Gmail Spam Mailler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ya elamanın birisi reklamlar001@gmail.com reklamlar002@gmail  gibi binlerce mail almış paso spam mail atıyor.Mail reklamı hizmeti satıyor flan filan.Engelliyorum engelliyorum hep farklı maillerden geliyor.

O kadar aradım gmaile şikayet atabileceğim mail yollayabileceğim bir adres bulamadım.hepsi yardım forumları filan.

Eğer bulursanız beraber şikayet edelim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

burayıda alayımda

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hacı spam kutusu bu işler için var zaten. bende 2-3000 mail birikiyor. daha dün sildim bidünya :D

spam kutunda dursun napıan :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

öna bir çözüm yok abi yaa farklı maillerde atıyorsa üstelik gmail se direk inboxa gider şöyle bir çözüm bulabilirsin  filtreleme yaparak mesela konu başlığında hep aynı  yazıyı yazıyorsa yada mail adresi içeriğinde reklam geçen kelimeleri vs filtrelersin gelir gelmez doğru çöp diye ancak böyle hallolur

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Fox Adam uyanık spama düşürmüyor mailleri.

Serdar Senin dediğin gibi gmail kullandığı için direkt inbox :) Birde her seferinde farklı adres farklı konu engellesende işe yaramıyor.

Anca gmaile durumuz anlatırsak belki bir çözüm bulabilirler.

Adama 50 defa mail attım spam mail yollama çıkar bu adresi listeden dinlemiyor.Eninde sonunda telefonu var gidip buluşup tekme tokat dövücem pezevengi :D o kadar bıktım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Banada hep ara beni diye mesajlar geliyo amk. :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

adam çok uyanık o zaman her seferinde konuyu ve mail adresleri taman farklıysa harbiden spamcılık diye buna derim her gmail hesabında 500 mail atma hakkı var 100 tane hesap açsa 50000 mail eder harbi gararntili spam :)

Abi filtrelemeyi içerdiği keliemlerden yap  aynı telefonu yada aynı bir kelime mutlaka yazıyordur ondan yap

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

adam çok uyanık o zaman her seferinde konuyu ve mail adresleri taman farklıysa harbiden spamcılık diye buna derim her gmail hesabında 500 mail atma hakkı var 100 tane hesap açsa 50000 mail eder harbi gararntili spam :)

Abi filtrelemeyi içerdiği keliemlerden yap  aynı telefonu yada aynı bir kelime mutlaka yazıyordur ondan yap

-----------------------------

Adamın bana en son attığı mail reklamlar507@gmail.com dan gelmiş :D Demekki kaç yüz bin tane spam basıyor Kahkaha

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam gmailin filtre özelliği süper çalışıyor. Filtreleri istediğin mail adresi veya kelimeler için düzenle. İstediğin bir etiketleme ile veya spam klasörüne doğrudan yollarsın. Sana düşen ara sıra maillerin biriktiği kısmı komple temizlemek =)

Edit:

Örnek olarak notification+axbask5x@facebook.com adresinden gelen mailler için bir etiket oluşturdum. Buna uygun filtre ekledim. Artık bütün facebook bildirimleri gelen kutusuna düşmeden bu klasöre etiketlenip içine doluyor. Etiket ayarıda yaptım. İçinde okunmamış mail varsa görünüyor. Yoksa gizli kalıyor. Aynı şeyi farklı siteler için de yaptım. Mesela tahribattan gelen maillerede böle bişey yaptım =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

abi direk reklamlar*@gmail.com adresini engelle ?

var mı öyle birşey bilmiyorum ama :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

O mailleri ben atıyorum sana

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 2482 Toplam Mesaj: 13