Gizemcilere Satılık Kitaplar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2009
    Erkek
    Arkadaşlar Tahribat'ta bu UFO, komplo teorisi, cin, ruh, telepati, aura vb parapsikolojik, gizemli konulara meraklı arkadaşlar var galiba. Ben de zamanında çok ilgiliydim bu konulara, bir sürü kitap almıştım. Şimdi de bu kitaplarımı satmak istiyorum, konuyu buradan açıp tanıtmaya başlıyorum kitaplarımı. İndirimleri de Kitapyurdu.com fiyatları üzerinden yaptığıma dikkatinizi çekerim :D


    Richard Webster - Yeni Başlayanlar İçin Aura Okuma



     Aura hissetmeyi, görmeyi, okumayı, dengelemeyi ve kontrol etmeyi, çakralarınızı açmayı ve güçlendirmeyi öğrenebileceğiniz, aura ve enerji noktaları üzerine bulabileceğiniz en kapsamlı kitaplardan biri. Altını çizdiğim sayfalar falan olduğu için bu kitaba 3 TL değer biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 5,60 TL)

    Arielle Ford - Mistik Ruhlara Sıcak Çikolata 1



    Melekler, mucizeler ve mucizevi şifalar üzerine yaşanmış 101 öykünün bulunduğu bu kaliteli basım, hiç yıpranmamış kitaba 4 TL fiyat biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 5,60 TL)


     

    Aydoğan Vatandaş - HAARP (Kıyamet Teknolojisi)



     17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi ABD'nin yaptığı suni bir deprem mi? ABD ordusu tarafından Alaska'da konuşlandırılan HAARP projesi nedir? Nicola Tesla'nın araştırmalarıyla bu projenin ilgisi nedir? Projenin amaçları ve etkileri nelerdir? ABD gerçekten depremler ve suni iklim değişiklikleri yaratabilecek bir güce sahip mi? İşte bu kitapta tüm bu sorulara kanıtlarıyla beraber cevap bulabilirsiniz. Az yıpranmış, orta kalite kağıda basım bu kitaba 3 TL fiyat biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 5,63 TL)



    Aydoğan Vatandaş - AGARTA (Elektromanyetik Savaş Başladı)



    Elektromanyetik dalgaların askeri projelerde kullanımı nedir? Bu dalgalar, iklimleri değiştirip volkanları tetikleyebilen ekolojik silahların yapımında kullanılabilir mi? Nicola Tesla'nın gizlenen araştırmalarıyla başlayan AGARTHA projesi nedir? Aydoğan Vatandaş bu kitabında da bu soruların cevabını veriyor. Gelecekteki savaşlar üzerine ciddi ciddi düşündüren bu süper kitaba 5 TL değer biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 8,45 TL)



    Dr. Kazuo Murakami - Genetik Zeka (Yaşamın İlahi Sırları)



    Atalarınızdan ve ebeveynlerinizden aldığınız genlerin kaderinizi belirleyeceğini kim söylemiş?! DR. Kazuo Murakami zihinsel mekanizmalarımızı kullanarak bünyemizdeki olumlu genleri aktif hale getirebileceğimizi savunuyor. Beyninizi kullanarak, düşüncelerinizi odaklayarak genlerinizdeki güçleri açığa çıkarabileceğinizi ve hatta fizyolojinizi değiştirebileceğinizi bilimsel olarak kanıtlayan bu kitaba 4 TL fiyat biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 7 TL)



    Mark Smith - 60 Saniyede Aura Görmek



     Auranız, ruhunuzun fiziksel bir aynasıdır. Artık auranızı nasıl göreceğinizi 10 adımda öğrenebileceksiniz. Bunu yapabilmek için metafizik bir entelektüel birikime ya da mistik bir yönelişe ihtiyacınız yoktur. Bu, başkalarının auralarını görmek kadar kolay olacaktır. Böylece ruhsal gelişiminizin seviyelerini öğrenebilecek, sağlığınızın ya da psikolojik durumunuzu keşfedebilceksiniz. Farklı ortamlara girdiğinizde karşınızdaki kişilerin auralarını görerek iletişiminizin hangi boyutlarda seyrettiğini fark edeceksiniz. Duruşunuzun ve görünüşünüzün başkalarını nasıl etkilediğini, konuşmalardan insanların nasıl etkilendiğini, sezgilerinizin gittikçe artan bir güçle yaşamınıza nasıl aktığını yavaş yavaş anlayacaksınız. "Aura görmek" üzerine gayet doyurucu bir kaynak olan bu kitaba 4 TL fiyat biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 7 TL)
     

