Gizli Kamera
-
www.hobim.net
-
o barnak kameralarla baya baya bu iş yapılır da hakkatten çocuğa ve ailesine yazık çok manyak yıpranıır bencede ( barnak kamerayı takıp tv den izleye bilirler filim gibi ama işte ruhen yazık olurlar ) camra ya gerenk yok aslında pc de ne yaptığını merak ediyolarsa ona verecekleri parayla bi kelogger yazdırsınlar ya da av leri kaldırsınlar pc den beleşlerini kursunlar olay bu kadar basit
-
bak abi ben kamera güvenlik tesisatı yaspan bi firmada çalışıyorum neyse dediğin cidden ucuz yollu bişey yok (ne kadar profesyonel olduğuna bağlı) neyse adamın web kamerası varsa gizlemeye gerek yok koysunlar pc önüne ben geçenlerde web camı İP kameraya çeviren program diye bişey duymuştum adını bilmiyorum yüklesinler aktif etsinler netten istedikleri saat izlesinler aman kayıt olayını bilemem ve İP ninde statik olması gerekir neyse daha profesyoneli oda lambası şeklinde kameralar var alsınlar gecwe lambası diye taksınlar bi pc ye kart alıp kaydedip izlesinler baktın çocuk çok keriz (yanlış anlama farz-ı misal keriz dedim neyse )aileninde parası çoksa gvenlik kamerası diye bi tane oadya taksınlar ama bu ihtimalin olcağını sanmıyorum ama ilk dediğim güzel bi fikir İP kamerası olan be onu tavsiye ederim kolay gelsin
Toplam Hit: 6331 Toplam Mesaj: 24