Gizemcilere Satılık Kitaplar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------
    VIGILANTE bunu yazdı:

O kadarda veremicem artk düşmesini beklicez :D 

Ya anlıyorum kargo parası sıkıyor seni de ama ben de bu kadar indirm yaptım, 5 liranın hesabını yapma yani :)

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    VIGILANTE bunu yazdı:
    Mr_Dark bunu yazdı:
    VIGILANTE bunu yazdı:

O kadarda veremicem artk düşmesini beklicez :D 

Ya anlıyorum kargo parası sıkıyor seni de ama ben de bu kadar indirm yaptım, 5 liranın hesabını yapma yani :)

Açık pazar hocam bu gün kadıköye gittim kitap lar 1-4 arası Ki benim derdim sadece okumak :D 

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Cevat Topkara - Büyü Tutar Cin Çarpar

Arielle Ford - Mistik Ruhlara Sıcak Çikolata 1

Aydoğan Vatandaş - HAARP (Kıyamet Teknolojisi)

Aydoğan Vatandaş - AGARTA (Elektromanyetik Savaş Başladı)

Dr. Armen Victorian - Beyin Kontrolü (İnsan Davranışının Manipülasyonu)

Nusret S. Yılmaz - Telepati

Ali Bektan - Amerika'nın Uzay Sırları

harcici diğerlerini alabilirim eğer alınmadıysa...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Yıllarca anlattılar,kaşık büküyom,karı kızın eteğini kaldırıyom,zihin okuyom,havada uçuyom vs,bir çok insan inandı denmeye kalktı,yaptıklarını iddaa ettiler,uri galler çıktı demir büktü veli çıktı takla attı ama bunların içinden bir baba yiğitte çıkıp iddaa ettiği yeteneklerini laboratuvar ortamında kanıtlayamadı.Bir çok profesör bunu laboratuvar ortamında kanıtlayanlara bir milyon dolar gibi büyük ödüller vadetti fakat çıkan,yapan olmadı.Bu yolda ne koç yiğitler heba oldu da ipleyen olmadı.

Herhalde bu yeteneğe sahip olanlar bunları,arkadaş ortamında anlatmak üzere kullanmaktan mazoşik zevkler alıyor olmalılar ki gidip kanıtlayıp parayı vurmayı,çıkıp peygamberliklerini ilan etmeyi,kendi dinleri kurmayı ardından ülkelerini ve o ülkerinde hayatlarının sonuna kadar zevk-i sefa içinde yaşamayı reddediyorlar.

Adam yazmış koca koca harflerle "ZİHİN OKUMA" vay vay vay isme bak isme hey yavrum benim be.Yalanın dik alası ulan bir kere zihin okuyan adam şu dünyada neler yapmaz.O kadar çok geniş imkan varken,yapılacak en son şey hakkında kitap yazmak olur.Telifli melifli satın alsınlar para kazanayım demez herhalde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

Yıllarca anlattılar,kaşık büküyom,karı kızın eteğini kaldırıyom,zihin okuyom,havada uçuyom vs,bir çok insan inandı denmeye kalktı,yaptıklarını iddaa ettiler,uri galler çıktı demir büktü veli çıktı takla attı ama bunların içinden bir baba yiğitte çıkıp iddaa ettiği yeteneklerini laboratuvar ortamında kanıtlayamadı.Bir çok profesör bunu laboratuvar ortamında kanıtlayanlara bir milyon dolar gibi büyük ödüller vadetti fakat çıkan,yapan olmadı.Bu yolda ne koç yiğitler heba oldu da ipleyen olmadı.

Herhalde bu yeteneğe sahip olanlar bunları,arkadaş ortamında anlatmak üzere kullanmaktan mazoşik zevkler alıyor olmalılar ki gidip kanıtlayıp parayı vurmayı,çıkıp peygamberliklerini ilan etmeyi,kendi dinleri kurmayı ardından ülkelerini ve o ülkerinde hayatlarının sonuna kadar zevk-i sefa içinde yaşamayı reddediyorlar.

Adam yazmış koca koca harflerle "ZİHİN OKUMA" vay vay vay isme bak isme hey yavrum benim be.Yalanın dik alası ulan bir kere zihin okuyan adam şu dünyada neler yapmaz.O kadar çok geniş imkan varken,yapılacak en son şey hakkında kitap yazmak olur.Telifli melifli satın alsınlar para kazanayım demez herhalde.

hocam sadece sana 1 kitap öneriyorum oda v.nusret yılmaz telepati kitabı :D arkadaştan alıp okuyabilirsin içinde yeterince bilimsel deney var.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

Arielle Ford - Mistik Ruhlara Sıcak Çikolata 1

Aydoğan Vatandaş - HAARP (Kıyamet Teknolojisi)

Aydoğan Vatandaş - AGARTA (Elektromanyetik Savaş Başladı)

Dr. Armen Victorian - Beyin Kontrolü (İnsan Davranışının Manipülasyonu)

Nusret S. Yılmaz - Telepati

Ali Bektan - Amerika'nın Uzay Sırları

harcici diğerlerini alabilirim eğer alınmadıysa...

39 TL ediyor, 35 TL'ye veririm. Hangi şehirdesin? Kargoyla mı alırsın yoksa Ankara'da elden verebileceğim eşin dostun tanıdığın akraban falan var mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hepsini alıyorum.

Ankara'dayım elden teslim alabilirim.

İstersen yarın akşam falan buluşabiliriz.

İtina ile evinden alabilirim kitapları.

Ya da istediğin yerde buluşabiliriz. 

Hatta buluştuğumuz yerden seni evine de bırakabilirim :)))

Ulaş bana PM den. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

Hepsini alıyorum.

Ankara'dayım elden teslim alabilirim.

İstersen yarın akşam falan buluşabiliriz.

İtina ile evinden alabilirim kitapları.

Ya da istediğin yerde buluşabiliriz. 

Hatta buluştuğumuz yerden seni evine de bırakabilirim :)))

Ulaş bana PM den. 

önce ben geldim lan kaybol :D

şaka bir yana musket sen al bende senden alıyım hatta almak için bizzat ankaraya gelirim :D

yada ben ödeyim ücretini sen kitapları al okuyunca bana gönder yap işte bişeyler sonuçta bende kalsında :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Kitaplar satılmadıysa hepsine talibim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar uzun zaman önce açtığığm bu konuda anlaştığımız arkadaşlar falan oldu ama benim sağlık sorunlarımdan dolayı buluşamadık bir türlü. Şimdi ilgilenen varsa konuyla bir yol bulalım yapalım alışverişi. Alacak kişi Ankara içinden olursa iyi olur çünkü kargo ödemem ben yeterince indirim yaptığımı düşünüyorum. Alış-verişi de babamla falan yapmanız lazım yine benim sağlık problemlerim yüzünden.

DUYURULUR

Toplam Hit: 13698 Toplam Mesaj: 42