    Louise Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi



    Kitap, küçücük bir sivilceden, kansere kadar birçok hastalığın nedenlerinin psikolojik olumsuzluklardan kaynaklandığını satır satır anlatıyor. Zaten adı üzerinde; Düşünce Gücüyle Tedavi. Kitap biraz kalitesiz basılmış ve yayınevinin kitabın sonuna eklediği Türkiye'deki düşünce gücüyle ilgili merkezlerin adresleri ve telefonlarının olduğu listeyi içeren sayfaları yırttığım için bu kitabı 2 TL'ye bırakıyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 11 TL)


     

    Kurt Allgeier - Nostradamus'tan Geleceğin Tarihi



    16. Yüzyıl Fransız kahini Nostradamus üzerine genel bilgileri, tutan kehanetlerini, tutması beklenen kehanetlerini ve kehanetlerinin tesadüfen bazı olaylara yakıştırılmış olma ihtimalini içeren bu cep kitabını 1.50 TL ye bırakırım. (Kitap Yurdu Fiyatı: 4,50 TL)


     

    Cem Çobanlı - Reenkarnasyon (Yaşama Yeniden Başlamanın Evrensel Yolu)



    Reenkarnasyon üzerine Türkiye'de bulabileceğiniz en kapsamlı kitaplardan biri. Rahat battığı için bu kitabın sayfalarının kenarlarını delgeçle delmişim :D Ön ve arka kapağında da birer delik var. Ama kitap okunabilirliğini kaybetmediği için almak isteyen olabileceğini düşünüyorum. Reenkarnasyon üzerine çok iyi bir kaynak çünkü. 1.50 TL'ye bırakıyorum bu güzel kitabı, kaçırmayın derim. (Kitap Yurdu Fiyatı: 5,60 TL)



     

    Dr. Armen Victorian - Beyin Kontrolü (İnsan Davranışının Manipülasyonu)



     

    Güçlü istihbarat örgütleri, insanlarin düsünce ve davranislarını kontol edebilmenin ve gerektiginde direnişlerini yok edebilmenin yollarını araştırıyorlar. İnsan bilincini kontrol edebilmek adına yürütülen deneyler, gizlice sürdürülen bir 'kirli iş' olarak uzun yıllardır yapılıyor. Telepati, beyin yikama, LSD, psiko-teknik, uzaktan izleme ve gelişmiş izleme teknolojisine milyonlarca dolar akıtılıyor. Bu deneyler için binlerce insan kobay olarak kullanıldılar, bedensel ve ruhsal olarak yaralandılar; fakat başlarına neler geldigini bir türlü çözemediler. Dr. Armen Victorian, başta Amerika ve Rusya olmak üzere, dünyanın güçlü istihbarat örgütlerinin bu konuda yaptıklari çalısmaları net bir biçimde ortaya koyan belgeleri biraraya getirdi. Bu eser, sıradan bir komplo teorisi üretme tuzağına düşmeden insan bilincini kontrol altina almaya çalisan 'sinsi, gizemli ve karanlık' bir dünyanin perdesini araliyor. Müthiş bir araştırmanın eseri olan bu kitaba 5 TL fiyat biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 8,10 TL)



     Zecharia Sitchin - Kozmik Tohum



    Uzay yolculuğu, genetik mühendislik, bilgisayar bilimi... Daha dün gibi yeni ve şaşırtıcı gelişmeler. Ancak gelin görün ki son derece ilginç kanıtlar bu ultramodern ilerlemelerin atalarımız tarafından binlerce yıl önce zaten bilindiğini gösteriyor. M.Ö. 3000 yıl kadar önce!!! Yazar bu kitapta çağımızda yeni keşfedilen teknolojik ve bilimsel şeylerin kadim halklar tarafından bilindiğini savunuyor ve bu fikrini güvenirilir kanıtlarla güçlendiriyor. Uzaylıların ziyaretleri arkeolojik kanıtlarla destekleniyor mu? Kadim halklar geleceğe dair bu bilgelikleri uzaylılardan mı öğrendiler? Bu ilgi çekici müthiş kitaba 6 TL fiyat biçiyorum, kaçırmayın! (Kitap Yurdu'nda tükenmiş, Diğer Sitelerde : 12 TL)



