Gittim Ve Döndüm ( Win 10 Maceram )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    ahahah pesimist hocam sinirli sinirli yazmışın tek tek :F

    sistem güzel bence. temiz kurulum yapmadım hala ancak resmen oyunlarda bile bir performans farkı belli oluyor adamlar bu sefer turnayı gözünden vurdu bence.


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2010
    Erkek

    Yükseltme uyarısı geldi ve yükselttim.

     

    Çok güzel yapılmış,tek bir sıkıntı yaşamadım. Bildirim sistemi alt menü falan fistan harika. Sanırım bildirimi beklemeyip kendisi yapanlarda sorn çıkartıyor.


    Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2011
    Homo

    Rezerve etmiştim baktım yüklemiyor ben elle yükselttim. Yükseltme yaparkende yedeklerimi al ama kalan herşeyi sıfırla dedim yedeklerimi aldı kalan bütün programları windows.old altında tutuyor. Driver sıkıntısı yaşar gibi oldum meğersem silip yeni donanım bul dediğimde lönk diye buldu eski driver kalmış yenisini yakaladı hemen. Geçişler hızlı hantallık yok atmayın o kadar da. Açılış hızı muazzam, ssd kullanıyorum onunda etkisi var. Oyunlardaki fps artışını gözümle gördüm. Cs go da 980 fps yazısını görünce ohayoo demiştim :D İşlemciyi ve rami daha az zorluyor boştayken tükettiği enerji daha da azaldı böylece. Laptop kullanıcılarına yönelik muhteşem ötesi birşey. Ayrıca phone ve tablet sürümü geldiğinde aynı performans onlarda da olacak. Dx 12 gelmesiyle gpu performansının daha da artmasını bekliyorum. Win 10 geçeceklere tavsiye temiz kurulum + güncel driver. Sıkıntı yaşamanız mümkün değil arkadaşlar. Apple fanı olan adamlardan bile abi muhteşem olmuş bu windows lafını duyduktan sonra bence bok atmadan önce bi sürücülerinizi güncelleştirin derim. Ayrıca kasıyor dediğin makinada işlemci olarak p4 falan mı var abi nasıl kasıyor yani :D


    Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek

    Sistemim 4 senelik, upgrade yaptım 8.1 üzerinden canavar gibi çalışıyor. Stabilliğine lafım yok, kaldı ki gayet hızlı. Sorun senin donanımında olmalı.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Valla isteyen istediği boku atsın, 8.1 deneyip 1 saat sonra 7'ye dönmüş biri olarak 10'a geçtikten sonra daha da geriye gitmem dedim. O derece beğendim. Tek bi' sorun dahi yaşamadım şu ana kadar. Benim makina bu sistem ile iyi kanka oldu.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2009
    Erkek

    Bende daha yeni kurdum yükseltme olarak ve şu an için memnunum acaip şekilde güzel olmuş bu seferki hani kasma falan yok geyet normal olarak şu an stabil bir şekilde kullanabiliyorum.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2009
    Homo
    DarkSkull bunu yazdı

    Bazı yönleri hızlı olabilir ama gözle göremeyeceğin kadar hızlı olması gereken şeyler saniyeler sürünce kafayı yiyor insan. Windows 8 ile birlikte dosya kopyala, taşı sil olaylarının içine tam olarak sıçmışlar. Tek tıklama ile iki dosyayı da tut özelliğini kaldırdılar. Dizsüstü bilgisayarda orjinal windows 7 vardı windows 10'a bakayım dedim klasörün birinde 3 dosya var siliyorum 2 saniye sürüyor. 10-20 KB'lık 3 dosyayı 2 saniyede silmenin mantığı nedir. Ben tüm efektleri kapatırım her zaman millete efekt göstereceğiz diye ben 2-3 dosyanın silinmesini saniyelerce bekleyeceksem sokarım öyle işletim sistemine. Adam gibi yapsalar para verip alacaktım şu anda üstüne para verseler kullanmam.

