Gittigidiyor Açik Artirmaya Olayi ?
-
s.a müridler bu gittigidiyorun acik artirma sistemi hakkinda bir kac sey soracagim
diyelim ürün cok ucuza gitti 3 tl vs vs saticinin bunu gönderme olasiligi nedir ya göndermesse neler yapilir veya farkli bişi geldi bunun için neler yapilr
-
alt ve üst limit var kardeşim , açık artırmada en son fiyatı verenindir ürün.
ama gittigidiyora kafam girsin
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
s.a müridler bu gittigidiyorun acik artirma sistemi hakkinda bir kac sey soracagim
diyelim ürün cok ucuza gitti 3 tl vs vs saticinin bunu gönderme olasiligi nedir ya göndermesse neler yapilir veya farkli bişi geldi bunun için neler yapilr
-----------------------------bazen göndermiyorlar ucuza gidince.Ürüne teklif vermeden önce satıcının profilindeki yorumları okursan böyle durumlarda ürünü yollayıp yollamayacagını anlarsın zaten.Çok sayıda olumlu oy almış satıcıların ürünlerine teklif yap bence...
-
Ürünü göndermesse olumsuz yorum verme hakkın var. bu da satıcının prestijini sarsar tabi umursuyorsa.
farklı ürün geldiyse gittigidiyor desteğe durumu bildirip geri iade yaparsın genelde satıcının geri iadede bi itiraz hakkı olmuyor.
ama kargo ücretini sen ödemek zorundasın geri iade yaparken. ödemessende satıcı gittigidiyor a bildirip ürünün kargo parasını senden çekiyor..
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------yok öle bişey adam limiti kendi belirliyor.msla 100liradan başlasın diyo vs.
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------eğer satıcı örneğin, 1 liradan başlatır, 3tlde kapanırsa açık arttırma göndermek zorunda, (eskiden asgari fiyat vardı satıcının belirlediği fiyat aşılmazsa satış iptal oluyordu, açık arttırmanın mantığına uymadığı için gg bu uygulamayı kaldırdı.) göndermezse olumsuz puan vermekten başka bişey yapamazsın. farklı bişey gönderirse de kargo ücreti sana ait olmak şatıyla (tabi konuşup satıcıyla anlaşmadıysan) geri gönderirsin oda sana doğru ürünü yollar, ama 3liraya aldığın ürün için 3 kere kargo ücreti ödemek ne derece mantıklı o senin bileceğin iş tabi. he dersen yanlış ürün geldi ama 3 lira için uğraşamam geri gönder bilmem ne diye, bas olumsuz puanı yaz yoruma ucuza gitti farklı ürün yolladı diye olsun bitsin.
-
bu arada gg güvenilirmi cidden?
-
ürün kaç paraya kalırsa kalsın açıklama belirtmemişse göndermek zorunda göndermezse gg yönetimine şikayet et ve olumsuz yorumda bulun.
-
saglam guvenilir site cok ürün aldım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.ürünü gondermesse eğer kötü puan verirsin.gitti o kullanıcıyı şikayet edersin üyeligini silebilir.gittide genelde bu tıp şeyler nadır oluyor.satıcının karnesine bak alırken.
-
%90 sahte ürün %95 yalancı satıcı.
-
beyler acik artirmaya girdim 3 tl ye bi tşört aldim ben kazandim ama nerde şimdi napilacak ürün gelecekmi satin aldigim liste nerde yardimci olabilecek bir mürid ?