     

    Muammer Yüksel & Erhan Kızıltan - Nutuk'taki Gizli Hitabe



    Atamızın Nutuk'unda belli yerlerde tekrar eden kelimelerden, isimlerden ve sayılardan gizli bir hitabe mi çıkıyor? Yazarlara göre cevap; Evet. 19 sayısı ve Atatürk arasındaki bağlantı Nutuk'un içindeki gizli mesaj ile daha da güçleniyor. Atatürk'ün Nutuk içine zamanında rahatça söylenemeyecek bazı şeyleri sonraki nesillere aktarmak için gizli bir mesaj yerleştirmiş olabilir mi? Atatürk bu mesajında Türk Milleti'ni nelere, kimlere ve hangi ülkelere karşı uyarıyor? Bu soruların cevabını merak ediyorsanız bu kitabı okumalısınız. Kuran'ın Şifresi'nden yola çıkarak Ömer Çelakıl'ınkine benzer bir bilgisayar programı yazan yazarlarımızın yıllarca süren araştırmaları sonucu yazdıkları bu ilginç kitaba birkaç sayfasında altı çizili yerler olduğu için 4 TL fiyat biçiyorum. Kaçırmayın bu kitabı, çok ilginç bilgiler var içinde. (Kitap Yurdu Fiyatı: 8,75 TL)



     Nuran Uçkun Sarıkaya - Yüzümüzdeki Gizli Kodlar



    Kökeni Kadim Çin bilgeliğine dayanan eski bir gelenek; Yüzden karakter analizi yapmak ve yüzümüze adeta kodlanmış geleceğimizle ilgili ipuçlarına ulaşmak... Avrupa'da Fizyonomi adıyla, Anadolu'da da Sufiler tarafından İlm-i Sima adı altında kullanılmış ve üzerine birçok eser yazılmıştır. Bir iş toplantısında karşınızdakileri tahlil etmek için veya kendinize uygun bir sevgili, arkadaş seçmek için uygulayabileceğiniz binlerce yıldır kullanılmanın güvenilirliğini taşıyan bu teknikler bütününü öğrenmek için bu kitabı okumalısınız. Türkiye'de fizyonomi (İl-i Sima) üzerine bulabileceğiniz en kapsamlı kaynak arkadaşlar. Hiç yıpratmadan okudum, sadece ilk sayfasında kitaptan aldığım notlar var o kadar. Bu kitaba da 6 TL fiyat biçiyorum. Kitap Yurdu Fiyatı: 10 TL)



    Ali Bektan - Atatürk ve Parapsikoloji



     

    Atatürk'ün askeri ve siyasi dehasının sadece ileri görüşlülükle açıklanamayacak örneklerinden hareketle 18 yıllık bir araştırma sonucu Gazeteci Ali Bektan bu müthiş kitabı yazmış. Gerçekten Atatürk parapsikolojik yeteneklere sahip miydi? Türk Milleti'ne kurtarıcı olarak yollanmış olabilir miydi? Kitap, tüm bu sorulara birçok kaynaktan sağlam kanıtlarla cevap veriyor. 18 yıllık araştırma bir hiç uğruna olamaz diyorum ve 4 TL fiyat biçiyorum bu kitaba. Talip çıkmazsa bu kitaba şaşarım. (Kitap Yurdu Fiyatı: 8 TL)