    Bilgisayarda dosyalarla çok uğraşmayan, büyük programlar kullanmayan, film, müzik indirip facebook'a giren adamlar wooooooaaww adamlar harika yapmış diyip bize beğenmediğimiz için küfür ederler.

    takmışsın windows 8'e.

    bilmiyorsan bilmiyorum de anlatalım

    he bu kadar tıklamaya üşeniyorum dersen teracopy var

    ücretsiz http://ultracopier.first-world.info/supercopier.html var

    bok atmak yerine çözüm odaklı olun

    YekteranBaymedir tarafından 07/Ağu/15 04:21 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    Bu iletiyi 7 yıllık bir laptoptan Windows 10 ile yazıyorum. Temiz kurulum yaptım. Bu antika cihazın driverları ile Windows 7 ile denk hatta bazı noktalarda (grafik vb.) daha iyi performans alıyorum. Aynı bilgisayarda 8.1 ile 1 hafta dayanamadım formatladım.

    İlk olarak deneme maksatlı ben de yükseltme yapmıştım. İlk açılışta etherneti bile tanımadı. Dedim ne saçma iş. 98 kursam o bile tanır. Hatta foruma o anlık isyan mesajı bile yazdım (windows 10 başlığına). Ama anlaşıldı ki benim önceki driverlarımla karışmışlar. Aygıt yöneticisinden de-aktif edip tekrardan kur diyince anında düzeldi. Ben sonra temiz kurulum yaptım. Fakat o haliyle bile test ettiğim şekilde problem yaşamadım.

    Demem o ki 7 yıllık sistemde, antika driverlarla problem yaşamıyorum. Fakat her şeyi de kendi deneyimime göre ayarladım, özelliklerini vs. kapattım/açtım. Hata almıyor muyum? Alıyorum elbette. Mesela daha dün gece sistemi kapatıp yattım. Kapanma esnasında explorer hatası gelmiş kapanmamış. Sabah anca gördüm, bütün gece açık kalmış. Ama düzeltilecek bir hata olduğunu biliyorum. Basit bir hata çünkü. 

    Şunu unutmamak lazım. Bu sistem milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak test ediliyor. Hataları bildirenler sayesinde de hızlı çözümler geliyor. Sistem çıkalı 15 gün olmadı. MS'nin en başta problemler yaşadığı zaten biliniyor. Fakat bu hiç düzelmeyecek anlamına gelmiyor ki? Milyonlarca dolar ve iş süresi ayrılmış sisteme çoğunluğu kendi hatalarından kaynaklanan deneyimle methiye düzmek çok anlamlı bir hareket değil. 

    Yıllarca 7 kullanmış biri olarak 10 olmuş diyorum. Ama daha katedecek şeyler var. İlk çıktığında 7 de o kadar stabil bir sistem değildi. 8.1 sonrası saçma devrimsel hareketlerle 7 sadeliğini birleştirmeleri bence çok iyi olmuş.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2008
    Erkek

    arkadaşlar bundan sonra yine win10 rezerve etme şansımız var mı ? elimde rezervesi olamayan xp ve win 7 olan cihazlar var bunlara da orjinal win 10 yükleyebilirmiyim ?


    devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2009
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

    valla developer sürümü ilk çıktığından beri kullanıyorum şuanda ent. sürümünü kurdum netten indirip windows7 8 8.1 yanında halt etmiş hızı görselliği ve kullanışlılığı daha iyi. daha masaüstünü görmeden tüm driverları çekip kuruyor sistemine. yılların internet explorer ı gitti edge geldi diğerine göre daha iyi şimdilik. sen şimdi o kadar kötülemişsinde bence microsofta bok atmamak lazım bi hatayı kendinde ara. kaldıki özellik olarak multi desktop bi yerlerde hala gizli yakında oda çıkacak. sesle komut sistemide geliştiriliyor şuanlık. herşeyi geçtim visual studio 2015 de gayet güzel çalışıyor. bi üstad dosyayı 2 snde siliyor diyor ama benim pc milisaniyede siliyor

    gizli değil hocam, mevcut. Win + TAB yaparsan görürsün.


    Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
Toplam Hit: 3101 Toplam Mesaj: 23
vs windows 10 windows7