Gittigidiyor'dan Alışveriş İçin Yardım Edecek Mürid?
-
Yardımcı olabilirim galiba.
Çok yüksek bir meblağ değilse.
Detaylar için pm.
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer kabul ederse rica et ürünün birini açık arttırma koysun. onu al ve havale yoluyla ödeme yap. ucuz bişeyse uğraşacağını sanmıyorum da dene yinede.
-----------------------------yok hocam kabul etmez. çünkü parça parça bir kaç ürün alıcam hepsiyle uğraşamaz adam
-
herhangi bir bankada banka kartın vardır muhtemelen internet bankacılığı kullanıyorsan eğer garantinin ve akbank'ın internet bankacılığında şöyle bir opsiyon var sanal kart yaratıp yarattığın sanal kartın içerisine istediğin miktarda para aktarıp bir seferlik sana kart bilgileri veriyor ve onunla kredi kartı gibi alışveriş yapabiliyorsun benim çok sık kullandığım bir sistem tavsiye ederim.
-
GebesH bunu yazdı:
herhangi bir bankada banka kartın vardır muhtemelen internet bankacılığı kullanıyorsan eğer garantinin ve akbank'ın internet bankacılığında şöyle bir opsiyon var sanal kart yaratıp yarattığın sanal kartın içerisine istediğin miktarda para aktarıp bir seferlik sana kart bilgileri veriyor ve onunla kredi kartı gibi alışveriş yapabiliyorsun benim çok sık kullandığım bir sistem tavsiye ederim.
-----------------------------bir mürid yardım etti sağolsun hallettim. evet sanal kart oluşturacatım aslında fakat şifreyi birtürlü alamadım banka deli etti.
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------Thelordmax bunu yazdı:
Eğer kabul ederse rica et ürünün birini açık arttırma koysun. onu al ve havale yoluyla ödeme yap. ucuz bişeyse uğraşacağını sanmıyorum da dene yinede.
-----------------------------yok hocam kabul etmez. çünkü parça parça bir kaç ürün alıcam hepsiyle uğraşamaz adam
Siparişini tamamladık yalnız bir dahakine düşünürüm:S Yok lan düşünmem direk tüyerim!
82 parça porselen takımını ayrı ayrı sipariş verdirtir gibi liste çıkardı arkadaş :))) -
pc3 bunu yazdı:
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Lusso_Marketing/
benim alışveriş merkezinden alırsan yardımcı olurum :))))
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/AHSAP-LABIRENT_W0QQidZZ36566434#aciklama
biraz bilgi verirmisin?
diğerlerinede bi ara bakacağım