     Nusret S. Yılmaz - Telepati



     Kapınız çaldığında kimin geldiğini bildiğiniz oldu mu? Tam birisini düşündüğünüz anda düşündüğünüz kişinin sizi telefonla aradığı oldu mu? Bir arkadaşınızla yolda sessizce yürürken, arkadaşınız sanki sizin düşüncelerinizi okumuş gibi söze başladı mı?Günlük yaşam içerisinde bu tipten olayları az ya da çok hepimiz yaşarız ancak bunları bazen rastlantı diye geçiştirir bazen de şaşırıp kalırız. Bunlar, genellikle farkında olmadığımız basit telepatik etkileşimler sonucu ortaya çıkmış olaylardır. 20. yüzyılın başından bu yana dünyanın birçok ülkesinde telepati üzerine deneyler yapılmıştır. hatta bu deneyler arasında askeri istihbarat amaçlı olanları bile vardır. Bu kitapta telepati üzerine yapılmış belli başlı araştırmaları ve deneyler çeşitli kaynaklardan derlenmiş açıklamalarla bulabileceksiniz. Ayrıca telepati yeteneğinizi nasıl güçlendirebileceğinizi de bu kitaptan öğrenebilirsiniz! Telepati üzerine bulabileceğiniz en güzel Türkçe kaynaklardan olan bu kitap tarafımdan çok titiz bir şekilde kullanılmıştır, 5 TL fiyat biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 8,87 TL)



    Rudolf Steiner - Gizli Bilim (Duyuüstü Davranışlar Nasıl Kazanılır?)



     

    Çağdaş Metafizik felsefesinde Avrupa'nın en önemli kaynaklarını yazmış olan Rudolf Steiner(1861-1925) bu kitabında doğaüstü davranışlar kazanmak ve metafizik alemlerle iletişim kurmak için hangi ruhsal evrim aşamalarından nasıl geçileceğini anlatıyor. Metafizik olaylar ve parapsikolojik yetenekler üzerine bu çok ciddi kitabı bu işlere meraklı olan herkes okumalı. Okunmasını istediğim için sadece 3 TL fiyat biçiyorum bu kitaba! (Kitap Yurdu Fiyatı: 7,80 TL)



     

    Ali Bektan - Amerika'nın Uzay Sırları



    ABD'nin İkinci Dünya Savaşı'nda Alman UFO'larını ele geçirmeleri. Amerika üzerinde görülen UFO'ların tarihçesi. ABD'li bilim adamlarının İslam alimlerinin kitapların incelemeye başlaması. Uzayda hayatın varlığına dair kesin deliller. Eski Babil'de Uzay gemileri. ABD'nin Irak'a girmesinin en büyük nedeni. Türkleri ziyaret eden Uzaylılar. Mars'taki kubbeli binanın resmi NASA'dan medyaya sızdı. Dünyanın esrarengiz uydusu Ay. İslam kaynaklarında UFOlar ve uzaylılar. Ay'daki uzun sivri minareler.Ay dünyanın uydusu değilken ne idi? Ay'da meydana gelen esrarengiz olayların açıklanması. Apollo uçuşları sırasında astronotların başına gelen esrarengiz ve gizli olaylar. Gobi Çölü'nde saklanan sırlar nedir? İşte bunlar kitaptan bazı başlıklar. Bunları ve daha fazlasını 18 yıllık araştırma sonucu Atatürk ve Parapsikoloji kitabını yazan Gazeteci Ali Bektan'ın bu kitabında bulabilirsiniz. Bu dolu dolu kitaba 4 TL değer biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 7 TL)



    Cevat Topkara - Büyü Tutar Cin Çarpar



     

    Cin nedir? Büyü nedir? Büyünün kökeni nedir? Havas İlmi nedir? Cinciler kimlerdir? Nasıl cinci olurlar? Cinlerle iletişim için kullandıkları yöntemler nelerdir? İnsanlar neden cincilere giderler? Cinci bozuntusu şarlatanlar insanları nasıl kandırırlar? Kitap tüm bu sorulara cevap veriyor. Metafizik olaylarda özellikle cinleri merak ediyorsanız tam size göre bir kitap. 4 TL fiyat biçiyorum. (Kitap Yurdu Fiyatı: 8,40 TL)

     

    İşte arkadaşlar kitaplar bunlar. 18 tane... En az 4 kitaplık gruplar halinde satmayı düşünüyorum. 4 kitaptan fazla alımlarda indirim konuşabiliriz. Burada kim hangi kitapları alıyor falan kararlaştırırız sonra Sahibinden.com'da grup grup satışa açarım, GeT sistemiyle de alış-verişi yaparız. Yalnız kargo parası sizden çünkü dikkat ettiyseniz indirimleri kitapların piyasa fiyatı üzerinden değil kitapyurdu.com fiyatları üzerinden yaptım. Neyse haydi hayırlısı...

