Gittigidiyor Açik Artirmaya Olayi ?
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
beyler acik artirmaya girdim 3 tl ye bi tşört aldim ben kazandim ama nerde şimdi napilacak ürün gelecekmi satin aldigim liste nerde yardimci olabilecek bir mürid ?
-----------------------------bana özele girince durum bölümünde kazandıklarımda olur eğer sende kaldıysa açık arttırma, ödemeyi yapa tıkla gir yap ödemeni, gönderirse beğenirsen onaylar kullnırsın göndermezse kötü puan verirsin, şikayet edersin gg yöneticilerine, paranda ilk iş gününde yatar hesabına geri.
-
şöylede bi durum varki sanırım şu an başıma geldi
ürünün ödemesini taksitli yaptıysan ve adam ürünü yollamassa yada yanlış hasarlı bozuk ürün gelirse iade ettiğin zaman paran 6 taksitle aldıysan 6 taksitle iade ediliyor dikkat et. -
Dos_Attach bunu yazdı:
ürünün ödemesini taksitli yaptıysan ve adam ürünü yollamassa yada yanlış hasarlı bozuk ürün gelirse iade ettiğin zaman paran 6 taksitle aldıysan 6 taksitle iade ediliyor dikkat et.
-----------------------------yok hoca peşin aldim bilgilendirdigin için saol
3 tl ye tsört aldim ben de anlamadim ödemesini yaptim şuan kargolanmasini bekliyorum eger gelirse büyüksün gg diyecegim :)
-
byeren bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
ürünün ödemesini taksitli yaptıysan ve adam ürünü yollamassa yada yanlış hasarlı bozuk ürün gelirse iade ettiğin zaman paran 6 taksitle aldıysan 6 taksitle iade ediliyor dikkat et.
-----------------------------yok hoca peşin aldim bilgilendirdigin için saol
3 tl ye tsört aldim ben de anlamadim ödemesini yaptim şuan kargolanmasini bekliyorum eger gelirse büyüksün gg diyecegim :)
-----------------------------ggyle ne alakası var, satıcıya teşekkür et ediceksen:)
-
bazen göndermedikleri oluyor satıcının profilini ve yaptıgı alışverişleri inceleyerek gönderip göndermeyecegi hakkında bilgi sahibi olabilirsin Dükkan açan satıcılardan alırsan göndereceklerdir kesin... göndermez iseler olumsuz puan ve yorum yapabilirsin ve ödemiş oldugun para gittigidiyora bildirerek geri iade ediliyor yanlış ürün geldiyse bunun sıkıntısınıda sen çekiyorsun kargo ücretleri hep senden karşılanıyor...