folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Gizlenmiş Resim Nasıl Yapılır? (Ps Ders 1)

Gizlenmiş Resim Nasıl Yapılır? (Ps Ders 1)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    tugrul baba yaptıgın ders güzelde fill tekniğini öğrendim ya o yeter :D bi çok derdime deva olacak saolsın baba :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Güzel çalışma Tuğrulbaba bu arada ogame eksik olmuyor gördüğüm kadarıyla :))

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    ----------------------------- TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

ya ben ders biçiminde hazırladığım için çokta dikkate alıp böyle aşırı aşırı hassas çalışmadım açıkçası. Ana hatlarını anlatabilmek adına yaptım bişeyler geçtim. Ha çalışmayı benimseyip geliştirirsiniz hatta daha iyisini yaparsınız sevinirim valla. Benim maksat muhabbet olsun heveslilerine bir nebze bilgi verebilmek.

Çünkü vakti zmanında bu sitede "benden daha iyi ps kullanan gelsin alnını karışlarım" diyen zübükler bir tane ders koyamamıştır şuraya. Ben onlara çok kızdım. Hiç bir zaman ps de çok iyiyim demedim yine demem benden fersah fersah önde olan arkadaşlar var sadece paylaşım ortamı yaratayım diyerek böyle bir şey hazırladım. Yoksa tam tersini yapıp milleti eleştirip "şu olmamış bunu beğenmedim" gibi ahkam kesipte paylaşım adına bir sik koymayan yahudi zihniyetlerinden hiç farkım kalmaz. Hani "açık kaynak kodu" gelişim ve paylaşım için iyidir ya, o hesap yaptığım bir şeyi öğrendiğim bir yeniliği paylaşarak 1 kişi de olsa faydalı olmak adına burada yayınlamak gereği hissettim.

Abi SS lerini de PS de duzenleyip min yer kaplıyacak hale getırır ve notları da onun ustune yazıp bı dokuman halıne getırırsen bende bıraz destek cıkarım ufak bi tbt ps dokuman arsıvı olustururuz...

Tamam musketim bugun bi ara düzenleyim ben yine buraya koyarım sen gerekeni yaparsın.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Güzel açıklamıssın, paylaşım için sağol hocam...

.
Toplam Hit: 3418 Toplam Mesaj: 15