Gitmek Daha Zormuş Kalmaktan..
-
Derin konular anasayfada çıkmıyormuş, oysa ki benim daha çok yorum ve desteğe ihtiyacım var :/ Silinecekse derin konulardaki silinebilir..
http://www.tahribat.com/forumnewmessage.asp?folderid=184279"etopic=184279
Hep gidenlere ağladım arkalarından, hep gidenleri özledim bu güne kadar.
Ben severdim, onlar giderdi. Ben özlerdim, onlar kaybolurdu..
Oysa ki hiç hesap etmemiştim, kalandan bir kişi eksiliyormuş; belki "her şeyi" olsa da;
Giden'in hiç kimsesi kalmıyormuş; "her şeyi" de dahil buna..
Neyse,
Uzun bir süredir Almanya'da okuyabilmek için uğraşıyordum; iki haftadır da umutsuz bir şekilde vize bekliyordum. Dün ansızın Pasaportumu getirdi kargocu abiler. Baktım, içinde vize.. En geç 2 Ekimde Almanya'dayım..
Buruk acı dedikleri buymuş,
Hakkınızı helal edin..
İnternet buldukça buradayım elbette her zaman
-
Hangi vesile ile Almanyaya gidiyorsun hocam :)
-
-
hacı niye dramatize ediyorsun ki ? Sanki himalamaya gitsen tbt için ne değişecek :) dua et güzel yere gidiyorsun hangi üniversite olduğu belli mi yoksa daha kayıt yapmadın mı ? Jenaya gidersen yaşatırım seni orda :D
KaRaKuLe tarafından 22/Eyl/13 15:29 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
hacı niye dramatize ediyorsun ki ? Sanki himalamaya gitsen tbt için ne değişecek :) dua et güzel yere gidiyorsun hangi üniversite olduğu belli mi yoksa daha kayıt yapmadın mı ? Jenaya gidersen yaşatırım seni orda :D
hocam nabıyosun ya adam sevgilisinden ayrılacak :D
-
la almanya nedir? 2 senedir abd deyim. 7 saat fark var memleketle. 10 saat yolculuk, bilet parasi olmus 1000$, ha deyince gidilmiyor.
Ben naptim, oturdum agladim mi, tabi ki hayir, ooooh koy gotune dedim, hayatimi yasiyorum burada.
-
mRBerkay bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hocam nabıyosun ya adam sevgilisinden ayrılacak :D
hacı ya almanyaya giden adam sevgili bırakmaz türkiyede :D bence ayrıl git olm yaşın başın ne orda bunalım geçmez hayat bak kız burdan bi trip atacak taa almanyalardan sikecek hayatını gerek yok orda helgalar lisalar fransiscalar gırla gidiyor hayatını yaşa :)
-
alaman çikolatası göndericeksen olur :D
-
Şu anda bende Ankara'ya gidiyorum çarşamba vize randevum var. 2 Ekim'de ben Almanya köln üni deyim hacı sen nereye?
-
http://youtu.be/pmMOBfQWMUg
Zalimcocuq tarafından 22/Eyl/13 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -