kabul ettim bitti gitti.
sağlık olsun severek ayrıldık. kısmende ortak bir karar sayılır. umarım mutlu olur mutlu olurum.
ikimizde aklı başında insanlarız. kimse kimsesiz yapamaz diye birşey yok dünyanın nufusunu biliyoruz birbirimizden daha iyisi daha noksanı daha berabtı daha süperi elbette var. ben sadece onu tanıyorken onda ısrarcı oldum hepsi bu ama olmadı.
sağlık olsun biz elimizden gelenin en iyisi yapalımda sonra pişman olmayalım.
çünkü o bnlara değerdi
-
bu filmi daha önce izledim
-
patates bunu yazdı:
mescarine bunu yazdı:
Bence bırak gitmek istiyorsa gitsin. Emin ol kalırsa ne sen sen olarak hayatına devam edebilirsin ne de o eskisi olabilir. İşler daha sarpa sarmadan rahat bırak derim. Akıllısan eğer biraz aklına hükmet kalbini tutsun. Büyük üstad ne demiş? Ben böyle aşkın ızdırabını .... Öldürmeyen şey güçlendirecektir bak bunu yazdım buraya, zamanı gelince okursun. Gün gelecek neydi o günler be diyeceksin... Hade eywallah!
durumların farkındayım ayrılık uzadıkça yabancılaşıyor insan kendine onada hep onu söledim süreç uzadıkça geri dönsen bile ne sen eski sen ne ben eski ben olurum başka bir ilişki olur o diye.ve dönemk istemiyor.bende onu sevdiğim için benimle mutsuz olacağına beni inandırdığı için kabul ettim bitti gitti.
sağlık olsun severek ayrıldık. kısmende ortak bir karar sayılır. umarım mutlu olur mutlu olurum.
ikimizde aklı başında insanlarız. kimse kimsesiz yapamaz diye birşey yok dünyanın nufusunu biliyoruz birbirimizden daha iyisi daha noksanı daha berabtı daha süperi elbette var. ben sadece onu tanıyorken onda ısrarcı oldum hepsi bu ama olmadı.
sağlık olsun biz elimizden gelenin en iyisi yapalımda sonra pişman olmayalım.
çünkü o bnlara değerdi
-----------------------------No women no cry aga... Takma kafana. Bende yaşadım senin zamanlarında. 5 senem gitti tek noktayla. Neoldu? Ben zaferlerimle kaldım o ise kaybettiklerinle. Şimdi yapman gerekenleri söyleyim sana; rahat ol. Sağa sola deli mayın gibi saldırma. Boşluk doldur, sosyal aktivitelerini güçlendir. Yanlız kalmamaya özen göster, kendini beynini yoracak birşeyler bul. Kendini zorla biraz bu konuda. Sakın koyverme gidersin yoksa. Dünyada tek sen değilsin bu sorunu yaşayan. Emin ol hayırda bir şer, her şerde de bir hayır olduğunu öğreneceksin zamanla. Şimdi dost kim düşman kim anlaşılacak. Bu zamanları iyi değerlendir, ruhunu zenginleştir...
Kadere inanıyorsan ki nasıl doğduğun aileni sen seçemiyorsan emin ol evleneceğin kişiyide sen seçemeyeceksin. Kader zaten yazılmış, gün gelecek karşına çıkacaktır o kişi... Hani nasip deriz ya hep, tencere kapak olacak ve belkide sana eskiyi aratmayacak. Buna inan, anı yaşa... Selametle!
-
1- gittiyse bitti
2- kendini kasma aklına geldiginde baska seylerle ilgilen
3- başkasının olacak er yada geç
4- yeni kızlar bulup kaynaşmaya çalış bir takım kanka kız bir takım manita kız grubun olsun
5- dünyada baska kızmı kalmadı lafı klasik gelir ama doğrudur
6- hakkında hayırlısı buydu belki
7- evlenecegin kız daha güzel olabilir ?
8- ona dair ne varsa uzaklaş
9- asla ağlama hele onun karşısında asla..!
10- ona yalvarma daha çok kaçırır bu onu
11-umut besleme bu saatten sonra
12- geçmiş olsun hacı..
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
-----------------------------1- gittiyse bitti
2- kendini kasma aklına geldiginde baska seylerle ilgilen
3- BAŞKASININ OLACAK ER YADA GEÇ
4- yeni kızlar bulup kaynaşmaya çalış bir takım kanka kız bir takım manita kız grubun olsun
5- dünyada baska kızmı kalmadı lafı klasik gelir ama doğrudur
6- hakkında hayırlısı buydu belki
7- evlenecegin kız daha güzel olabilir ?
8- ona dair ne varsa uzaklaş
9- asla ağlama hele onun karşısında asla..!
10- ona yalvarma daha çok kaçırır bu onu
11-umut besleme bu saatten sonra
12- geçmiş olsun hacı..
bu üçüncü adamı yer bitirir :| -
----------------------------
bu üçüncü adamı yer bitirir :|
-----------------------------hacı yapcak bişy yok bende 1.5 yıldır bir kız sevdm kızla görüşyorduk ayda 1 geçen bana sewqlm var artk dedi inanamadm resmini görene kadar. içtim sapıttım fln sonuç değişmedi zararım kendime. takmican başka yapcak bişy yok
-
zamanında bende bu durumdaydım, arkasında gitme diye yalvardım yakardım, sonuç gitti tabiki.
ve hatta şuanda evli.. bu kıza bi yandan ağzıma geleni söledim, bi yandanda teşekkür ettim kendimce.
ağzıma geleni sölememin sebebi; ben o kadar severken, 3 yılımı vermişken, bi anda kesip bitirdi.
teşekkür etmemin sebebi; artık umursamaz oldum. deli gibi sevsemde, bi yanlışında bitirebilirim. ne bana koyar ayrılmak, nede arkasından düşünürüm ağlarım.
bence seninde bu kızdan çıkarman gereken bi ders var. takma, ondan uzak dur. en fazla o selam verdiğinde slm ver.
kendini ondan uzaklaştır yani. çünkü gün gelir onu bi başkasıyla görürsen, bu sana çok pis koyar.
takmamaya gayret :)