Gittigidiyor'dan Alışveriş İçin Yardım Edecek Mürid?
-
Gittigidiyor'dan alışveriş için yardım edecek mürid var mıdır? Kredi kartım olmadığı için alışveriş yapamıyorum. Gittigidiyor başka bir ödeme şekli de kabul etmiyor. Akbank, İş bankası veya posta çeki ile parayı hemen yollayabilirim
-
Sorma pek gittigidiyordoan ürün almam ama bazı ürünler oluyo başka sitelerde olmuyo kart olmadığı için alamıyorum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Sorma pek gittigidiyordoan ürün almam ama bazı ürünler oluyo başka sitelerde olmuyo kart olmadığı için alamıyorum :)
-----------------------------satıcı da kabul etmedi. Parayı önce ben yollarım falan dedim adam gittigidiyor üyeliğimi siler vs.vs bişeyler dedi.
-
ne kadarlık bi ürün ?
-
angels_demos bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------satıcı da kabul etmedi. Parayı önce ben yollarım falan dedim adam gittigidiyor üyeliğimi siler vs.vs bişeyler dedi.
-----------------------------doğrudur :) gittigidiyor pmleri okur :)
-
angels_demos bunu yazdı:
Gittigidiyor'dan alışveriş için yardım edecek mürid var mıdır? Kredi kartım olmadığı için alışveriş yapamıyorum. Gittigidiyor başka bir ödeme şekli de kabul etmiyor. Akbank, İş bankası veya posta çeki ile parayı hemen yollayabilirim
-----------------------------gittigidiyordan banka havalesi ile alışveriş yapabilirsin
-
swordfish bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------gittigidiyordan banka havalesi ile alışveriş yapabilirsin
-----------------------------hayır yok öyle bir seçenek. önceden varmış.
-
swordfish bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------sadece açık arttırmalı ürünlerde yapabilirsin açık arttırmalı ürünler artık konmadığına göre
hemen al sadece kredi kartı
-
Eğer kabul ederse rica et ürünün birini açık arttırma koysun. onu al ve havale yoluyla ödeme yap. ucuz bişeyse uğraşacağını sanmıyorum da dene yinede.
-
gittigidiyorda açık arttırma sistemi kalktı
-
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Lusso_Marketing/
benim alışveriş merkezinden alırsan yardımcı olurum :))))