folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Gittigidiyor Açik Artirmaya Olayi ?

Gittigidiyor Açik Artirmaya Olayi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler acik artirmaya girdim 3 tl ye bi tşört aldim ben kazandim ama nerde şimdi napilacak ürün gelecekmi satin aldigim liste nerde yardimci olabilecek bir mürid ?

bana özele girince durum bölümünde kazandıklarımda olur eğer sende kaldıysa açık arttırma, ödemeyi yapa tıkla gir yap ödemeni, gönderirse beğenirsen onaylar kullnırsın göndermezse kötü puan verirsin, şikayet edersin gg yöneticilerine, paranda ilk iş gününde yatar hesabına geri.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

şöylede bi durum varki sanırım şu an başıma geldi

ürünün ödemesini taksitli yaptıysan ve adam ürünü yollamassa yada yanlış hasarlı bozuk ürün gelirse iade ettiğin zaman paran 6 taksitle aldıysan 6 taksitle iade ediliyor dikkat et.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

ürünün ödemesini taksitli yaptıysan ve adam ürünü yollamassa yada yanlış hasarlı bozuk ürün gelirse iade ettiğin zaman paran 6 taksitle aldıysan 6 taksitle iade ediliyor dikkat et.

yok hoca peşin aldim bilgilendirdigin için saol 

3 tl ye tsört aldim ben de anlamadim ödemesini yaptim şuan kargolanmasini bekliyorum eger gelirse büyüksün gg diyecegim  :)

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

Dos_Attach bunu yazdı:

yok hoca peşin aldim bilgilendirdigin için saol 

3 tl ye tsört aldim ben de anlamadim ödemesini yaptim şuan kargolanmasini bekliyorum eger gelirse büyüksün gg diyecegim  :)

ggyle ne alakası var, satıcıya teşekkür et ediceksen:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    greenboy2
    greenboy2's avatar
    Erkek

bazen göndermedikleri oluyor satıcının profilini ve yaptıgı alışverişleri inceleyerek gönderip göndermeyecegi hakkında bilgi sahibi olabilirsin Dükkan açan satıcılardan alırsan göndereceklerdir kesin... göndermez iseler olumsuz puan ve yorum yapabilirsin ve ödemiş oldugun para gittigidiyora bildirerek geri iade ediliyor yanlış ürün geldiyse bunun sıkıntısınıda sen çekiyorsun kargo ücretleri hep senden karşılanıyor...

Ben Nezaman Tahttan İndim ki... Siz Kral Oldunuz... Susarsam Çatışma... Konuşursam Savaş... Yazarsam Destan... SEVERSEM DEVRİM OLUR...
Toplam Hit: 3182 Toplam Mesaj: 16