Gittigidiyordan Alışveriş Yaptım Ürün Geldi Ama
-
şimdi adamın parasına onay vermessem alamazmı ? merak ettim sonuçta ürün elimde nedir bu güvenli sistemin mantığı
-
Eninde sonunda alır ama.
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
Alamaz.
Alır -
Eğer maL o sitedeki aLacaın maLın aynısı ise onay vermen gerekir yok bozuktu kırıktı kıLdı tüydü onay vermez 3 gün içinde tekrar adama kargoLarsın..oradaki sistem şu;
Senin Paran ==> GG Havuz hesabı(onay verene kadar para burada bekLetiLir) ==> Satıcıya aktarıLan paraNot: Eğer maL istediğin gibiyse yani sitedeki maL ise 3 gün içinde onay vermeyip veya bozuksa geri göndermessen hakkında yasaL işLem başLatıLır diye düşünüyorum sonuçta ortada ticaret var :)
-
Belirli süre zarfında ürünün ayıplı olduğunu bildirmezsen parayı adama aktarır sana sormaz (denedim onaylamayı unutmuşum adam aldı)
Ama öbür türlü olsa bile yaptığın dolandırıcılığa girer hem parandan olursun hem içerde durursun :)
-
onaylarsan parayı hemen alır, onaylamazsan 3 gün sonunda alır...
-
eğer gittigidiyora ürünün arızalı olduğunu belirtirsen otomatik onay askıya alınır ve senle satıcı arasında uzlaşma sağlanana kadar ödeme gittigidiyorun havuz hesabında bekletilir.
-
bende bi soru soram hazır baslık varken..
gg'den paypal ile alışveriş yapabiliyormuyuz ? -
Nurky bunu yazdı:
bende bi soru soram hazır baslık varken..
gg'den paypal ile alışveriş yapabiliyormuyuz ?
-----------------------------hayır
-
onay vermezsen otomatik olarak 3 gün sonra alıorlar parayı zaten havuz hesaplarında senin paran.
-
şimdi diyelim ürün gelmedi bende onaylayamadım doğal olarak. adam alacak mı 3 gün sonra parayı nasıl iş anlamdım ki :|