G.Kdmun Telekomu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek

Evde Kotalı Adsl var Ofiste Kotasız . İkiside 1024  ve ikisinede tek bilgisayar baglı ag yok ! Evdeki 90 la indiriyor Ofisteki kan aglıyor amk ! 10 / 5 i bile görüyor,

Amk Dial-up zamanlarını hatırlayıp nostaji yapsamda çileden cıkıyorum bazen Bu TT.net e Nerem girsin bilmiyorum ! 

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hoca telekomun müşteri hizmetlerine mesaj at ilgilenirler senin hattı falan kontrol ederler. hemen öyle telekoma arkadan sövüp olmuyor :) gıybet etmekle olmuyor bu iş anladın sen onu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek
    Hee ara hajım telefonu bilmiyorsanda sana sölim 0212 444 0 375 ben cok aradım ! 30 dk'nın sonunda sana bir DNS veriyorlar da telefon faturam o yüzden adsl faturamın iki katı geliyor hem bide orda güzel bir müzik çalıyor. Müşteri hizmetleri yetkilelerimiz diger müşterilerimize hizmet veriyor lütfen bekleyin diyor !  bir kadın arada. Her canım sıkıldıgında arayıp Dinliyorum o müzigi, Ve onları saygıyla anıyorum , SENDE ANLADIN ONU

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

euheuhe (: aynen bende öyle 5 dk dan sonra anmaya başlıyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    öyle demeyin lan :D 29.09.07 saat 09:00 dan beri süper fest indiriyom lan 10 yıldır görmediğim hızı görüyorum :D

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    hocam söv sonuna kadar haklısın bende aqw bunların.Millet bedava girio yutdışında biz ebesinin a.ı kadar para verioz genede hizmet = 0

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkTelekom
    TurkTelekom's avatar
    Erkek

Gençler Efendi Olalım niye küfür edip duruyonuz a.k saygılı olun biraz saygılı ne yapsak yaranamıyoz

türk telekoma küfredenlere kafam girsin

vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!vatandaşa kafam girsin !!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

bu bot olayı mütiş :D

maaasebeci....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    abi bu nedir yav çok yavaş, Masus kotayı doldurmuyom son 2 gün abanıyom aq telekomda son 2 gün erişim hızını yavaşlatıyo galiba 6.7'nin üzerine çıkmadı 1 gündür 100mb idiremedim. telekoma kafam girsin.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek
    TurkTelekom bunu yazdı:
    -----------------------------

Gençler Efendi Olalım niye küfür edip duruyonuz a.k saygılı olun biraz saygılı ne yapsak yaranamıyoz

türk telekoma küfredenlere kafam girsin

-----------------------------

Türk telekom yandaşlarınada Shrek'in kafası girsin !

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

:)) Sadece gülüyorum adamlar daha ne yapsın bu altyapıyla bu kadar..4k olursa hızlarda düşüş olur diyolardı, herkes 4k olsunda gerisini salla diyodu.Al şimdi internet yerlerde. Hem Fiberoptik alıp Telekoma verdinizde bağlamadılar mı ?

Toplam Hit: 2080 Toplam Mesaj: 14