Gmail Spam Mailler Hakkında
-
Ya elamanın birisi reklamlar001@gmail.com reklamlar002@gmail gibi binlerce mail almış paso spam mail atıyor.Mail reklamı hizmeti satıyor flan filan.Engelliyorum engelliyorum hep farklı maillerden geliyor.
O kadar aradım gmaile şikayet atabileceğim mail yollayabileceğim bir adres bulamadım.hepsi yardım forumları filan.
Eğer bulursanız beraber şikayet edelim
-
burayıda alayımda
-
hacı spam kutusu bu işler için var zaten. bende 2-3000 mail birikiyor. daha dün sildim bidünya :D
spam kutunda dursun napıan :)
-
öna bir çözüm yok abi yaa farklı maillerde atıyorsa üstelik gmail se direk inboxa gider şöyle bir çözüm bulabilirsin filtreleme yaparak mesela konu başlığında hep aynı yazıyı yazıyorsa yada mail adresi içeriğinde reklam geçen kelimeleri vs filtrelersin gelir gelmez doğru çöp diye ancak böyle hallolur
-
Fox Adam uyanık spama düşürmüyor mailleri.
Serdar Senin dediğin gibi gmail kullandığı için direkt inbox :) Birde her seferinde farklı adres farklı konu engellesende işe yaramıyor.
Anca gmaile durumuz anlatırsak belki bir çözüm bulabilirler.
Adama 50 defa mail attım spam mail yollama çıkar bu adresi listeden dinlemiyor.Eninde sonunda telefonu var gidip buluşup tekme tokat dövücem pezevengi :D o kadar bıktım
-
Banada hep ara beni diye mesajlar geliyo amk. :D
-
adam çok uyanık o zaman her seferinde konuyu ve mail adresleri taman farklıysa harbiden spamcılık diye buna derim her gmail hesabında 500 mail atma hakkı var 100 tane hesap açsa 50000 mail eder harbi gararntili spam :)
Abi filtrelemeyi içerdiği keliemlerden yap aynı telefonu yada aynı bir kelime mutlaka yazıyordur ondan yap -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------adam çok uyanık o zaman her seferinde konuyu ve mail adresleri taman farklıysa harbiden spamcılık diye buna derim her gmail hesabında 500 mail atma hakkı var 100 tane hesap açsa 50000 mail eder harbi gararntili spam :)
Abi filtrelemeyi içerdiği keliemlerden yap aynı telefonu yada aynı bir kelime mutlaka yazıyordur ondan yap
-----------------------------Adamın bana en son attığı mail reklamlar507@gmail.com dan gelmiş :D Demekki kaç yüz bin tane spam basıyor

-
Hocam gmailin filtre özelliği süper çalışıyor. Filtreleri istediğin mail adresi veya kelimeler için düzenle. İstediğin bir etiketleme ile veya spam klasörüne doğrudan yollarsın. Sana düşen ara sıra maillerin biriktiği kısmı komple temizlemek =)
Edit:
Örnek olarak notification+axbask5x@facebook.com adresinden gelen mailler için bir etiket oluşturdum. Buna uygun filtre ekledim. Artık bütün facebook bildirimleri gelen kutusuna düşmeden bu klasöre etiketlenip içine doluyor. Etiket ayarıda yaptım. İçinde okunmamış mail varsa görünüyor. Yoksa gizli kalıyor. Aynı şeyi farklı siteler için de yaptım. Mesela tahribattan gelen maillerede böle bişey yaptım =)
-
abi direk reklamlar*@gmail.com adresini engelle ?
var mı öyle birşey bilmiyorum ama :D
-
O mailleri ben atıyorum sana