Gizli Kamera
-
s.a
arkadaşlar bi tanıdğım çocuğunun odasına gizli kamera yerleştirmek istiyo şimdi nedenii de soracaksınız çocuk int cafeden çıkımıyo psikoloğa götürecekler odasına cam koyalım dedim ama cam kablosuz olcak bide pc her zaman kayıt altında olacak yani belli zamanlarda kayıt yapmıcak dewamlı yardımcı olcak ark şimdiden tsk
bide konu yanlışyerdeyse taşımasını bilmiyorum bieln ark yardımcı olur
selametle -
o program forumda var ara
-
aradığın şey wireless li hareket sensörlü kamera
sadece hareket olunca devreye girer nerden bulursun bilmiyom ama babam mimar banka yaparken güvenlik katoloğunda görmüştüm
-
pek inandirici gelmedi ama nese..
-
ya sensöre gerek yok o program sensör gibi çalıştırıyo camı bütün camlara uyumlu ya ertan yada yargıç koymuştu a.q siteye program koyarlar bakmazsınız sonra böyle ararsınız bende var CD çantamda evde yoksa koyardım
-
çocuk internet cafeden çıkmıyor demişsin, bu çocuğun ailesi gizli kamera taktırabiliyorda, çocuğa bir bilgisayar alamıyormu, sanırım çocuğun odasında bilgisayar var internetden çıkmıyo demek istedin...
kamera takıp çocuğun 31 görüntülerinimi izleyecekler, odanın içinde ailesinden gizli ne yapıyor olabilirki esrar içiyor olsa odada yapmaz onu arkadaş çevresiyle birlikte dışarda yapar...
çocuğun psikolojisi bozuk diye odasına gizli kamera yerleştirip özel hayatına girmek ne kadar doğru tartışılır... -
nedenii de soracaksınız çocuk int cafeden çıkımıyo ...pek inandırıcı deil hakketen :))
-
aslında bende buna benzer bişey soracam.webcamdan video kaydı yapılabilir mi?oyle bi program var mı?yardımcı olursanız sevinirim...
-
mitnickkevin haklı :) +1
-
Bak ucuz olsun diyosan buyrun Türk işi proje :)
Fotoselli lambalar var bak,bulabilirsen tek o sensörü al bulamazsan lambayla al :D zaten 30 milyon 40 milyon bişe ;) bide webcam al.Daha sonra onları kablolarla bağlıyıp ayarlıcaksın,hareket yakaladıı anda kayda girer ;) dayımla alarm yapmıştık biz,fotoseli istediğin zaman açıyosun(genelde akşamları açıyor alarm olduğu için) daha sonra önünde hareket oldumu alarm çalmaya başlıyo.Ay nı sistemi webcam içinde uygulayabilirsiniz sanırım :) size şuna mal olur;
Bi adet pc(geniş boyutlu hddsi olacak)
PC sürekli çalışacağı için elektrik faturasını ödicek para :D
Webcam(20 ytlden başlıyo,30-40 ytllikler ideal)
Fotoselli lamba(olsun varsın 40 ytl)
Kabloydu falan ıvır kıvır şeyler
Elektronikten anlayan biri
Kameranın kaydetmesi için en az bir adet çocuk :D
Projeyi verdim ama bence asla yapmayın böyle bişey!Düşünsene onu anne babası seyredecek,çocuk ev boş deyip asılsa oda kaydedilcek :D sen düşün olcakları!Kesinlikle tavsiye etmiyorum!Bu arada mitnickkevin abimin mesajını yeni gördüm katılıyorum yani :( -
http://www.gizlikamera.net/
Toplam Hit: 6118 Toplam Mesaj: 24