folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gitmek Daha Zormuş Kalmaktan..

Gitmek Daha Zormuş Kalmaktan..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yolun açık olsun,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ulan bi durdum ve düşündümde ben kız arkadaşımı bırakıp gitmezdim yurt dışı eğitim fırsatına rağmen , hatta tekrar düşünüyorum sırf onunla aynı okulda olayım diye hiç aklımda olmayan bi bölüme girdim şehir dışına gitmeyi düşünmedim bile , sanırım benim bu kızdan ayrılmam lazım amk iyice düşününce bütün hayatımı ona göre şekillendirmişim böyle hayat olmaz , git almanyaya arkana bile bakma orada bul bi alman karısı sabaha kadar pozisyondan pozisyona sok , bizim türk kızları gibi yan yatmış buz dolabı misali mal gibi yatmaz en azından 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

ulan bi durdum ve düşündümde ben kız arkadaşımı bırakıp gitmezdim yurt dışı eğitim fırsatına rağmen , hatta tekrar düşünüyorum sırf onunla aynı okulda olayım diye hiç aklımda olmayan bi bölüme girdim şehir dışına gitmeyi düşünmedim bile , sanırım benim bu kızdan ayrılmam lazım amk iyice düşününce bütün hayatımı ona göre şekillendirmişim böyle hayat olmaz , git almanyaya arkana bile bakma orada bul bi alman karısı sabaha kadar pozisyondan pozisyona sok , bizim türk kızları gibi yan yatmış buz dolabı misali mal gibi yatmaz en azından 

Abi şimdi sen bu kız arkadaşını seviyor musun yoksa afedersin buzdolabı benzetmeleri falan, fuckbuddy olarak görüyordun da aşık mı oldun?

Seviyorsan, karşılığını da verecekse yani siktirip gitmeyecekse değer abi. Fedakarlık yapılır hatuna..

Robinson_Crusoe bunu yazdı

Yolun açık olsun,

Sağ olasın robin abi..

rocketadam bunu yazdı

o zaman bu da benden...

http://www.youtube.com/watch?v=mKtoWwc0KU8

Bu iyiymiş bak

Eyv :)

deja-vu bunu yazdı

Şu anda bende Ankara'ya gidiyorum çarşamba vize randevum var. 2 Ekim'de ben Almanya köln üni deyim hacı sen nereye? 

İlk sene dil eğitimi alacağım usta, sonra RWTH'a başvuracağım bir kaç üniyle beraber, öncelik RWTH'da. Senin kesinleşti mi? Dil var mı?

Aachen'da kalacağım, yakınız :)

cemnet bunu yazdı

alaman çikolatası göndericeksen olur :D

Kurban olsun sizlere alaman çikolataları :)

KaRaKuLe bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hacı niye dramatize ediyorsun ki ? Sanki himalamaya gitsen tbt için ne değişecek :) dua et güzel yere gidiyorsun hangi üniversite olduğu belli mi yoksa daha kayıt yapmadın mı ? Jenaya gidersen yaşatırım seni orda :D

hocam nabıyosun ya adam sevgilisinden ayrılacak :D 

hacı ya almanyaya giden adam sevgili bırakmaz türkiyede :D bence ayrıl git olm yaşın başın ne orda bunalım geçmez hayat bak kız burdan bi trip atacak taa almanyalardan sikecek hayatını gerek yok orda helgalar lisalar fransiscalar gırla gidiyor hayatını yaşa :)

:))

mizahi bunu yazdı

la almanya nedir? 2 senedir abd deyim. 7 saat fark var memleketle. 10 saat yolculuk, bilet parasi olmus 1000$, ha deyince gidilmiyor. 

Ben naptim, oturdum agladim mi, tabi ki hayir, ooooh koy gotune dedim, hayatimi yasiyorum burada.

Gitmek zor hocam gitmek. Gittikten sonra elbet kalınır...

mRBerkay bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hacı niye dramatize ediyorsun ki ? Sanki himalamaya gitsen tbt için ne değişecek :) dua et güzel yere gidiyorsun hangi üniversite olduğu belli mi yoksa daha kayıt yapmadın mı ? Jenaya gidersen yaşatırım seni orda :D

hocam nabıyosun ya adam sevgilisinden ayrılacak :D 

Daha gidemeden terk edildim usta, sorun yok o konuda :D

KaRaKuLe bunu yazdı

Belli değil ancan RWTH için çabalayacağım. Jenada mı okudun sen? :)

Dramatize etmek etmemek, senin için bir şey fark edip etmemesi değil olay. Zor geliyor, ve kimseye açılmak istemiyorum açılsam -özellikle ailem- vaz geçecek burada kalmak zorunda kalacağım. Yani anlayacağın hem gitmek istiyor hem de istemiyorum :)

Aah ah...Ne dinlerdim çocukluğumda :/ :)

zeybekustasi bunu yazdı

Hangi vesile ile Almanyaya gidiyorsun hocam :)

Eğitim almaya hocam :)

...said addicted.
Toplam Hit: 1995 Toplam Mesaj: 14