    NOT: Kitapların hepsi 69 TL ediyor ama tümünü birden almak isteyen bir güzel arkadaş olursa 50 TL'ye veririm 18 kitabı da :D


    Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2007
    Erkek

    Ben Ben Hepsini alırım hangi ildesin?

     

    Edit:Okuduktan Sonra bende ne değişiklikler olucak yada insanlara bakışımda bi + olucak mı ? 

    Edit2: Aydoğan Vatandaş - HAARP (Kıyamet Teknolojisi)
    Aydoğan Vatandaş - AGARTA (Elektromanyetik Savaş Başladı)
    Muammer Yüksel & Erhan Kızıltan - Nutuk'taki Gizli Hitabe
    Nuran Uçkun Sarıkaya - Yüzümüzdeki Gizli Kodlar
    Ali Bektan - Atatürk ve Parapsikoloji
    Ali Bektan - Amerika'nın Uzay Sırları

    Bu Kitaplar Hariç Ne kadar ?? 


    !!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2009
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ben Ben Hepsini alırım hangi ildesin?

    Edit Okuduktan Sonra bende ne değişiklikler olucak yada insanlara bakışımda bi + olucak mı ? 


    -----------------------------
    Ankara'dayım. Hocam şöyle diyeyim ben artık bu kitaplardaki parapsikolojik şeylere inanmıyorum materyalistim. Yalnız çok iyi genelkültür oldu diyeyim en azından. Okuduğuma hiç pişman değilim yani. Aydoğan Vatandaş'ın, Ali Bektan'ın kitapları özellikle süperdi.

    Ama sen inanıyorsan parapsikolojik şeylere falan diğer kitaplar da yaşama bakışını değiştirir, zamanında beni çok etkilemişti bu kitaplar çünkü.

    Edit2: Aydoğan Vatandaş - HAARP (Kıyamet Teknolojisi)
    Aydoğan Vatandaş - AGARTA (Elektromanyetik Savaş Başladı)
    Muammer Yüksel & Erhan Kızıltan - Nutuk'taki Gizli Hitabe
    Nuran Uçkun Sarıkaya - Yüzümüzdeki Gizli Kodlar
    Ali Bektan - Atatürk ve Parapsikoloji
    Ali Bektan - Amerika'nın Uzay Sırları
     Hariç 43 TL ediyor 5 TL indirim yapayım, 38 TL'ye olur.


    Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2007
    Erkek
    Neyse hocam sağol

    !!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2009
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------
    Neyse hocam sağol
    -----------------------------
    Vaz mı geçtin? Niye?

    Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2007
    Erkek

    18 Kitap Süper 50 Lira Biraz tuzlu Neden dicek olursan daha yeni bir sürü kitap aldırdım fantastik bilim kurgu Yaklaşık 100-120 Lira para harcadım

     18 Kitap Tek seferde 50 Lira + kargo Bide kitaplar Yıpranmışmı Nasıl ? + Fiyatın düşmesini beklicem :D

     

    Sayfa Bilgilerini bende istiyorum :R 


    !!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2008
    Erkek

     - -- - Mark Smith - 60 Saniyede Aura Görmek - - -

    hocam bu kitap nasıldır işe yarar mı ? bi arkadaş ortamında falan sezilerimi iyi yönde kullanabilir miyim tamamını okudugumda ayrıca içimdeki ses ile durugörümün sesini ayırt edebilcek seviyeye gelir miyim? artı içinde zararını görebileceğim çok fazla odak isteyen pratikler var mı ? varsa bunları mutlaka söylersen sevinirim.

    ve kaç sayfa?

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2009
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------

    18 Kitap Süper 50 Lira Biraz tuzlu Neden dicek olursan daha yeni bir sürü kitap aldırdım fantastik bilim kurgu Yaklaşık 100-120 Lira para harcadım

     18 Kitap Tek seferde 50 Lira + kargo Bide kitaplar Yıpranmışmı Nasıl ? + Fiyatın düşmesini beklicem :D


    -----------------------------
    Hocam fiyatın düşmesini hiç bekleme bence çünkü yeterince indirim yaptığımı düşünüyorum. :D

    kitaplarda yıpranma varsa belirtiyorum ve fiyatını düşürüyorum zaten, mesela Reenkarnasyon adlı kitabın tüm sayfalarının kenarlarını delgeçle delmişim zamanında ama okunabilirliğinde bir sorun yok kitabın.

