GM Discovery Elite Geliyor
-
DH haberi inceledim baya güzel bir telefon olmuş. Türk bir marka olması ve böyle bir telefon yapmaları çok hoşuma gitti
Haberin detayları ;
GM Discovery ile fiyat/ performans kategorisinde liderliği ele geçiren General Mobile, gözünü yükseklere dikti. En hızlı Snapdragon 800 versiyonu, 3GB bellek, 16MP kamera, 5,5" Full HD ekran ile donatılan Elite, hem özellikleri hem de fiyatı ile çok konuşulacak.
Sık sorulan sorulara cevaplar;
Elite ne zaman piyasada olacak:
Şubat ayı içerisinde ilk partinin satışa çıkması ve etiketin 1199TL civarı olması bekleniyor.Elite Lite ne zaman piyasada olacak:
Henüz kesin bir tarih ve fiyat belirlenmiş değil.Discovery 2 ne zaman piyasada olacak:
Mart ayı içinde piyasada olması bekleniyor.Discovery Elite'in öne çıkan teknik özellikleri:
2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
3GB Sistem belleği / 32GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - GlonassDiscovery Elite Lite'ın öne çıkan teknik özellikleri:
2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
2GB Sistem belleği / 16GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - GlonassLink:http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/GM-Discovery-Elite-Hakkinda-Her-Sey-Ozel-Roportaj.htm -
Helal olsun gm yola devam :D
-

Ginoee Elife7.
-
Elixiron bunu yazdı
DH haberi inceledim baya güzel bir telefon olmuş. Türk bir marka olması ve böyle bir telefon yapmaları çok hoşuma gitti
Hacı abi sadece ithalatcı konumunda ve çinden getirdiği telefonlara marka basıyor bakınız:Casper gibi
-
Türk markası mı? :) Emin misiniz?
Edit: Amerikada kurulmuş Türk firmasıymış. İlginç. Yerli üretime ihtiyaç var. GM da bir yere kadar.
palakan229 tarafından 30/Oca/14 18:02 tarihinde düzenlenmiştir -
palakan229 bunu yazdı
Türk markası mı? :) Emin misiniz?
Edit: Amerikada kurulmuş Türk firmasıymış. İlginç. Yerli üretime ihtiyaç var. GM da bir yere kadar.
telefon 1199 tl civarı olacak . suan $530 dolara cinde felan satılıyor adam ucuza getirmiş türkiyeye hem ceosuda türk iyi biride bence adama helal olsu
http://www.andronova.net/2013/11/30/gionee-elife-e7-en-hizli-ve-guclu-android-telefonu-olma-yolunda/
"Telefon 2014′ün ilk çeyreğinde Çin’de satışa sunulaca. Fiyatlandırmaya gelince; 16GB depolama/2GB RAM 440 dolar, 3GB ve 32GB versiyonu 530 dolar, 32GB ve Snapdragon 800 MSM8974AC işlemcili versiyon ise 570 dolardan satışa sunulacak."
-
yok aga benim için 4inç üstü telefon "telefon" değildir.
-
Güzel telefonda taksit olayı bitti 1000 tl olsun hemen alayım :D nakit
-
baristbt bunu yazdı
yok aga benim için 4inç üstü telefon "telefon" değildir.
Aynen hocam zaten elim küçük 4.3 inçlik Xperia S elime tam oturuyor. değiştirecek olursam şu an alacağım tek telefon da Xperia Z1 Compact yada IPhone 5S. ama gerek var mı yok. 2-3 sene daha geçsin telefon artık uygulamalar için yetersiz olsun o zaman bakarız.
-
gm nin üst yöneticilerinden birinin röportajını izledim. gerçekten adamlar çalışıyor.
çin malının üstüne etiket vurmuyorlar sadece. mevcut telefonlardaki sorunların olmadığı telefonları inceliyip çalışıyorlar.
adam sorunları problemleri kabul ediyor. çoğu ceo nun yapmadığı bişey.
fiyatı gm disco 1 deki gibi tutarlarsa, piyasada baya hakim olacaklarını düşünüyorum.
-
Yazılım desteği iyi olsa çok satabilir bu telefon. En büyük sıkıntı yazılım bence.