    18 kitap için de 50 TL çok iyi bence, dışarıdan 4-5 kitap aldın mı 50 TL tutabilirken hem de...


    Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2009
    Erkek
    RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

     - -- - Mark Smith - 60 Saniyede Aura Görmek - - -

    hocam bu kitap nasıldır işe yarar mı ? bi arkadaş ortamında falan sezilerimi iyi yönde kullanabilir miyim tamamını okudugumda ayrıca içimdeki ses ile durugörümün sesini ayırt edebilcek seviyeye gelir miyim? artı içinde zararını görebileceğim çok fazla odak isteyen pratikler var mı ? varsa bunları mutlaka söylersen sevinirim.

    ve kaç sayfa?


    -----------------------------
    Yok ya zarar görecek bir şey yok, önce düz beyaz duvar önünde ayna karşısına oturup bazı tekniklerle kenbdi üzerinde çalışıyorsun falan. Aura üzerine temel bilgileri veren çok güzel bir kitap. 163 sayfa. Ama seziler, durugörü falan hakkında yardımı olur mu bilemem. Kendinin ve karşındakinin aurasını çok rahat görebilirsin ama.

    Aura görebiliyor musun bu kitabı okuduktan sonra, evet görüyorsun. O kadarını söyleyebilirim. Yararlı ve yeterli bir kitap.


    Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2008
    Erkek

    VIGILANTE bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yok ya zarar görecek bir şey yok, önce düz beyaz duvar önünde ayna karşısına oturup bazı tekniklerle kenbdi üzerinde çalışıyorsun falan. Aura üzerine temel bilgileri veren çok güzel bir kitap. 163 sayfa. Ama seziler, durugörü falan hakkında yardımı olur mu bilemem. Kendinin ve karşındakinin aurasını çok rahat görebilirsin ama.

    Aura görebiliyor musun bu kitabı okuduktan sonra, evet görüyorsun. O kadarını söyleyebilirim. Yararlı ve yeterli bir kitap.


    -----------------------------

    istanbulda oturuyorum. sen neredesin? kargo ücreti ne kadar olur.. ödemeyi hesap numarana yapsam sen bana kargoyu alıcı ödemeli olarak göndersen olur mu? kardeşim 2 tane kitap almak istiyorum  desem ille de en az 4 mü diyeceksin?

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2009
    Erkek
    RootB bunu yazdı:
    -----------------------------
    VIGILANTE bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yok ya zarar görecek bir şey yok, önce düz beyaz duvar önünde ayna karşısına oturup bazı tekniklerle kenbdi üzerinde çalışıyorsun falan. Aura üzerine temel bilgileri veren çok güzel bir kitap. 163 sayfa. Ama seziler, durugörü falan hakkında yardımı olur mu bilemem. Kendinin ve karşındakinin aurasını çok rahat görebilirsin ama.

    Aura görebiliyor musun bu kitabı okuduktan sonra, evet görüyorsun. O kadarını söyleyebilirim. Yararlı ve yeterli bir kitap.


    -----------------------------

    istanbulda oturuyorum. sen neredesin? kargo ücreti ne kadar olur.. ödemeyi hesap numarana yapsam sen bana kargoyu alıcı ödemeli olarak göndersen olur mu? kardeşim 2 tane kitap almak istiyorum  desem ille de en az 4 mü diyeceksin?


    -----------------------------
    Kargo ücreti ne olur inan hiç bilmiyorum. Ankara'dayım ben. Olur yollarım da 2 kitap daha seçsen olmaz mı ya? Çünkü herkes 2-3 kitap söylese ortalık karışacak kim hangisi alacak şaşırıcam. Yine de "Yok sadece 2 tane istiyorum başka almam" diyorsan ok parayı yatırırsın yollarım kitapları.

    Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
Toplam Hit: 12981 Toplam Mesaj: 42